E egecell Sokak hayvanları sahipsiz değildir #erosiçinadalet Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2014 6.347 14.360 498 37 20 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi egecell #1 Kızlar bir arkadaşım için soruyorum Çok acil Öğrenci Kimliği vs. Her şeyi var Ama sınav giriş belgesi yok alınmıyor sistem hata veriyor açık öğretim sınavı Sınav giriş belgesi olmadan alirlar mi
Kızlar bir arkadaşım için soruyorum Çok acil Öğrenci Kimliği vs. Her şeyi var Ama sınav giriş belgesi yok alınmıyor sistem hata veriyor açık öğretim sınavı Sınav giriş belgesi olmadan alirlar mi
Velvette 💪🏋️♀️ Kayıtlı Üye 12 Mart 2013 37.829 51.653 798 20 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi egecell #2 İmkansız
Rengeyigi Nirvana Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2009 2.987 2.592 723 20 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi egecell #3 malesef sınava giriş belgesi olmadan giremez bende gidip ben gircem desem alırlar mı, almazlar hangi sınav bu arada
malesef sınava giriş belgesi olmadan giremez bende gidip ben gircem desem alırlar mı, almazlar hangi sınav bu arada
pepperony Nirvana Pro Üye 9 Eylül 2013 12.058 27.779 798 20 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi egecell #4 ÖSYM olsaydı olabilirdi ama açık öğretim olmaz sanırım
Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.451 898 20 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi egecell #5 Konu en kısa zamanda ilgili bölüme taşınacaktır, bilginize..
yelda_teacher Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2011 1.425 753 208 20 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi egecell #6 defnehannn .!.: Kızlar bir arkadaşım için soruyorum Çok acil Öğrenci Kimliği vs. Her şeyi var Ama sınav giriş belgesi yok alınmıyor sistem hata veriyor açık öğretim sınavı Sınav giriş belgesi olmadan alirlar mi Genişletmek için tıkla... en yakın açık öğretim bürosuna başvursun..
defnehannn .!.: Kızlar bir arkadaşım için soruyorum Çok acil Öğrenci Kimliği vs. Her şeyi var Ama sınav giriş belgesi yok alınmıyor sistem hata veriyor açık öğretim sınavı Sınav giriş belgesi olmadan alirlar mi Genişletmek için tıkla... en yakın açık öğretim bürosuna başvursun..
La Que Sabe Atanamamış Kapıönüteyzesi Kayıtlı Üye 22 Ocak 2010 7.158 19.671 498 20 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi egecell #7 defnehannn .!.: Kızlar bir arkadaşım için soruyorum Çok acil Öğrenci Kimliği vs. Her şeyi var Ama sınav giriş belgesi yok alınmıyor sistem hata veriyor açık öğretim sınavı Sınav giriş belgesi olmadan alirlar mi Genişletmek için tıkla... Giriş belgesi olmadan olmaz. Okulu biliyorsanız oradan sabah bile alabilirsiniz.
defnehannn .!.: Kızlar bir arkadaşım için soruyorum Çok acil Öğrenci Kimliği vs. Her şeyi var Ama sınav giriş belgesi yok alınmıyor sistem hata veriyor açık öğretim sınavı Sınav giriş belgesi olmadan alirlar mi Genişletmek için tıkla... Giriş belgesi olmadan olmaz. Okulu biliyorsanız oradan sabah bile alabilirsiniz.
Birakitamolsa Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2014 4.024 5.042 158 33 20 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi egecell #8 defnehannn .!.: Kızlar bir arkadaşım için soruyorum Çok acil Öğrenci Kimliği vs. Her şeyi var Ama sınav giriş belgesi yok alınmıyor sistem hata veriyor açık öğretim sınavı Sınav giriş belgesi olmadan alirlar mi Genişletmek için tıkla... Mümkün değil alınmaz sürekli denesin.
defnehannn .!.: Kızlar bir arkadaşım için soruyorum Çok acil Öğrenci Kimliği vs. Her şeyi var Ama sınav giriş belgesi yok alınmıyor sistem hata veriyor açık öğretim sınavı Sınav giriş belgesi olmadan alirlar mi Genişletmek için tıkla... Mümkün değil alınmaz sürekli denesin.
