• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınav ve iştahım

Sakin olun kampta 3 puan artar diyorlar. Kontenjanlar da malum bu sınavda fazla. Ha gayret, yaparsınız... Zaten bazal bir seviyeye gelmişsiniz. Hem son 40 günde 2 tekrar bile atılabilir deniyor.
50 den 58-59 60 tan 65 e 65 ten 67 ye çıkabilirsiniz hatta daha fazlası da olabilir dendi nlp ci tarafından aşağılardan çıkmak daha kolay yüksek puanı arttırmak zor

50 den 58-59 60 tan 65 e 65 ten 67 ye çıkabilirsiniz hatta daha fazlası da olabilir dendi nlp ci tarafından aşağılardan çıkmak daha kolay yüksek puanı arttırmak zor
Doğrudur net-puan bağıntısı parabolik seyrediyor :-D
Düzeltme: parabolik değil gayet sigmoidmiş

temel kolay seviyede yapılabilenleri yaptın mı zaten 60 a dayanıyorsun bu da kampla olacağına inanıyorum haklısınız yılların deneyimcisi hocalar da yanlış söylüyor siz haklısınız:KK47:

ha bu arada lise öğrencisiymişsiniz bilip bilmeden tus hakkında yorum yapman da enterasan:KK71:

Ben kötü bir şey demedim ki? Doğrudur, artıyordur. Umut vermek istemiştim. Susayım o zaman.

Öğrenim durumu demek, son aldığınız diploma demektir, intörnüm.

ben de dalga geçiyorsun sandım da sonuna gülme işareti koyunca parabolik artıyor demen

şaşırdım da tus hakkında bilgisizliğine parabolik seyrediyor diye dalga geçiyor komik geldi eftal hoca da yalan söylüyor di mi aşağılardaki puanın yükselmesi daha kolay bunu bilmemesi komik geldi 68 yapan 71 e zor çıkar mesela
Dilim sürçmüş orada sonradan düzelttim. Ben de aynı şeyi söylüyorum.

Ben kötü bir şey demedim ki? Doğrudur, artıyordur. Umut vermek istemiştim. Susayım o zaman.
moralim bozuldu tam tersi ben 60 üstü diyorum sen 3 puan dedin 3 puan ben dikkatlice yapsam sınavı artar zaten denemede hızlı çözdüğümden dikkatsizliğim çok oldu

moralim bozuldu tam tersi ben 60 üstü diyorum sen 3 puan dedin 3 puan ben dikkatlice yapsam sınavı artar zaten denemede hızlı çözdüğümden dikkatsizliğim çok oldu
sorun yok yanlış anlaşılma oldu gerginim zaten 3 puan deyince sinirim zıpladı kampa gitmem evde lay lom baksam 3 puan arttırırım

Yaparsın zaten. Ben en az o kadar artar anlamında söylemiştim. Son 40 günde 3 tekrar 4 tekrar yapılıyor diyorlar. Üst limiti yok deniyor. Ben alt limitten bahsetmiştim ama siz dilim sürçtü diye beni şuracığa gömdünüz. Neyse başarılar...

Back
X