• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınava ailemle gitmek istemiyorum

öğleden sonradamı gelirim diyo:26:
oruc tutmuyormu:26: sıcak gelmiyim derdi iyi olurduda ondan soruyorum

gelmez mi geliyor sınava gireceğim yer 1 saat uzaklıkta sınav çıkışı hep birlikte iftar yapacak mışız zaten orada :(

kpss di mi.. bende annem babam kardeşlerim gittik sınava. ben hiç senin dediğin gibi düşünmedim. hatta aksine özgürlüğüne çok düşkün insanımdır.
sevgilinle sınavdan sonra görüşsen? hem sınav öncesi zaten stresli olacaksın.
25 yaşındasın annen neden karışıyor sevgilinle görüşmene.. arkadaşımla görüşücem de, biraz hava alayım de çık

evet kpss ben zaten normalde bir yere giderken bile cümbür cemaat gidilmesni sevmem.

onları erkek arkadaşıma bıracaktım zaten :(

Anlıyorum sizi. Çok sinir bozucu ama ikna edemiyorsan kabullenmekten başka çare yok gibi..
Annenle bu konuda atışırsan kırgınlık olur, sınava kalmış 2 gün. Gerginlikten uzak olmalısın..
Bence anneni kırmaktansa, sevgilinle daha sonra buluşman daha mantıklı...
Yaptığı doğru bir şey demiyorum.. ama kendi psikolojin için sakinleş..
Sevgiline de aynen böyle anlat.
Ailem gelecek ve ben onları kırmak istemiyorum, sınavda psikolojimin berbat olmasını da istemiyorum. konu kapanmıştır de ve buluşmayı sonraki günlere ertele...
Bu hayati demek istemiyorum ama önemli bir sınav. onun da seni anlayacağını düşünüyorum. Anlamazsa zaten bir sorun vardır...

Sınavda başarılı olup atanırsan uzak bir şehre gider özgürlüğünü doya doya yaşarsın böyle düşün :)

Sınavdan sonra gerginim hava alıcam onunla görüşmek istiyorum de :) yok 25 yaş vs diye düşünme, ben 28 yaşında geçenlerde bir sınava gittim tek yollarda mahvoldum,anatarımı nereye koyarım, akbil ne olacak diye yol boyu düşündüm keşke babam olaydı yanımda dedim.

sınav bulunduğum yerde olmadıı için hava almaya bile çıksam mecbur hep beraber çıkarız :1:

evet kpss ben zaten normalde bir yere giderken bile cümbür cemaat gidilmesni sevmem.

ay bende cümbür cemaat gitmeye bayılırım:1: ama işte herkesin isteği farklı oluyor, eğer rahatsız oluyorsan gelmeseler daha iyi aslında... ama gelecekler madem sen moralini yüksek tutmaya çalış, önemli olan senin sınavın..

Benim de babam girdiğim her sınavda peşime düşüyor gelme diyorum geliyor
ösym sınavlarında işime yarıyor ama içeri alınmayan eşyaları babama bırakıyorum:27:
fakat annenizin sevgilinizle görüşeceğinizi bildiği halde gelmek istemesi anlayışsızlık bence
Görüşmenizi istemiyor demek ki.

ay bende cümbür cemaat gitmeye bayılırım:1: ama işte herkesin isteği farklı oluyor, eğer rahatsız oluyorsan gelmeseler daha iyi aslında... ama gelecekler madem sen moralini yüksek tutmaya çalış, önemli olan senin sınavın..

ben pazara bile tek çıkmasını severim anneme kalsa ağdaya bile benimle gelecek herhalde canım yanarsa elimi falan tutmak için:1:

Benim de babam girdiğim her sınavda peşime düşüyor gelme diyorum geliyor
ösym sınavlarında işime yarıyor ama içeri alınmayan eşyaları babama bırakıyorum:27:
fakat annenizin sevgilinizle görüşeceğinizi bildiği halde gelmek istemesi anlayışsızlık bence
Görüşmenizi istemiyor demek ki.

başka bir zaman görüşürsünüz ben o günü ayarladım diyor. sanki başka zamanda görüşmeye izin veriyor muş gibi :14:

başka bir zaman görüşürsünüz ben o günü ayarladım diyor. sanki başka zamanda görüşmeye izin veriyor muş gibi :14:

O günü ayarladım derken
ne için ayarlamış ?
kusura bakmayın yorumların hepsini okumadım
o yüzden kaçırdığım yerler var sanırım.

O günü ayarladım derken
ne için ayarlamış ?
kusura bakmayın yorumların hepsini okumadım
o yüzden kaçırdığım yerler var sanırım.

benimle gelmek için ayarlamış kendini. bir kere birşeyi kafasına koyumu ondan kimse asla vazgeçiremez.

