Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelin bi kütüphane kuralımbenim gibi daha çalışmaya başlamayanlar napsın![]()
asistan değil misiniz siz istifa mı ettinizbenim gibi daha çalışmaya başlamayanlar napsın![]()
çalışamıoommmgelin bi kütüphane kuralım![]()
asistan değil misiniz siz istifa mı ettiniz![]()
50 den 58-59 60 tan 65 e 65 ten 67 ye çıkabilirsiniz hatta daha fazlası da olabilir dendi nlp ci tarafından aşağılardan çıkmak daha kolay yüksek puanı arttırmak zorSakin olun kampta 3 puan artar diyorlar. Kontenjanlar da malum bu sınavda fazla. Ha gayret, yaparsınız... Zaten bazal bir seviyeye gelmişsiniz. Hem son 40 günde 2 tekrar bile atılabilir deniyor.
biyolog musunuz :)çalışamıoommm
hayır hiç tusu kazanmadım :)
hatta 1 kere girdim sadece, 4 senelik mezunum.
Doğrudur net-puan bağıntısı parabolik seyrediyor :-D50 den 58-59 60 tan 65 e 65 ten 67 ye çıkabilirsiniz hatta daha fazlası da olabilir dendi nlp ci tarafından aşağılardan çıkmak daha kolay yüksek puanı arttırmak zor
hayır pratisyen hekimim.biyolog musunuz :)
metisa da dr bildiğim kadarıylaha bu arada lise öğrencisiymişsiniz bilip bilmeden tus hakkında yorum yapman da enterasan![]()
anladım kolay gelsin inşallah bu tus olmadı nisan da halledelimhayır pratisyen hekimim.
mezun olalı 4 sene oldu demek istemiştim.
Dilim sürçmüş orada sonradan düzelttim. Ben de aynı şeyi söylüyorum.şaşırdım da tus hakkında bilgisizliğine parabolik seyrediyor diye dalga geçiyor komik geldi eftal hoca da yalan söylüyor di mi aşağılardaki puanın yükselmesi daha kolay bunu bilmemesi komik geldi 68 yapan 71 e zor çıkar mesela
moralim bozuldu tam tersi ben 60 üstü diyorum sen 3 puan dedin 3 puan ben dikkatlice yapsam sınavı artar zaten denemede hızlı çözdüğümden dikkatsizliğim çok olduBen kötü bir şey demedim ki? Doğrudur, artıyordur. Umut vermek istemiştim. Susayım o zaman.
sorun yok yanlış anlaşılma oldu gerginim zaten 3 puan deyince sinirim zıpladı kampa gitmem evde lay lom baksam 3 puan arttırırımmoralim bozuldu tam tersi ben 60 üstü diyorum sen 3 puan dedin 3 puan ben dikkatlice yapsam sınavı artar zaten denemede hızlı çözdüğümden dikkatsizliğim çok oldu
Yaparsın zaten. Ben en az o kadar artar anlamında söylemiştim. Son 40 günde 3 tekrar 4 tekrar yapılıyor diyorlar. Üst limiti yok deniyor. Ben alt limitten bahsetmiştim ama siz dilim sürçtü diye beni şuracığa gömdünüz. Neyse başarılar...moralim bozuldu tam tersi ben 60 üstü diyorum sen 3 puan dedin 3 puan ben dikkatlice yapsam sınavı artar zaten denemede hızlı çözdüğümden dikkatsizliğim çok oldu