Sinastri anlayanlar böyle bakabilir mi?

Kazandibikedisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
6
0
1
28
Arkadaşlar hepinize iyi geceler, size çok ilginç bir şey soracağım astrolojide karmik eş nasıldır nasıl anlaşılır fikri olan var mı? Ya da bu konuda bilgisi olan? Erkek arkadaşımla bir türlü kopamıyoruz ama o kadar zor bir insan ki bir türlü de duvarlarını aşamıyor kendi de farkında. Onun doğum günü 25.04.1991 benim 28.06.1997 yaş farkı sorun değil lütfen sinastri bilen biri azıcık yorumlasın öyle merak ediyorum ki...

Doğum saatlerini detaylıca yazıcam
25.04.1991 saat 13.05 Ankara
28.06.1997 saat 08.00 Bursa

Teşekkür ederim yinr de evet zor biraz ben de araştırdım ama bir yere kadar
Danismanlik alabilirsin astrolojiyle ilgilenenlerden.Bende öner döserin astroloji kitabi temel kavramlar var ama..
Karmik kitabida var aslinda alirsan faydalanirsin digerini almadim.Benimde merakim vardi biraz bilgilensim kendime baktim

Haritandanizda farketmedinizmi..
Kesişen noktalariniz var keskin acilarini da var.. birlikte ama zorlayici olarak devam etmeniz bu yuzden
Yukselenleriniz ayni Aslan
Bircok ev yerlesimlerinde burclariniz ayni ama zorlayici olanlari da var.. yani aranizdaki bağ haritanizda var ama gidermi gitmezmi Allah bilir.
Yani Günes burclariniz ay burclarinz da ilimlatici uyum var ama ikinizin yukseleni aslan.. bir ipte iki aslan zorlayabilir.:)
Yani derin işler bildigim kadari ile bu kadar.

Yaa teşekkür ederim hayırlsıı olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…