Sınanıyorum fakat kazanacağım İnanıyorum

ozgeoz341

Mühendis hanım
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
636
700
53
Yeniden Merhaba :)
Herkese iyi Bayramlar dilerim.
Daha önce ki konularımı biliyorsunuz..
Aslında şuan yazma amacım size teşekkür etmek. Olumlu olumsuz fikirlerinizi paylaşıp tecrübelerinizi anlattınız. Bende son 1-2 Aydır herşeye tamam deme huyu başlamıştı. Yani nişanlım ne isterse tamam demeye başlamıştım ve Buda ona istediği olmadığında küsme huyunu verdi. Güçsüz hissediyordum kendimi, kaybetmekten korkuyordum belki de..
sizlerle konuştuktan sonra tekrar o eski güçlü özgüvenim ye

Hepiniz iyi ki varsınız, teşekkür ederim

Son düzenleme:
Nişanlısı açık bir hanım olduğu halde ona tesettür giysisi alan sizinki miydi?

Baştan had bildirmezseniz, haddini aşar aşar bir de üstüne tribini atar. Aman iyi gözlemleyin bu süreci, "Yapamam böyle, yapabilir miyim ama yapamam" vb ikilemleri sıkça yaşadığınızı düşündüğünüz an yolunuzu ayırmak için daha beklemeyin. Bazıları için ayrılmak, kazanmaktır. Aklınızda bulunsun.

Hakkınızda hayırlısı.

Tesettür elbisesini nişanlım almadı ben istedim, veya diretmedi. Nişanlılığım açık diye, 2.elbisemi biraz daha sade kapalı almak istedim, tesettür derken de uzun kollu bir abiye.

Hayırlısı :)

Tesettür elbisesini nişanlım almadı ben istedim, veya diretmedi. Nişanlılığım açık diye, 2.elbisemi biraz daha sade kapalı almak istedim, tesettür derken de uzun kollu bir abiye.

Siz istediyseniz ok. Manipüle edilmemeye dikkat edin. Mutluluklar.

Anlasilan o ki yorumlari yine de goz ardi ediyorsunuz , size onlarca kadin annenizin sozunu dinleyin yapmayin bunu kendinize demisti , hakkinizda hayirlisi olsun
Annem evlen, damadımı Seviyorum iyi çocuk, suç sende , ben kızımı tanıyorum dedi :)

Ben de artık evet'lere geçtiğimi farkedince araya hayırlar serpiştirmeye dikkat ediyorum. Hep evet olmayacak çünkü.

Dün bana gitti tesettür abiye aldı(ben tesettürlü değilim) kırılmasın diye tamam dedim aldım ama eve gelince içime sinmedi hiç, Ailem de beğenmedi bu ne böyle dedi.

Sürekli beni değiştirmeye çalışıyor, oje sürme,dar giyinme,ufak bir dövmem var, babasıyla ikisi ona takmış sildirmem gerekirmiş.

Bir tartışmada annesi demesin mi kp kv yanında kısa kollu giyilmez ayıp diye. Nişanlımda açık açık söylemese de, onların yanında onlara benzetmeye çalışıyor beni.

Yukarıda yazılanları sen yazmıştın. Şimdi karşımızda neredeyse haklı bir nişanlı var. Ya sen sana nasıl davranıldığının farkında değilsin ve abartıyorsun ya da kendini kandırıyorsun yumuşatarak. Ancak kendini kandırırsın bizi değil bunu unutma. Biz bu siteden çıkınca sen de olmuyorsun bizim için ama hayatı yaşayan sensin.

İlk konunda yazdıklarını da kopyalardım da geçmiş konuları açmayın furyası arasında kaynayıp gitmeyeyim diye yapmadım. Ozge sen ne yaşadığının farkında mısın? Ciddi soruyorum. Kendini suçlama psikolojisi mi yoksa senin abartmaların mı anlayamadım. Bazı insanlar bire bin katıp anlatır ya öyle mi yoksa.

nişanlının etkisine kapılıp ne yaşadığını unutup sorun ettiğin şeyleri şimdi etmezden geliyorsun nişanlının ve çevrendekilerin etkisinde kalıyorsun. Şu an nişanlına aşıksın ve objektif bakamadığını bazı olayları halı altına süpürdüğünü düşünüyorum. Herkesten uzaklaşıp objektif bakabilir misin bilmiyorum. Tesettürü sorun eden sen şimdi de ben öyle istemiştim diyor. Duygularının mantığını köreltmesine izin verme bence. Hayat senin hayatın tabi.. Hakkında hayırlısı olsun ne diyelim.

evlenince pişman olmazsın inşallah.
Allah mesut etsin.

+15000

İnşallah bir gün bu konuları açıp haklilarmiş demezsin bu arada geçen konuda da demişsin biz kötü niyetli değiliz sadce hiç bir bayanın bunlari yasamasinu istemem çünkü yaşadığın çoğu şeyi yaşadım.

Ben böyle hatırlamıyorum. Şuan nişanlını iyi göstermeye çalışman kendini kandırmandan ibarettir.

Evet hatırladım bende şimdi sizi kk hanımlarının sayesinde. İlk konunuzda 'sürekli beni değiştirmeye çalışıyor' demiştiniz şu an 'ufakta olsa değiştirmeye çalışıyor' olmuş.
Ailelerin düşünceleri kolay kolay değişmez. Şimdiden giyiminize karışan bir aile ve onlara uyup sizi uyaran bir nişanlınız var. Tavizden bahsetmişsiniz fakat siz farkında olmadan çoktan onlara uymaya başlamışsınız bile ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…