• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınav kaygısı

şuanda heyecanlı olman doğal ama sınav başladıktan 5 dk sonra kendini denemede gibi hissediyorsun emin ola.s

Umarım öyle olur...Her deneme çözüşümde şu an sınavdayım diyorum sonra yapamadıklarım çıkıyor sinir oluyorum sınavda da böyle olursa...

Umarım öyle olur...Her deneme çözüşümde şu an sınavdayım diyorum sonra yapamadıklarım çıkıyor sinir oluyorum sınavda da böyle olursa...

bence sınavda olduğun için daha çok doğru yaparsın ben denemelerden aldıklarımdan daha yüksek puan aldım sınavda ve biçok kişinin öyle oluyor geneldea.s

kolay soruyorlar diyemem ösym nin ne zaman ne yapıcağı hiç belli olmazbenneyaptımki
sınav psikolojisinden olabilir diye düşünüyorum.
ben sınavda bi soruda takılınca kendime bunu yapabilirsin yapmak zorundasın diyordum mesela onu atlayıp bi süre sonra dönününce çözüyordum soruyu ama denemedeyken hocaya sorarım diğerlerine bakayım diyordumyerimseniben

hımm anladım...bir sorum daha olacak neden uzmanlar son 3 4 gün çalışmayın diyorlar ben çalışıyorum yanlış mı yapıyorumm

sınav stresiyle birlikte çalıştıkların aklını karıştırabilir konular birbirine karışabilir diye düşünüyorum bence bu yüzden çalışmayın diyorlar ama ben de çalışmıştım pek dinleyen olduğunu sanmıyorum.
ama çalışarak iyi mi yaptın kötü mü dersen inan hiçbir fikrim yok:sm_confused:

Son düzenleme:
ben sınavdan yarım saat önce sınıfa gitmiştim ve yarım saat içim içimi yedi hiçbişey bilmiyorum ben başaramıcam diyordum ve ağlamamak için kendimi zor tutmuştum mideme kramp girmişti ama sınav başladı ve 5 dk sonra yokoldu o düşüncelerim çünkü çözdükçe açılıyorsun sanki.yerimseniben
tabiki sınav boyunca heyecanım oldu olmaması mümkün değil ama soru çözmeme engel olcak boyutta değildi. çünkü içinden sürekli başarmalıyım diye düşünüyorsun o an başarmak için çabalayıp elinden geleni yapıyorsun.a.s

altı üstü sınav

ölüm kalım mücadelesi değilopuyorumnanaktan

bu kadar büyütmeyin gözünüzde :olmaz:

Hayatım göreceksin ki hayatındaki en kolay sınav olacak yerimseniben
Bunu bu kadar stres yapmaki arkasından gelecek ALES, KPSS, TOEFL, KPDS vs gibi sınavlara stresin kalsın kaydirigubbakcemile3

Sana ve bütün sınava gireceklere Allah zihin açıklığı versin, hepiniz gönlünüzden geçen üniversiteye yerleşin inşallah a.s.

össye gireli 5 yıl oldu gecenlerde rüyamda beni tekrar liseye almışlar , bi dersi verememişsin herşeyi tekrar alıcan diyorlar :kızgın: hala kurtulamadım şu stresten ,

:))))))) öss öncesi ben uyanamamıştım hatta uyukluyo sınawa girmiştimm hatta girmicem uyucam gibi saçmalamıştım :)

Back
X