Çorbalar Sinangil un'lu düğün çorbam :)

Yahu,bu çorbadamı yapıldı Bana yapılacak çorba bırakmadınız yahu,ben ne yapacagım şimdi :44:

Şaka şaka Ellerinize saglık,harika gôrünüyor Yarışmada başarılar diliyorum..Kazeninde dediği gibi çok zorlu bir yarışma olacak

çok tatlısın :)) valla benimki spontan bi şekilde gelişti. aklımda yoktu yarışmaya katılmak yani vardı da çorba için yoktu. düğün çorbası yapacaktım çekeyim de ekliyim yapmışken dedim

çok teşekkür ederim, eminim sizde daha çoook tarıf vardır merakla bekliyorum

Var tabiii...Olmazmı Ama en ağır çorbaları kapmışsınız yahu Olsun,bende bu kadar ağır olmasada bir çorba tarifi paylaşırım artık Diğer kategorilerde paylaşımlar başlayınca hemen yapıcam paylaşımımı valla.Tarifimi kimseye kaptırmayacağım,ilk ben paylaşacağım

hep yapacagim birsey çikiyor bir turlu kismet olmadi bu çorbayi yapmaya :)
ellerine saglik basarilar

Düğün çorbasını çok severinmm hep çok küçük kesilmiş etli şeklini yedim kendimde öyle yapmıştım ama bu daha da güzel olur bence denicem bunu da çok iştah açıcı gözüküyor sunuma da özenmişsin örtün, tabağın bardağın uyum güzel. Başarılar dilerimm..

İşimiz çok zor olacak çok nasıl karar vericem bilemiyorummm :26:

başarılarrr

çok teşekkür ederim eti didip yapmak biraz daha zahmetli ama görüntü açısından daha hoş geliyo bana :)) eminim sen de çok güzel yapıyorsundur. güzel sözlerin için de teşekkür ederim

Cok güzel olmuş eline saglık, et yerine kıyma kullansak aynı tadı verirmi acaba:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…