• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekili Kür Tarafımdan Denenmiştir (Fotoğraflı :))) )

BlackButterfly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
71
0
46
İstanbul
Merbaha Bayanlar;

Burdan öğrendiğim bemix ampul+badem yağı+sinameki kürünü uyguladım; sonuç 2 ayda; ensemde olan bob tarzı saçlarım fotoğraf da görüldüğü gibi uzadı (: Ayrıca saç kremleri ve saç maskeleri saçları yağlandırdığı için yağlı saç da hızlı uzadığı için saçın uzamasına yardımcı oluyor : )
Bob tarzı olan saçlarımla ilgili fotoğraflarımın hepsini silmişim durumun vahimliğini düşünün artık :)))

Şimdi saçlarımın rengini açması kaldı, kızıldan kahveye geçtim şimdide bakır kumrala dönüş yapmak istiyorum :)

Eklentiler

• $20130113135810453204031.webp
    $20130113135810453204031.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 1.706
Son düzenleme:
canim tebrik ederim....bende 2.kürü yeni yaptim insallah benimde cok cabuk uzar :( yaniklarimin cogu gitti ama benimde kat kesimi ve küttü.simdi kulaklarimdan asagi indi saclar ama yinede cok kisa geliyor bana :(

eger devam edersen küre lütfen bizlere motive ol...sonuclari bildir :)

canim tebrik ederim....bende 2.kürü yeni yaptim insallah benimde cok cabuk uzar :( yaniklarimin cogu gitti ama benimde kat kesimi ve küttü.simdi kulaklarimdan asagi indi saclar ama yinede cok kisa geliyor bana :(

eger devam edersen küre lütfen bizlere motive ol...sonuclari bildir :)

İlk kürde pek etkisini görmüyorsunuz ama devam ettiğinde farkında olmadan çabuk uzadığını göreceksin :) Hiç canını sıkma canım :) Bir ay sonra tekrar foto paylaşacağım :))

Merbaha Bayanlar;

Burdan öğrendiğim bemix ampul+badem yağı+sinameki kürünü uyguladım; sonuç 2 ayda; ensemde olan bob tarzı saçlarım fotoğraf da görüldüğü gibi uzadı (: Ayrıca saç kremleri ve saç maskeleri saçları yağlandırdığı için yağlı saç da hızlı uzadığı için saçın uzamasına yardımcı oluyor : )
Bob tarzı olan saçlarımla ilgili fotoğraflarımın hepsini silmişim durumun vahimliğini düşünün artık :)))

Eki Görüntüle 603727

Şimdi saçlarımın rengini açması kaldı, kızıldan kahveye geçtim şimdide bakır kumrala dönüş yapmak istiyorum :)

Önceki resminiz yokmu ?

nasıl yaptın haftada kaç kere uyguladın anlatırmısın bbiraz tatlım :)))

ben yarın yedinci kürümü yapıcam ama öyle aman amana bir uzama olmadı olan uzamada bu sürede olması gereken uzama

ben de 2-3 sene önce düzenli olarak bu kürden ayda 2 kere yapmıştım, bemiks ampulle beraber bepanten de kullanmıştım. daha sonra açılan konularda bepanten ampulun çok etkili olmadığı yazılmış. benim saçım normalde çok geç uzamasına rağmen bu kürle bence olması gereken bir hızla uzamıştı. şimdi tekrardan başladım ben de :) saçları gürleştirmesi için başka bir başlıkta yazıldığı gibi şampuana sarımsak da ekleyeceğim.

Blackbutterfly maşallah saçlarınız çok güzel uzamış... Bende üç parmak uzattım sinameki ile inşallah hep böyle uzar :)))

Önceki resminiz yokmu ?

Bu kürün 2. seansını daha bugün yapacağım. faydasını göreceğimden eminim. Ancak bu sayfada bu kürü bulana kadar , sarıdan siyaha sonra sarıya döndüğüm saçlarım kısacık kalmıştır. Girdiğim bir kuaför markette REDIST keratin miracle oil alın dediler, aldım, hergün yıkanan nemli saçlarıma uygulayarak kahkullerimi 2 haftada 2 santim uzattım. bunun olacağını bilmiyordum, kahkullerimdeki farkı görünce anladım. tabi 3. haftadayım. Ayda 4 santim eder, bereket versin. 16 tl den fazla ödemeyin. Ben bu fiyata aldım 1 şişe 45 gün civarı yetecek gibi görünüyor. Tabi benim saçlarım şu anda kısa. uza dediğin anda uzayacak saç formülü olanlarda varsa :) ilgileniriz tabi :)

Merbaha Bayanlar;

benim saçım baya zarar gördü yıpranmış kesmekte istemiyorum uzamıyor diye bu formülü kesmeden yapsam olur mu ?

benim saçım baya zarar gördü yıpranmış kesmekte istemiyorum uzamıyor diye bu formülü kesmeden yapsam olur mu ?

Bende kestirmeden yaptım sorun yoktu ki zaten kısaydı ama benim saçım... Bu kürü bir kaç kere yaptım saçlarım kuvvetlendi iki kere belime kadar uzatıp kestirdim hala da belimde saçlarım...

Yine de azıcık da olsa uçlarından aldırmanı öneririm :)

O kadar gec uzuyor ki uclardan bile kesmeye korkuyorum eger uzarsa kurle o zaman keserim azicik :( kuru ne kadar kullandin ve etkisini ne zaman gosterdi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X