Tesettür elbisesini nişanlım almadı ben istedim, veya diretmedi. Nişanlılığım açık diye, 2.elbisemi biraz daha sade kapalı almak istedim, tesettür derken de uzun kollu bir abiye.Nişanlısı açık bir hanım olduğu halde ona tesettür giysisi alan sizinki miydi?
Baştan had bildirmezseniz, haddini aşar aşar bir de üstüne tribini atar. Aman iyi gözlemleyin bu süreci, "Yapamam böyle, yapabilir miyim ama yapamam" vb ikilemleri sıkça yaşadığınızı düşündüğünüz an yolunuzu ayırmak için daha beklemeyin. Bazıları için ayrılmak, kazanmaktır. Aklınızda bulunsun.
Hakkınızda hayırlısı.
Tesettür elbisesini nişanlım almadı ben istedim, veya diretmedi. Nişanlılığım açık diye, 2.elbisemi biraz daha sade kapalı almak istedim, tesettür derken de uzun kollu bir abiye.
Hayırlısı :)
Çok teşekkür ederimSiz istediyseniz ok. Manipüle edilmemeye dikkat edin. Mutluluklar.
Annem evlen, damadımı Seviyorum iyi çocuk, suç sende , ben kızımı tanıyorum dedi :)Anlasilan o ki yorumlari yine de goz ardi ediyorsunuz , size onlarca kadin annenizin sozunu dinleyin yapmayin bunu kendinize demisti , hakkinizda hayirlisi olsun
+15000Dün bana gitti tesettür abiye aldı(ben tesettürlü değilim) kırılmasın diye tamam dedim aldım ama eve gelince içime sinmedi hiç, Ailem de beğenmedi bu ne böyle dedi.
Sürekli beni değiştirmeye çalışıyor, oje sürme,dar giyinme,ufak bir dövmem var, babasıyla ikisi ona takmış sildirmem gerekirmiş.
Bir tartışmada annesi demesin mi kp kv yanında kısa kollu giyilmez ayıp diye. Nişanlımda açık açık söylemese de, onların yanında onlara benzetmeye çalışıyor beni.
Yukarıda yazılanları sen yazmıştın. Şimdi karşımızda neredeyse haklı bir nişanlı var. Ya sen sana nasıl davranıldığının farkında değilsin ve abartıyorsun ya da kendini kandırıyorsun yumuşatarak. Ancak kendini kandırırsın bizi değil bunu unutma. Biz bu siteden çıkınca sen de olmuyorsun bizim için ama hayatı yaşayan sensin.
Ben böyle hatırlamıyorum. Şuan nişanlını iyi göstermeye çalışman kendini kandırmandan ibarettir.Tesettür elbisesini nişanlım almadı ben istedim, veya diretmedi. Nişanlılığım açık diye, 2.elbisemi biraz daha sade kapalı almak istedim, tesettür derken de uzun kollu bir abiye.
Hayırlısı :)
C captain price da yazmıştı yanılmıyorsam sen razısın evlen başka insanların başı yanmasın bununla diye şuan daha bir hak verdimBazen diyorum ki insan gerçekten hakettiğini yaşar. Sen bu nişanlıyı hakediyorsun. Mutluluklar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?