Saç Uzatma Yöntemleri Sinameki Kürüyle Sac Uzatmam (Resimli)

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
363
Merhaba kızlar. Eski konularımdan bazıları bilir temmuzda sacımı actırdıgım ıcın kalcama yakın saclarım kuaför terörüne ugradı. Ben de arastırdım ve sinameki kürüne başladım. Saçlarım temmuzun 15inde kesilmişti. Bana hafif bir uzama var gibi geldi bu salı kürün 3. Haftası olacak. Fotografları duz bir acıyla cekmeye calıstım ki yanıltma olmasın diye. Siz ne düşünüyorsunuz ?

15.07

03.08

3.kür olmasina ragmen uzama var gbi cnm kür bitince daha çok uzams olur .Bence saçın küre cvp vermiş,bazılarında işe yaramadığı oluyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım genel olarak sacım cabuk uzayan bir yapıya sahıptır yanı benım hıc sacım uzamıyo gıbı bır sıkıntım olmadı cok şükür manşallah. Ama ben daha hızlı uzasın dıye yaptım tabı bu kadar da cabuk uzamıyordu bu yardımcı oldu işe yarıyor demekmi bir benım gozum yanılmıyormus :)

Evet gayet iyi görünüyor ben 6. sını yaptım ama bende işe yaramıyor galiba öyle belirli bir uzama yok

Benim saçlarım normalde zaten çok hızlı uzar yani ayda 2 parmak civarı uzar. Bir süre önce kestirdim, kuaförün elinin ayarı kaçtı biraz. Ben de bu kürü uygulayayım dedim ama 3 kez kullandım, şimdi baya baya dökülüyor saçlarım. Acaba mevsim geçişinden dolayı falan mı diyip kendimi avutasım geliyor ama sinameki kürünün etkisi sanırım.
Üstelik ben kürün içine çam terebentin yağıyla e vitamini de koymuştum ekstra olarak.

Sinameki saç renginde değişiklik yaparmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…