Sınav telaşı, yapamayacağım korkusu :(

Öncelikle heyecan yapmayın inş kazanırsınız bende 2008 Kpss sınavına girdim ve hiç geometri yapmadan 87 aldım önlisans olarak girmiştim benimde matematiğim hiç yoktur ama sınav o kadar da zor değil yaparsınız yeterki isteyin hadi hayırlısı:D

cnm sen mat yapamayan kpssyi kazanamas diyenleri boşver senin sözelin iyiyse sözeli çok güsel yapmaya bak mattanda bir 10tane yapsan yeter bnmde matım berbattı cnm hatırlarsın ömss 29 nisanda yapıldı ona gırdım matı salladım:)) sözellerı ıse hatırladıgım kadarını yaptım ya şöyle düşün sınava gırdım gözüm karardı çıktım açıldı hiçbir yaptığımı hatırlamıyordum sanki sıfır çekmişim gelıyordu ama sınav gününe kadar delı gibi çalıştım sana tavsıyem son günlere yakın sadece soru çöz çözdüğün soruların cevaplarına bak konu çalışma birde şunu unutma sen çalışırsın elinden geleni yaparsın gerisi allaha kalmıştır artk vede kısmettir bn sınav sonucumu görünce ınanamadım genel yeteneği genel kültürden daha fasla yapmışım şok oldum ilk atamada atanamadım çok yuksek puanlıları atadılar bu arada puanım 70 umudum ıkıncı atama bu arada ikinci üniv karar aldım lyssiz:)) sana demem şuki elinden geeleni yap vede yaptığına inan yanı şunu diyebiil bn elimden geeleni yaptım bidaha gırsem aynı sekılde çalışırdım bundan daha faslasını yapamazdım dıyecek kadar çalış olmazsa ya senin hakkında hayırlısı değildir olması yada zaamanı değildir cnm

Teşekkür ederim ömms ile ilgili pek fikrim olmasada ikinci atamalarda inşallah gidersiniz.
Sizleri okuduktan sonra yapabileceğime daha çok inandım.

Back
X