Kendi kendine evde ders çalışabilmen çok zor bence.
İtici bir güç, bir destek lazım. O da dersane ile olur.
Ben de senin gibiyim. Masa başına oturup ders çalışmak işkence gibi gelir her zaman.
Ama dersaneye gittiğim dönem çok faydalı olmuştu.
Arkadaşlarla oturup çalışırdık.
Herkes tek bir amaç için toplanmış ve birbirini kamçılıyor insanlar.
Anadolu ya da fen lisesi ol ya da olma kime ne ki bundan?
O konudaki düşüncen doğru değil.
Faydalı olacaktır mutlaka dersane. Biraz daha düşün.
Umarım isteklerine kavuşursun.
Sanat lisesinde okuyorum ve rehber öğretmenler öyle gelip gidiyorlar...
Hiç daha ne konferans ne bir şey ..
Dershane düşünmüyorum neden derseniz dershanelerde fen lisesi değilseniz yada anadolu para veren oluyorsunuz ..
Piyon gibi . Katkısı olacağına inanmıyorum ne yazıkki..
Ne yapacağımı bilmiyorum .. Dershaneler başladı oysa ..
Ben zaten ruhsal olarak çökmüş durumdayım .
bence dersaneye yazılıp anlamadığın konuları mümkünse hepsini özel dersle tekrar etmen gerek
üzgünüm ama bişeyi 3 kere anlatıyor demişsin 3 bile çok yani.
normalde 1 kez anlatılır.
dersaneye gitmelisin çünkü rakiplerini görüp gaza gelirsn.
Gördüğüm kadarıyla biraz aile içi diyaloglarda ve iletişim problemi var; duygu durumunuzda biraz bu etkili olmuş malesef.
Antidepresan almaktan korkmayın, inanın sizin daha dinç ve sağlıklı olmanızı sağlar. Zaten doktorunuzun bu durumda ağır bir ilaç vereceğini hiç sanmıyorum...
Çünkü belirtileriniz basit br kaygı bozukluğu ve depresyonun ilk basamağı gibi görünüyor.
Biraz derslerin yanı sıra sosyalleşmeye ve değişikliğe ihtiyacınız var sanırım,özellikle bu aralar...Bu size iyi gelecektir
Gördüğüm kadarıyla biraz aile içi diyaloglarda ve iletişim problemi var; duygu durumunuzda biraz bu etkili olmuş malesef.
Antidepresan almaktan korkmayın, inanın sizin daha dinç ve sağlıklı olmanızı sağlar. Zaten doktorunuzun bu durumda ağır bir ilaç vereceğini hiç sanmıyorum...
Çünkü belirtileriniz basit br kaygı bozukluğu ve depresyonun ilk basamağı gibi görünüyor.
Biraz derslerin yanı sıra sosyalleşmeye ve değişikliğe ihtiyacınız var sanırım,özellikle bu aralar...Bu size iyi gelecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?