Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kızım kullanıyor . Faydası var tabi ki. 2 yıldır kullanıyor . 14 yaşında şu an.Sınav için hazırlanan çocuklarda yoğun çalışanlar için falan unutkanlık ve odaklanma için sitikolin öneriliyor? Bilgisi olan ya da deneyen var mı? Faydasını gördünüz mü?
Ya aslında met fılan gıbı o zaman odaklanmayı artiriyorsa.Bende dikkat dağınıklığı sorunu var o yüzden denedim. Dehbli yeğenim de düzenli kullanıyor. Mucize beklemeyin ama faydası var.
Sınav için hazırlanan çocuklarda yoğun çalışanlar için falan unutkanlık ve odaklanma için sitikolin öneriliyor? Bilgisi olan ya da deneyen var mı? Faydasını gördünüz mü?
Birçok marka var siz hangi markayı kullanıyorsunuz? Bir de çocuklarda güvenli mi? 250–500 mg diyorlar kafam karıştı.Canım ben 3 hafta düzenli kullandım özellikle gün sonu zihinsel yorgunluğumda azalma hissettim daha berrak hissettim ama tabii bünyeden bünyeye değişiyordur zannımca
İnan o kadar etkisi olan bir şey değil gramajı çok az zaten. Dikkat dağınıklığı hastalığı olan çocuklara reçeteli ilaçlar veriliyor. Onlarla kıyaslanamaz bile, bu masum bi takviye.Ya aslında met fılan gıbı o zaman odaklanmayı artiriyorsa.
Dozajina dikkat etmezsen uyuşturucu doz ayarlanmış halde sunulunca ilaç mı oluyor ben yine de Bi korktum
Biz doktora danışıp Argivit Sitikolin 300 mg ile başladık ben zaten Argivit’in diğer ürünlerini de kullanıyorum güvenilir bulduğum için bunda da tercih ettim yine de çocuklar için doktorunuza danışmanız şart canımBirçok marka var siz hangi markayı kullanıyorsunuz? Bir de çocuklarda güvenli mi? 250–500 mg diyorlar kafam karıştı.
Tadı nasıl? Çocuğuma tablet yutturmak mümkün değil çiğneme formu kolay geliyor mu onlara?Biz doktora danışıp Argivit Sitikolin 300 mg ile başladık ben zaten Argivit’in diğer ürünlerini de kullanıyorum güvenilir bulduğum için bunda da tercih ettim yine de çocuklar için doktorunuza danışmanız şart canım
Bizimki tadını sevdi çiğneme tableti olduğu için çok rahat aldı argivit’in tadı özellikle daha kolay kabul ettirilebilir benceTadı nasıl? Çocuğuma tablet yutturmak mümkün değil çiğneme formu kolay geliyor mu onlara?
Ne kadar sürede etkisini gösteriyor? Hemen fark edilen bir şey mi yoksa zaman mı alıyor?Bizimki tadını sevdi çiğneme tableti olduğu için çok rahat aldı argivit’in tadı özellikle daha kolay kabul ettirilebilir bence
Bende 2–3 haftada odakta fark ettirdi çocuğumda birazcık daha hızlı kişiden kişiye değişiyor yaniNe kadar sürede etkisini gösteriyor? Hemen fark edilen bir şey mi yoksa zaman mı alıyor?
Orası da öyle aslında. Sanırım en iyisi kendimiz deneyimlemek. Çocuğum için de doktora danışıcam tabii ki ne verelim ne kadar verelim diye.Bende 2–3 haftada odakta fark ettirdi çocuğumda birazcık daha hızlı kişiden kişiye değişiyor yani
Ben şöyle yaklaştım uyku, beslenme, ekran süresi düzenli ama yine de odak sorunu varsa destek olarak mantıklı takviye sonuçta mucize beklememek lazım bir takviyeden
İşte onu kesinlikle yap argivit sitikolin çiğneme tableti bize doktorumuz önerdi zatenOrası da öyle aslında. Sanırım en iyisi kendimiz deneyimlemek. Çocuğum için de doktora danışıcam tabii ki ne verelim ne kadar verelim diye.