Sınav Mağdurlarının Paylaşım Alanı

Danışabileceğin birileri var mı? Yada dershanede falan yapıyorlar mı?

yok ama internetten araştırıyorum işte. Bazı bilgiler ne kadar doğru bilemiyorsun da. Bir de çalışmadan bilemezsin bence. Çünkü orda çalışan birini bile bulsan eğer yaptığı işi sevmiyorsa kurumu kötüler ya da iş arkadaşlarından memnun değilse yine kurumu kötüler ya da yan gelip yatıyordur ona göre iş mükemmeldir, çok rahat güzel kurum der ama ben oraya gitsem mutsuz olurum boş durduğum için.

yok ama internetten araştırıyorum işte. Bazı bilgiler ne kadar doğru bilemiyorsun da. Bir de çalışmadan bilemezsin bence. Çünkü orda çalışan birini bile bulsan eğer yaptığı işi sevmiyorsa kurumu kötüler ya da iş arkadaşlarından memnun değilse yine kurumu kötüler ya da yan gelip yatıyordur ona göre iş mükemmeldir, çok rahat güzel kurum der ama ben oraya gitsem mutsuz olurum boş durduğum için.
Kesinlikle haklısın internet üzerinden toplayabildiğin kadar yorum toplayabilirsin ancak.. Ne zamana kadar kesinleştirmen gerekiyor?

Kesinlikle haklısın internet üzerinden toplayabildiğin kadar yorum toplayabilirsin ancak.. Ne zamana kadar kesinleştirmen gerekiyor?

şimdilik oluşturdum tercihleri sıralamasında karar vermedim ara ara değiştiriyorum işte. ayın 28si son.
senin bitti mi peki sınavların? nasıl geçti?

şimdilik oluşturdum tercihleri sıralamasında karar vermedim ara ara değiştiriyorum işte. ayın 28si son.
senin bitti mi peki sınavların? nasıl geçti?
Benim sınavlarım bitti canım. Hepsi çok iyi geçti. Geçer notun altında puan almam herhalde. Bu sene ortalamamı 3'ün üstüne çekeceğim:15:

Sınavlarım bitti. Bir hafta diyet ve spor programlarımı iyice otomatikleştireceğim. 1 Aralık'tan itibaren İngilizce çalışmaya başlayacağım.:16:

5 üzerinden sanırım o 4 :)) Öğrenim durumu ne ? Ortaokul, lise? Bak ne diycem, bence çalışma hiç :)) Diğerleri de bir gelsin :)) Ya da çalış hepsi 5 gelsin, seçim senin hangisi daha güzel olur. Çalışmayınca olacakları gözünün önüne getir ve o anı yaşamak istemiyorsan çalış.

Haklısın canım lise 3üm şu an :31:

Sınavlarım bitti. Bir hafta diyet ve spor programlarımı iyice otomatikleştireceğim. 1 Aralık'tan itibaren İngilizce çalışmaya başlayacağım.:16:

Bende o aralar başlarım çalışmaya. Yine beraber çalışırız ;) Benim diyet spor devam ediyor bir yandan :))

Haklısın canım lise 3üm şu an :31:
sıkı tut derslerini üniversiteye hazırlanmaya şimdiden başla bence. Okul derslerini sıkı tutarak üniversiteye de yatırım yapmış oluyorsun bunu unutma hiç. O zaman çalışırken bir hedefin olur en azından.

Bende o aralar başlarım çalışmaya. Yine beraber çalışırız ;) Benim diyet spor devam ediyor bir yandan :))
Çalışırız tatlııııımmm:16: Bende diyete devam bozup bozup dursam da vazgeçmiyorum. Bugünde spora başlıyorum. Yatmadan Leslie Sansone Walk at Home yapacağım. Ayrıca İngilizce işini çözmem lazım geç bile kaldım, TOEFL'ı vermek istiyorum üniversite bitmeden.
Merhabaa :3:

Acaba beni de aranıza alır mısınız? :26:
Tabiki canım benim sen yeter ki ders çalışmak zorunda ol:9:

Ben sbsden çıktım :1:

480 ortalamayla çok şükür iyi bir fen lisesndeyim :3::nazar:

Öğretmenler yazılılarda zorluyorlar..
Matematik 46 mesela.. :32::32::52:
Maşallah canım okuduğun lise çok güzel, umarım çok daha iyi bir üniversitede okursun.
Okul puanın üniversite sınavına çok yardımcı olacağı için ve okulda öğrendiğin dersler ÖSSde çıkacağı için derslerini yüksek tutman çok önemli. Ayrıca zaten başarılı bir öğrenci olmak seni mutlu edecektir. Birlikte motive oluruz burada, bize takılmanı tavsiye ediyorum
:48:

Maşallah canım okuduğun lise çok güzel, umarım çok daha iyi bir üniversitede okursun.
Okul puanın üniversite sınavına çok yardımcı olacağı için ve okulda öğrendiğin dersler ÖSSde çıkacağı için derslerini yüksek tutman çok önemli. Ayrıca zaten başarılı bir öğrenci olmak seni mutlu edecektir. Birlikte motive oluruz burada, bize takılmanı tavsiye ediyorum
:48:

Merak etme, ölmek var dönmek yok bu topikten :kkk::52:

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler gerçekten :16:

Siz ne okuyorsunuz? :1:

Back
X