Aileniz sizinle gelmek istemiş işte ne güzel .
Yanınızda olmak , destek olmak istemiş .
Geliversinler kimse size çocuk gibi ayy demez . Aksine aileniz size güç verdiği için mutlu olur
Hayattayken kıymetini bilmenizi tavsiye edebilirim ancak

25 yaşına gelmişsiniz peşinizde daha nekadar dolanacaklar acaba en sinir olduğum şey yaaa:41:
birde söylemişsiniz sevgiliniz gelecek diye pazar günü artık ne bahane uydursanız yemezler çünkü aslını bilecekler:31:

benimle gelmek için ayarlamış kendini. bir kere birşeyi kafasına koyumu ondan kimse asla vazgeçiremez.

Anladım
yapacak pek bir şey yok öyleyse
madem vageçiremiyorsunuz bozmayın moralinizi önemli olan sınavınız onu düşünün
etkilenirseniz sınavınız da kötü geçer Allah korusun
Bir daha ki sefere anne söz vermiştin o gün izin vermedin şimdi görüşeceğim dersin

kızlar hafta sonu cumartesi pazar sınavım var ve sınava küçücük çocuklar gibi ailemle gitmek istemiyorum annem illa tutturdu bizde geleceğiz die ama ben istemiyorum gelmişim 25 yaşına öss ye ilk giren bebeler gibi olmak istemiyorum. bide pazar günü sevgilim gelecek anneme tamam siz cumartesi gelin ben pazar tek gideyim dedim dinlemedi bile sinirden ağlıyorum gelsinler ne var ailen senin onlar diyeceksiniz ama iki-üç aydır görmüyorum sevgilimi bu pazarda göremezsem kimbilir bidaha ne zaman göreceğim :(( annem daha sonra görüşürsünüz diyor ama biliyorum görüştürmez.

Şimdi derdinin sevgilinle görüşmek olması farklı birşey,sınava ailenin gelmesiyle kendini çocuk gibi görmen farklı birşey.
Kaç yaşında olursan ol,ailen için onların çocuğusun.Herkesin sınavda dışarda ailesi bekler.Yaşı kaç olursa olsun.O heyecanı yaşamak,senin heyecanına ortak olmak ve sana destek olmak için ordalar.Yoksa ne diye saatlerce dikilsinler orda.Ben üniversite sınavından çıktığımda,herkes anne babasına koşuyordu.Ben se yapa yalnızdım.Bırak sevgilini görmeyiver.Ya da sınavdan sonra buluşun.Sevgilin bugün var,yarınında olup olmayacağı meçhul.Ama o sınav heyecanını ailenle paylaştığın dakikalr bir ömür boyu hatıralarında olacak.

Söylemiyor musunuz ben bebek miyim diye :26: tek gideceğim bu kadar diyemiyor musunuz :ssz: 25 yaşında koca insansın yahu

pazar tek gideceğim dediğimde anladı zaten onun geleceğini başka zaman görüşün dedi sanki görüştüyor muş gibi
yaw 25 yaşındasın be canım bunun izni mi kalmış artık
görüştürmüyor ki diyosun
eee hani nerde senin hayatın o zaman:31:

Sınavdan önceki gece gidip arkadaşınızda kalın.
Sabah da oradan gidin.
Söylediğiniz halde ısrar ediyorlarsa son çare bu.
Cumartesi onlarla gidin gönülleri olsun, cumartesi akşamı bir arkadaşınızda kalın pazar da sınava oradan gidip sonra da sevgilinizle buluşursunuz. :34:

kızlar hafta sonu cumartesi pazar sınavım var ve sınava küçücük çocuklar gibi ailemle gitmek istemiyorum annem illa tutturdu bizde geleceğiz die ama ben istemiyorum gelmişim 25 yaşına öss ye ilk giren bebeler gibi olmak istemiyorum. bide pazar günü sevgilim gelecek anneme tamam siz cumartesi gelin ben pazar tek gideyim dedim dinlemedi bile sinirden ağlıyorum gelsinler ne var ailen senin onlar diyeceksiniz ama iki-üç aydır görmüyorum sevgilimi bu pazarda göremezsem kimbilir bidaha ne zaman göreceğim :(( annem daha sonra görüşürsünüz diyor ama biliyorum görüştürmez.

Bende bunu anlamıyorum. Yahu dua edecek aileler anlıyorum birazda bu yüzden gelmek,destek olmak istiyorlar ama uzaktan edilen dua kabul olmuyor mu??.Tövbe Yarabbim ya. O zaman biz ölmüşlerimize de okumayalım zira baya baya uzaklar:20::20:.
Tabi sizin durumu bilmiyorum ama cogu aile dua edicem ben ordan bahanesi ile geliyorlar

Back
X