HihihiMağdurum da mağdurum çok mağdurum mağdurum
Canım iyiki yazdın ya beni okadar iyi anlıyorsun ki? Bir şey sormak istiyorum. Üniversite'de Erasmus vb bir programa katıldın mı?Ben de çok stresliyim :))
Hafta sonu yani pazar günü ALESe gireceğim 17 tane deneme var çözmem gereken ondan sonraki haftada KPDS var hiç birine hazır değilim. onun için de çalışmam gereken 1 hafta var. 500 tane kelime ezberleyip bir tane kitap bitirmem gerekiyor 1 haftada :)) Kısacası bende sanki finale çalışır gibi çalışcam bu sınavlara süre kısıtlı oldğu için. Üniversitede okurken ben de biriktirirdim dersleri alttan çok ders birikince kafama dank etmişti ve her gün düzenli çalışıp not çıkarıyordum kitaplardan böylece günde 2 saat çalışmayla final haftasına vize haftasına notlarım hazır oluyordu sadece okuyarak yani yine günde 2-3 saat çalışarak finallere hazır oluyordum. Bu şekilde 3 üstünde ortalamayı görmüştüm, ondan önce ise 2 ortalamyı ya görüyordum ya da hiç görmüyordum :)) Benim de 2 haftam var ve çok sıkı çalışmak zorundayım, sana eşlik edebilirim iki hafta boyunca :))
yok katılmadım ama katılan arkadaşlarım olmuştu bildiğim kadarıyla kredi sorunu yüzünden okul 1 sene uzayabiliyor.Canım iyiki yazdın ya beni okadar iyi anlıyorsun ki? Bir şey sormak istiyorum. Üniversite'de Erasmus vb bir programa katıldın mı?
Anladım canım. İspanyolca öğrenmek için yararlanacağım büyük ihtimalleyok katılmadım ama katılan arkadaşlarım olmuştu bildiğim kadarıyla kredi sorunu yüzünden okul 1 sene uzayabiliyor.
Bende sözde çok çalışacaktım ama dün en çok çalıştığım gün sayılırŞimdi 1.5 - 2 saat saat vizelere çalışacağım, bu akşam da 1 saat çalışmam gerek.
Ay aynen canım ya dün 1 saat çalışabildim. Akşam güya arkadaşımla ders çalışacaktık yalan oldu çok uyuz oldum. Düzenim iyice bozuluyor valla bundan sonra sadece Pazar'ları birileriyle görüşeceğim.Bende sözde çok çalışacaktım ama dün en çok çalıştığım gün sayılır2 saat 40 dk çalıştım bakalım bugün 4 saat çalışmam lazım en az o da, hatta 6-7 saat çalışırsam müthiş olur :)
Ay aynen canım ya dün 1 saat çalışabildim. Akşam güya arkadaşımla ders çalışacaktık yalan oldu çok uyuz oldum. Düzenim iyice bozuluyor valla bundan sonra sadece Pazar'ları birileriyle görüşeceğim.
Ay çok iyi anlıyorum seniiiiiiii!!!! Bende öyleyim bir türlü odaklanamıyorum yahu! Hiç ders çalışma alışkanlığım yok, fakat başarılı olmak için zorundayım. Bende bu akşam 1-2 saat ders çalışacağım. Yani umarım.. Buradan yazışıp birbirimize destek olabiliriz, motive oluruz hemde birbirimizi kontrol ederiz. Olur mu?seni oyalayan arkadaşlarınla sınav haftası çok takılma derimDün de azıcık çalıştım o kadar çok oyalandım ki toplamda 1 saat 40 dk çalıştım. kronometre ile çalışıyorm ben mola verdiğim an durduruyorum net çalışma saati ortaya çıkıyor. Yoksa ben çook çalıştım çok yoruldum ya yeter diyorum ama kronometre iki saati gösteriyor İnsana çok çalışmış gibi geliyor 10 dk çalışıp 20 dk mola verince 4-5 saat derse bakıyorsun ama toplamda 2-3 saat anca çalışmış oluyorsun. Bugün baya çalışmam lazım akşam da tvde dizi izleyeceğim ödül olarak diziyi hak etmiş olmam için akşama kadar 4-5 çalışmış olmam lazım bu sefer deneyeceğm bakalım çalışamazsam tv de yasak tabi
olur tabi :)) Ben daha 47 dk çalıştım akşam dokuza kadar vaktim var 3,5 saat yani toplamda 4 saate tamamlayabilirsem süper olacak birazdan başlıyorum çalışmaya en fazla 5-10 dk mola vermem lazım saat başı. Hadi bakalım :))Ay çok iyi anlıyorum seniiiiiiii!!!! Bende öyleyim bir türlü odaklanamıyorum yahu! Hiç ders çalışma alışkanlığım yok, fakat başarılı olmak için zorundayım. Bende bu akşam 1-2 saat ders çalışacağım. Yani umarım.. Buradan yazışıp birbirimize destek olabiliriz, motive oluruz hemde birbirimizi kontrol ederiz. Olur mu?
Ooo halledersin ozaman canımcım. Ben de 21:00-22:00 arası çalışacağım. Sonra da hemen yatarım çok uykusuzum, yarın yine iş var. Aralarını iyi değerlendir aklını oyalacak şeyler yapma, ara vermeden olmaz zaten daha verimli çalışırsın canım. Bekliyorum aralarda hihihiolur tabi :)) Ben daha 47 dk çalıştım akşam dokuza kadar vaktim var 3,5 saat yani toplamda 4 saate tamamlayabilirsem süper olacak birazdan başlıyorum çalışmaya en fazla 5-10 dk mola vermem lazım saat başı. Hadi bakalım :))
Ooo halledersin ozaman canımcım. Ben de 21:00-22:00 arası çalışacağım. Sonra da hemen yatarım çok uykusuzum, yarın yine iş var. Aralarını iyi değerlendir aklını oyalacak şeyler yapma, ara vermeden olmaz zaten daha verimli çalışırsın canım. Bekliyorum aralarda hihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?