Süpersin canım yaaa.. Evet zamanla daha da oturacaktır ben ÖSSye hazırlanırken öyle olmuştu zamanla daha iyi alışıyorsun oturduğun gibi konsantre oluyorsun.3 saate tamamladım :)) bakalım yatana kadar yine biraz daha çalışırım, saat 9a kadar 3,5 saate tamamlar sonra da tv ye bakarım. Şunu farkettim çalışma alışkanlığı çalıştıkça oluşuyor konsantre olamıyordum hiç ama çalıştıkça arttı konsantrasyonum iki saatin nasıl geçtiğini anlamadım cidden :))
Süpersin canım yaaa.. Evet zamanla daha da oturacaktır ben ÖSSye hazırlanırken öyle olmuştu zamanla daha iyi alışıyorsun oturduğun gibi konsantre oluyorsun.
Bende sınavlar bitince İngilizce çalışmaya başlayacağım canım bitmiyor vallahi bitmiyor. Senin ALES nasıl geçtiiii????senin nasıl gidiyor çalışmalar? Benim ALES için son çalışma günüm bugün iyice çalışcam sonra yarından itibaren de KPDS ye çalışırım bir hafta kadar o da bitince ders biter mi hayır tabiki :)) Mesleki bilgilerimi unuttum iş ararkenKpss, kpds, ales şu sınav bu sınav derken :)) Mesleki bilgilerimi tazelemem lazım yine çalışmaya devam edeceğim kpss atamaları belli olana kadar. Sen de bana takıl sınavların bitse de düzenli çalışırsın hem
Bende sınavlar bitince İngilizce çalışmaya başlayacağım canım bitmiyor vallahi bitmiyor. Senin ALES nasıl geçtiiii????
Fena değildi sadece 8 tane mantık sorusuna yeterli vakit ayıramadım biraz sallama yaptım ama hiç boşum yok, emin olmadığım sorularda oldu bakalım 80nin altında gelmez ama ben 95 üstü almak istiyordum kaç gelir bilemiyorum. Bugün de ingilizce çalışmaya başlyacağım bakalım :))Bende sınavlar bitince İngilizce çalışmaya başlayacağım canım bitmiyor vallahi bitmiyor. Senin ALES nasıl geçtiiii????
Ay hadi hayırlısı canımcım. İngilizce çok önemli ya ben seneye AU Pair ile Kanada veya İngiltere'ye gidip süper bir şekilde öğreneceğim inşallaFena değildi sadece 8 tane mantık sorusuna yeterli vakit ayıramadım biraz sallama yaptım ama hiç boşum yok, emin olmadığım sorularda oldu bakalım 80nin altında gelmez ama ben 95 üstü almak istiyordum kaç gelir bilemiyorum. Bugün de ingilizce çalışmaya başlyacağım bakalım :))
Ben bu sefer süre tutmadım ama kelime kartları çıkarıyorum kelime ezberleyeceğim bugün 125 tane kadar :))Bu sabah 07:00'den 10:30'a kadar ders çalıştım. Akşam da 1.5 saat daha çalışacağım.
125 çok değil mi yahuBen bu sefer süre tutmadım ama kelime kartları çıkarıyorum kelime ezberleyeceğim bugün 125 tane kadar :))
çok ama çalışmak için 4 günüm var pazar günü sınav cuma ve cumartesi günü misafirlerimiz gelecek çalışamam büyük ihtimal 500 tane kelime var hafıza teknikleri ile çıkarılmış kurgusal sözlük diye bir kitapta netten indirdim. 500 kelimeyi 4 e böldüm günlük 125 kelime düşüyor önceki kpdsye çalışmam da günde 400-500 kelime ezberliyordum ben haa bir kısmı unutulabiliyor ama yine de 250-300 arası kelime aklımda kalıyordu, arada bildiğim bir kaç sözcük de oluyordu.125 çok değil mi yahu
Oha sözelde derece yapmış birisi olarak şuan taktir ettim seniçok ama çalışmak için 4 günüm var pazar günü sınav cuma ve cumartesi günü misafirlerimiz gelecek çalışamam büyük ihtimal 500 tane kelime var hafıza teknikleri ile çıkarılmış kurgusal sözlük diye bir kitapta netten indirdim. 500 kelimeyi 4 e böldüm günlük 125 kelime düşüyor önceki kpdsye çalışmam da günde 400-500 kelime ezberliyordum ben haa bir kısmı unutulabiliyor ama yine de 250-300 arası kelime aklımda kalıyordu, arada bildiğim bir kaç sözcük de oluyordu.
çalışınca her şey oluyor :))Oha sözelde derece yapmış birisi olarak şuan taktir ettim seni
panik olma çalıştıklarından bir şey anlamazsın o şekilde zamanı da kötü kullanırsın. Rahat ol elinden geldiği kadar artık. Program yapmışsın ona uy güzel güzel çalış acele etmeden anlayarak. Önemli gelen yerlere fazla vakit ayır koskoca kitapları bitirmeye kalkışma. Not çıkararak vakit kaybetme kitap üzerinde önemli yerleri işaretle sonra dönüp bakarsın en son anahtar kelimeleri yazarsın bi kağıda sınavdan önce de tekrar edersinAy ben vizeleri ne yapıcam iyice telaşlandım yahuuu!
Sınavların tarihlerine göre ders çalışma programı hazırladım. Çarşamba'dan Pazartesi'ye çok yoğun çalışacağım. Ve dk aksatmamam gerek, dönem boyunca doğru düzgün derse girmedim napsam bilemiyorum. çok stres oldum.:18::18::18::18::18::18::18:
Evet canım haklısın not çıkarmak çok uzun iş onunla zaman kaybedemem. Rahat olmaya çalışıyorum ama işte.. Sakin sakin programımı uymaya çalışacağım. Bitirebildiğim kadar yaparım artıkpanik olma çalıştıklarından bir şey anlamazsın o şekilde zamanı da kötü kullanırsın. Rahat ol elinden geldiği kadar artık. Program yapmışsın ona uy güzel güzel çalış acele etmeden anlayarak. Önemli gelen yerlere fazla vakit ayır koskoca kitapları bitirmeye kalkışma. Not çıkararak vakit kaybetme kitap üzerinde önemli yerleri işaretle sonra dönüp bakarsın en son anahtar kelimeleri yazarsın bi kağıda sınavdan önce de tekrar edersin
Canım iş güç derken çalışamadım bugün ve dün akşam. Yarından itibaren bir hafta işe gitmeyeceğim. Cuma, Cumartesi, Pazar günde 10 saat ders çalışacağım. Allah bana kolaylık ve sabır versin yeaaaQueenD , nasıl gidiyor çalışmalar? <ben bugün tembellik ettim sadece 1 saat 40 dk çalıştım ama şimdi başlayacağım 2 saate tamamlayıp yatarım acayip uykum geldi sabah erken kalkıp bugünü telafi etmeye çalışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?