• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınav için hazırlanan çocuklar ve yoğun çalışan yetişkinler İçin unutkanlık ve odaklanma için Sitikolin öneriliyor? Bilgisi olan ya da deneyen var mı?

vio

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2008
316
240
628
İstanbul
Sınav için hazırlanan çocuklarda yoğun çalışanlar için falan unutkanlık ve odaklanma için sitikolin öneriliyor? Bilgisi olan ya da deneyen var mı? Faydasını gördünüz mü?

Ben de hem kendi unutkanlığım hem de kızımın odak sorunu için araştırırken sitikolini çok duydum
Çiğneme tableti formu özellikle çocuklar için daha pratik deniyor ama denemedim
Dikkat öğrenme hafıza ve zihinsel enerji üzerinde destekleyici etkisi olduğuna dair çalışmalar var ama herkesin deneyimi farklı gördüğüm kadarıyla
Kullanan anneler varsa yorumlarını çok merak ediyorum bende açıkçası

Ben de merak ettim gerçekten ‘odaklanmayı artırıyor’ diyen var mı? İş tempom çok yoğun akşamları beynim duruyor resmen. Öğlen ne yedin desen bi durup düşünüyorum öyle diyim.

• Beğen
Reactions: vio
ben 2-3 ay kullandım öyle ahım şahım bi etkisi olmadı

Sınav için hazırlanan çocuklarda yoğun çalışanlar için falan unutkanlık ve odaklanma için sitikolin öneriliyor? Bilgisi olan ya da deneyen var mı? Faydasını gördünüz mü?
Evet kızım kullanıyor . Faydası var tabi ki. 2 yıldır kullanıyor . 14 yaşında şu an.

• Beğen
Reactions: vio
Bende dikkat dağınıklığı sorunu var o yüzden denedim. Dehbli yeğenim de düzenli kullanıyor. Mucize beklemeyin ama faydası var.
Ya aslında met fılan gıbı o zaman odaklanmayı artiriyorsa.
Dozajina dikkat etmezsen uyuşturucu doz ayarlanmış halde sunulunca ilaç mı oluyor ben yine de Bi korktum

Oğlum ara ara kullanıyor.
Kullandığı dönem daha net odaklandığını düşünüyorum ama 2. ayda anca etki ediyor gibi geliyor bana.

Canım ben 3 hafta düzenli kullandım özellikle gün sonu zihinsel yorgunluğumda azalma hissettim daha berrak hissettim ama tabii bünyeden bünyeye değişiyordur zannımca
Birçok marka var siz hangi markayı kullanıyorsunuz? Bir de çocuklarda güvenli mi? 250–500 mg diyorlar kafam karıştı.

Ya aslında met fılan gıbı o zaman odaklanmayı artiriyorsa.
Dozajina dikkat etmezsen uyuşturucu doz ayarlanmış halde sunulunca ilaç mı oluyor ben yine de Bi korktum
İnan o kadar etkisi olan bir şey değil gramajı çok az zaten. Dikkat dağınıklığı hastalığı olan çocuklara reçeteli ilaçlar veriliyor. Onlarla kıyaslanamaz bile, bu masum bi takviye.

Birçok marka var siz hangi markayı kullanıyorsunuz? Bir de çocuklarda güvenli mi? 250–500 mg diyorlar kafam karıştı.
Biz doktora danışıp Argivit Sitikolin 300 mg ile başladık ben zaten Argivit’in diğer ürünlerini de kullanıyorum güvenilir bulduğum için bunda da tercih ettim yine de çocuklar için doktorunuza danışmanız şart canım

Biz doktora danışıp Argivit Sitikolin 300 mg ile başladık ben zaten Argivit’in diğer ürünlerini de kullanıyorum güvenilir bulduğum için bunda da tercih ettim yine de çocuklar için doktorunuza danışmanız şart canım
Tadı nasıl? Çocuğuma tablet yutturmak mümkün değil çiğneme formu kolay geliyor mu onlara?

Tadı nasıl? Çocuğuma tablet yutturmak mümkün değil çiğneme formu kolay geliyor mu onlara?
Bizimki tadını sevdi çiğneme tableti olduğu için çok rahat aldı argivit’in tadı özellikle daha kolay kabul ettirilebilir bence

Ne kadar sürede etkisini gösteriyor? Hemen fark edilen bir şey mi yoksa zaman mı alıyor?
Bende 2–3 haftada odakta fark ettirdi çocuğumda birazcık daha hızlı kişiden kişiye değişiyor yani

Ben şöyle yaklaştım uyku, beslenme, ekran süresi düzenli ama yine de odak sorunu varsa destek olarak mantıklı takviye sonuçta mucize beklememek lazım bir takviyeden

Bende 2–3 haftada odakta fark ettirdi çocuğumda birazcık daha hızlı kişiden kişiye değişiyor yani

Ben şöyle yaklaştım uyku, beslenme, ekran süresi düzenli ama yine de odak sorunu varsa destek olarak mantıklı takviye sonuçta mucize beklememek lazım bir takviyeden
Orası da öyle aslında. Sanırım en iyisi kendimiz deneyimlemek. Çocuğum için de doktora danışıcam tabii ki ne verelim ne kadar verelim diye.

Orası da öyle aslında. Sanırım en iyisi kendimiz deneyimlemek. Çocuğum için de doktora danışıcam tabii ki ne verelim ne kadar verelim diye.
İşte onu kesinlikle yap argivit sitikolin çiğneme tableti bize doktorumuz önerdi zaten

Back
X