• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınav günleri nasıl beslenebilirim??

Jil_Vale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
33
0
36
Ankara
Arkadaşlar Merhaba...

Ben üniversite öğrencisiyim ve tabii ki fazla kilolarımdan şikayetçiyim...neyse ben sınav günleri çok acıkıyorum yaa...kahvaltı yapmadan çıkmak istemiyorum da o gün ne yiyebilirim neler yapabilirim önerisi olan var mıı???

merhaba :
bende üniversite öğrencisiyim. sabah kalkıp cezveye yumurta koyuyorum ben hazırlanana kadar o da haşlanmış oluyor:) çıkmadan onu yiyorum :) vaktim olmaz diyorsan akşamdan kepek ekmeğe sandviç hazırlayabilirsiz. biraz kuru üzüm ve ceviz de yiyebilirsin sınav günleri :)

canım teşekkürler cevap verdiğin için... :) haklısın bende bazen kepekli tost yapıyorum yumurta hiç denemedim sevmemde pek :P ama deneyeceğim belki tok da tutar midem kazınmaz sınav öncesi..peki çikolata konusunda ne yapsam acaba tatlı isteğini bastırmak için valla sınav başlarken otomatikman şekerim düşüyor sanki stres mi yapıyorum ne :)) kuru üzüm ceviz hoşuma gitti ikisinide severim saolcanım :)

Bana da aynısı oluyo canım tamamen psikolojik aslında :)
yumurta çok tok tutuyo.
bi de sınavdan önce süt tozlu kahveyle biraz kuru üzüm yersen hem tok tutar hem şekerin yükselir :))

ayy evet canım bencede psikolojik heralde :)

kahve almıştım daha önce yanlız o kadar sakarımki sırama dökmüştüm dur ben ceviz badem bide kuruüzümü aliyim yanımada dökülüncede bişi olmaz :D
çok teşekkürler :)

Back
X