- Konu Sahibi BlackButterfly
-
canim tebrik ederim....bende 2.kürü yeni yaptim insallah benimde cok cabuk uzaryaniklarimin cogu gitti ama benimde kat kesimi ve küttü.simdi kulaklarimdan asagi indi saclar ama yinede cok kisa geliyor bana
eger devam edersen küre lütfen bizlere motive ol...sonuclari bildir :)
Merbaha Bayanlar;
Burdan öğrendiğim bemix ampul+badem yağı+sinameki kürünü uyguladım; sonuç 2 ayda; ensemde olan bob tarzı saçlarım fotoğraf da görüldüğü gibi uzadıAyrıca saç kremleri ve saç maskeleri saçları yağlandırdığı için yağlı saç da hızlı uzadığı için saçın uzamasına yardımcı oluyor : )
Bob tarzı olan saçlarımla ilgili fotoğraflarımın hepsini silmişim durumun vahimliğini düşünün artık :)))
Eki Görüntüle 603727
Şimdi saçlarımın rengini açması kaldı, kızıldan kahveye geçtim şimdide bakır kumrala dönüş yapmak istiyorum :)
Maalesef ama fikir edinmesi açısından bu fotoğrafa bakabilirsiniz birebir aynıydı saçım..
Eki Görüntüle 604362
Önceki resminiz yokmu ?
Maalesef ama fikir edinmesi açısından bu fotoğrafa bakabilirsiniz birebir aynıydı saçım..
Eki Görüntüle 604362
Merbaha Bayanlar;
Burdan öğrendiğim bemix ampul+badem yağı+sinameki kürünü uyguladım; sonuç 2 ayda; ensemde olan bob tarzı saçlarım fotoğraf da görüldüğü gibi uzadıAyrıca saç kremleri ve saç maskeleri saçları yağlandırdığı için yağlı saç da hızlı uzadığı için saçın uzamasına yardımcı oluyor : )
Bob tarzı olan saçlarımla ilgili fotoğraflarımın hepsini silmişim durumun vahimliğini düşünün artık :)))
Şimdi saçlarımın rengini açması kaldı, kızıldan kahveye geçtim şimdide bakır kumrala dönüş yapmak istiyorum :)
benim saçım baya zarar gördü yıpranmış kesmekte istemiyorum uzamıyor diye bu formülü kesmeden yapsam olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?