Kızlar merhaba. Lafı kisa kesmeye calisacagim yaklasik 2.5 ay sonra onemli bi sinavim var ama ramazan girdi gireli bende bir motivasyonsuzluk var. Oncesinde gunde 8 saat civari calisabiliyorken (ve bunu en fazla 3-4 ara vererek yapabiliyorken) simdi derse oturmakta güçlük cekiyorum, otursam da kisa surede bahane bulup kalkabiliyorum. Bu arada evliyim, 1, 5 yasinda bir oglum var ve yeni hamileyim. Ama ogluma annem bakiyor yani ders calismama engel degil. Keza henuz hamilelik şikayetlerim de yok butun gun tek basima evdeyim. Sartlarim fena degil yani. Ama bi turlu motive olamiyorum su an. Son 2 ay ozellikle cok onemli, gunde 8-10 saat calismam gerek sinava gonul rahatligiyla girebilmem icin. Sanirim yeni bir hamilelik bende ciddi sinav kaygisi yapti. Cunku oncesinde cok iyi bir yer kazanmasam da olur nasilsa oglum büyüdü diyordum, ama simdi iki cocukla aileme daha cok vakit ayirabilecegim.bir yer kazanmaliyim diyorum. Kendi kendime baski mi yapiyorum anlamiyorum. Her neyse, bu konuda onerilere sonuna kadar açığım. Bu arada sınava calisabilmek icin yaklasik nisandan beri işe de ara verdim, sinava girdigim doneme kadar 20-25 bin tl kadar maddi olarak da icerideyim. O yuzden bu sınavda olmazsa bir sonrakinde olur da diyemiyorum.bu sureci hem maddi sebeplerle hem de yeni bebekten oturu cok uzatmak istemiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.