• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınav+ilişki...ikisi birarada yürür mü?

ceren3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
56
0
36
İstanbul
kızlar yardımınıza iihtiyacım var.bnm sorunum şu.bu sene ygs lys sınavım var çok heyecanlıyım ve bnm için çok önmli.ama bi yandanda yeni bi çocukla tanıştım ve aşık oldm ikisini birlikte yürütebilirmiyim bu sene.hem sınav çalışma hemde bir ilişki.s yardımlarınıza ihtiyacım var ciddeen.çocukta bni seviyor ve benden haber bekliyor :(

bu senin azmine bağlı birde arkadaşının anlayışına, aşık olunca nasıl oluyorsun peki hiç bir şeyi umursamayan gözleri aşkından başka bir şeyi görmeyen bir tip isen şayett ilişkiyi beklet derim . Madem O kadar aşık sana seviyoo anlayışla karşılarr

Kişiye göre değişir bu.Ben 2 yıldır yürütüyorum ama tabi başlarda biraz saçmalamıştım
Sonradan pişman oluyor insan ama böyle şeyler de tacrübe edilmeden anlaşılmıyor
İkisine uygun zaman ayırabileceğini düşünüyorsan kabul et

Kişiye göre değişir bencede.
Bazı insanlar ikisini bir arada yürütemez biri hep daha önde olur iyi karar vermelisin.

Açıkca söyleyim ikisi bir arada yürümez canım,ha ne olur kazanırsın yine de ama hedefinden düşük bir yer olur,sınav kazanmak tam odaklanma isteyen bir iş..ancak şöyle olurdu siz önceden çıkıyor olurdunuz o zaman daha az etkilerdi sınavı aama,siz şimdi yeni tanıştınız ilişkinin ilk aşamaları tamda sınava çalışma zamanlarını kapsayacak..

Son düzenleme:
sınavın ne demek oldugunu kazanamadıgında ve diğer arkadasların mükemmel yerlere basıp gittiğinde anlarsın . hiç bişey geleceginden önemli değil . bu dediğimi unutma . eger ben ilişkideki sorunları cok kafama takmam . konusmadan merak etmeden buluşmadan durabildiğim zamanlar olur diyosan basla . ilişki ile yürüt . ama en ufak şüphen varsa hiç girişme .

geçen yıl aşkla sınavı bir arada götüren arkadaşlarımı görüp taktir ediyordum hep. ama yerleştirme sonuçlarından sonra bir baktım meğer yanılmışım. onlar da yürütebiliyorum diye aldandılar ama kızların büyük çoğunluğu yürütemiyor ! çünkü kızlar daha duygusal, hassas, kırılgan. daha ilişki yokken hiç bulaşma derim. sınav temposuna girince zaten unutursun onu. şuan etkilenmezsin gibi gelir sana çünkü henüz bağlanmadın. sınava 2 ay kala terk edilen arkadaşlarım oldu. erkeklerde pek sorun olmuyor ama kızlar çok etkileniyor:50:

tşk ederim sanırım kafamda netleşti durum.kararımı verdim sizin sayenizde.çok teşekkür ederim ikisi bir arada yürümez bunu anladım en iyisi eğitim.geleceğini belirliyor çünkü.önce kariyer sonra ilişki :) sağolun kızlar.. :)

Benm 3 yıllık ilişkim var ve bu yıl sınava girdimm. Elbette etkilediği zamanlar oluyo kavga ediyorsunuz okulda(aynı okuldaydık) sinirinden fırlatıyosun kalemi bırakıyosn ders çalışmayı. Birşey oluyor huzursuz oluyorsun bırakıyosun dersi. Her zaman olmuyo elbet ama oluyo işte. Yine de iyi bi net yaptım muhtemelen yerleşicem ama sevgilim kaldı ! Suç benm değil arkadaşlarının. PES oynamaktan kazanamadı :47:

tşk ederim sanırım kafamda netleşti durum.kararımı verdim sizin sayenizde.çok teşekkür ederim ikisi bir arada yürümez bunu anladım en iyisi eğitim.geleceğini belirliyor çünkü.önce kariyer sonra ilişki :) sağolun kızlar.. :)

bunu görmene biraz vesile olduysak ne mutlu :) önce geleceğini garantiye al

ben de şu an seninle yaşıtım ve benim sevgilim de bu sene sınava girdi,biz de tam tersine daha çok motivasyon oldu çünkü onun çalışması için her şeyi yaptım o da benim sözümden çıkmadı aynı dersanedeydik zaten o yüzden öğle aralarında beraber olduk ayrıca buluşmadık gerektiğinde ona ödevler verdim bildiğim konuları anlattım ve çok güzel bi yıl geçirdik zararın aksine yararla kurtulduk :) ve bu sene de aynı şeyi beraber yine yaşıycaz inşallah :) bence birbirinizi iyi tanıdıktan ve sınavın önemini kavradıktan sonra hiçbi sorun olmaz :nazar:

Back
X