• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınava ailemle gitmek istemiyorum

nisanyagmru

Her konuşmak isteyişinde, ona bakıp susmaktır aşk…
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
499
194
53
kızlar hafta sonu cumartesi pazar sınavım var ve sınava küçücük çocuklar gibi ailemle gitmek istemiyorum annem illa tutturdu bizde geleceğiz die ama ben istemiyorum gelmişim 25 yaşına öss ye ilk giren bebeler gibi olmak istemiyorum. bide pazar günü sevgilim gelecek anneme tamam siz cumartesi gelin ben pazar tek gideyim dedim dinlemedi bile sinirden ağlıyorum gelsinler ne var ailen senin onlar diyeceksiniz ama iki-üç aydır görmüyorum sevgilimi bu pazarda göremezsem kimbilir bidaha ne zaman göreceğim :(( annem daha sonra görüşürsünüz diyor ama biliyorum görüştürmez.

kızmakda cok haklısınız bence...
ve bi şekilde ikna etmeye calışın:34:

annem nuh der peygamber demez bi kere gitmeyi aklına koyduysa ne yapar eder gelir benim duygusal psikolojik her baskıyı yapar bana sınavı zehir etme pahasına yine gelir. bi şekilde ikna etsem gelmese bile ondan sonraki günleri bana zehir eder:14::2:

kızlar hafta sonu cumartesi pazar sınavım var ve sınava küçücük çocuklar gibi ailemle gitmek istemiyorum annem illa tutturdu bizde geleceğiz die ama ben istemiyorum gelmişim 25 yaşına öss ye ilk giren bebeler gibi olmak istemiyorum. bide pazar günü sevgilim gelecek anneme tamam siz cumartesi gelin ben pazar tek gideyim dedim dinlemedi bile sinirden ağlıyorum gelsinler ne var ailen senin onlar diyeceksiniz ama iki-üç aydır görmüyorum sevgilimi bu pazarda göremezsem kimbilir bidaha ne zaman göreceğim :(( annem daha sonra görüşürsünüz diyor ama biliyorum görüştürmez.

dua edin bir işi çıksın :1: aynı benim annem ya. kpss ye 2 defa girdim hep benleydi. neymiş bir yardımı dokunur muş gelecek benimle soru çözcek sanki :1: kızmayın ama her anne böyle ya. ben önlisans kpss ye ailemden farklı bi yerde gircem. benimle ozaman bile gelecekmiş bide yanımda eşim olacak düşün :1:

annem nuh der peygamber demez bi kere gitmeyi aklına koyduysa ne yapar eder gelir benim duygusal psikolojik her baskıyı yapar bana sınavı zehir etme pahasına yine gelir. bi şekilde ikna etsem gelmese bile ondan sonraki günleri bana zehir eder:14::2:

ver sınav kagıdını kendi gitsin o zaman:19:
sanki kücük kızsın. hayır gelip napıcak... hayrettinbişi...

Arkadaşmla gtcem de

o günle için planlar yapmış bende benimle geleceğini ablamları başka şehirden çağırırken duydum. arabayı yıkattık içini doldurduk sizde gelin nisanı sınava götüreceğiz die söylüyordu bu ne ya cümbür cemaat.

Sınavdan sonra gerginim hava alıcam onunla görüşmek istiyorum de :) yok 25 yaş vs diye düşünme, ben 28 yaşında geçenlerde bir sınava gittim tek yollarda mahvoldum,anatarımı nereye koyarım, akbil ne olacak diye yol boyu düşündüm keşke babam olaydı yanımda dedim.

dua edin bir işi çıksın :1: aynı benim annem ya. kpss ye 2 defa girdim hep benleydi. neymiş bir yardımı dokunur muş gelecek benimle soru çözcek sanki :1: kızmayın ama her anne böyle ya. ben önlisans kpss ye ailemden farklı bi yerde gircem. benimle ozaman bile gelecekmiş bide yanımda eşim olacak düşün :1:

işi çıkmasın die tüm işlerini ona göre ayarlamış bu hafta ablamın bulunduğu yere gidecek miş sınava benimle gidecek die ertelemiş:(

Böyle aile falan gelince insan daha çok stres olur sanki, bence tek başıma gidip giricem böyle siz gelince heyecanlanıyorum demelisin.

Derdini bastan soylesene ilkokul bebesi gibi dicene manita derdi ha gelsin uzaktan bakisin alevli olur

ver sınav kagıdını kendi gitsin o zaman:19:
sanki kücük kızsın. hayır gelip napıcak... hayrettinbişi...

dışarı da beni bekleyecek miş nebileyim of sınav stresim yoktu hiç sağolsun şimdi bu yüzden strese girdim hayır sevgilime gelme die nasıl derim ben haftalardır ogünün planını yapıyoruz.

Eğer ikna edemiyorsanız çok fazla takılmayın bu konuya. Sinirleriniz bozulursa sınavda konsantrasyon sağlayamayabilirsiniz.
Sevgilinizle daha sonra görüşmek için çaba harcarsınız. Moralinizi bozmayın lütfen.
Sınavda başarılar dilerim şimdiden...:16:

Derdini bastan soylesene ilkokul bebesi gibi dicene manita derdi ha gelsin uzaktan bakisin alevli olur

pazar tek gideceğim dediğimde anladı zaten onun geleceğini başka zaman görüşün dedi sanki görüştüyor muş gibi

dışarı da beni bekleyecek miş nebileyim of sınav stresim yoktu hiç sağolsun şimdi bu yüzden strese girdim hayır sevgilime gelme die nasıl derim ben haftalardır ogünün planını yapıyoruz.

sabah zaten sınav. gelsin sevgilin. sınav cıkışıda onla git.
hadi anne evde görüşürüz de:52::52:

kpss di mi.. bende annem babam kardeşlerim gittik sınava. ben hiç senin dediğin gibi düşünmedim. hatta aksine özgürlüğüne çok düşkün insanımdır.
sevgilinle sınavdan sonra görüşsen? hem sınav öncesi zaten stresli olacaksın.
25 yaşındasın annen neden karışıyor sevgilinle görüşmene.. arkadaşımla görüşücem de, biraz hava alayım de çık

sabah zaten sınav. gelsin sevgilin. sınav cıkışıda onla git.
hadi anne evde görüşürüz de:52::52:

cumartesi sabahtan o gün için sıkıntım yok benim sıkıntım pazar günü için pazar iki oturum olacak hem sabah hem öğleden sonra :(

o günle için planlar yapmış bende benimle geleceğini ablamları başka şehirden çağırırken duydum. arabayı yıkattık içini doldurduk sizde gelin nisanı sınava götüreceğiz die söylüyordu bu ne ya cümbür cemaat.

Maalesef bu bizim toplumumuzda korumacı aile yapısının bir yansıması..
Her yere koloni halinde gidilir... muayene için doktora bile..
Bu da kişilerin çok ilerleyen yaşlarına kadar bireyselleşmesini engelliyor.

Ama yine de çok takılmayın. İyi yönden bakın. Tek başınıza gitseniz telefonunuz, anahtarınız, cüzdanınız vs. sorun oluyor. :)

Maalesef bu bizim toplumumuzda korumacı aile yapısının bir yansıması..
Her yere koloni halinde gidilir... muayene için doktora bile..
Bu da kişilerin çok ilerleyen yaşlarına kadar bireyselleşmesini engelliyor.

Ama yine de çok takılmayın. İyi yönden bakın. Tek başınıza gitseniz telefonunuz, anahtarınız, cüzdanınız vs. sorun oluyor. :)

onları erkek arkadaşıma bıracaktım zaten :(

Back
X