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 34.514 58.082 1.123 20 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi egecell #9 defnehannn .!.: Kızlar bir arkadaşım için soruyorum Çok acil Öğrenci Kimliği vs. Her şeyi var Ama sınav giriş belgesi yok alınmıyor sistem hata veriyor açık öğretim sınavı Sınav giriş belgesi olmadan alirlar mi Genişletmek için tıkla... Sınav giriş belgesi olmadan sınava almazlar,açıköğretim sınavı var mı bu ara aöf yeni dönem kayıtları başlamadı henüz.
defnehannn .!.: Kızlar bir arkadaşım için soruyorum Çok acil Öğrenci Kimliği vs. Her şeyi var Ama sınav giriş belgesi yok alınmıyor sistem hata veriyor açık öğretim sınavı Sınav giriş belgesi olmadan alirlar mi Genişletmek için tıkla... Sınav giriş belgesi olmadan sınava almazlar,açıköğretim sınavı var mı bu ara aöf yeni dönem kayıtları başlamadı henüz.
KilicBaligi ✯✯✯ Albay ✯✯✯ Kayıtlı Üye 2 Eylül 2007 17.020 12.642 823 20 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi egecell #10 Geceyarısı denesin Defnehannn şu an sistem yoğun olduğundan ulaşamıyordur, saat 03:00 civarı bakarsa ulaşabilir.
Geceyarısı denesin Defnehannn şu an sistem yoğun olduğundan ulaşamıyordur, saat 03:00 civarı bakarsa ulaşabilir.
norwegian Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2014 10.254 7.406 248 20 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi egecell #11 defnehannn .!.: Kızlar bir arkadaşım için soruyorum Çok acil Öğrenci Kimliği vs. Her şeyi var Ama sınav giriş belgesi yok alınmıyor sistem hata veriyor açık öğretim sınavı Sınav giriş belgesi olmadan alirlar mi Genişletmek için tıkla... canım şu an aöf sınavı var mı bende girdim ama bitti sınavlar
defnehannn .!.: Kızlar bir arkadaşım için soruyorum Çok acil Öğrenci Kimliği vs. Her şeyi var Ama sınav giriş belgesi yok alınmıyor sistem hata veriyor açık öğretim sınavı Sınav giriş belgesi olmadan alirlar mi Genişletmek için tıkla... canım şu an aöf sınavı var mı bende girdim ama bitti sınavlar
E egecell Sokak hayvanları sahipsiz değildir #erosiçinadalet Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2014 6.347 14.360 498 37 20 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi egecell #12 aysima64 .!.: malesef sınava giriş belgesi olmadan giremez bende gidip ben gircem desem alırlar mı, almazlar hangi sınav bu arada Genişletmek için tıkla... Atatürk Üniversitesi açık öğretim sınavı KilicBaligi .!.: Geceyarısı denesin Defnehannn şu an sistem yoğun olduğundan ulaşamıyordur, saat 03:00 civarı bakarsa ulaşabilir. Genişletmek için tıkla... Şifresini unutmuş şifre de telefona geliyormuş o da telefonu caldirmis bugün N o r w e g i a n .!.: canım şu an aöf sınavı var mı bende girdim ama bitti sınavlar Genişletmek için tıkla... Canim Erzurum Atatürk Üniversitesi açık ogretimi
aysima64 .!.: malesef sınava giriş belgesi olmadan giremez bende gidip ben gircem desem alırlar mı, almazlar hangi sınav bu arada Genişletmek için tıkla... Atatürk Üniversitesi açık öğretim sınavı KilicBaligi .!.: Geceyarısı denesin Defnehannn şu an sistem yoğun olduğundan ulaşamıyordur, saat 03:00 civarı bakarsa ulaşabilir. Genişletmek için tıkla... Şifresini unutmuş şifre de telefona geliyormuş o da telefonu caldirmis bugün N o r w e g i a n .!.: canım şu an aöf sınavı var mı bende girdim ama bitti sınavlar Genişletmek için tıkla... Canim Erzurum Atatürk Üniversitesi açık ogretimi
norwegian Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2014 10.254 7.406 248 21 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi egecell #13 defnehannn .!.: Atatürk Üniversitesi açık öğretim sınavı Şifresini unutmuş şifre de telefona geliyormuş o da telefonu caldirmis bugün Canim Erzurum Atatürk Üniversitesi açık ogretimi Genişletmek için tıkla... aaa canım yaa baktım şimdi ona ordaki cep nosuna baska bir no yazsa olmaz mı acaba gelmez mi şifre tüh ya olacak iş değil mazeret gösterse olur mu acaba büroya gtseydi dicem oda olmaz off umarım bi şekilde halleder
defnehannn .!.: Atatürk Üniversitesi açık öğretim sınavı Şifresini unutmuş şifre de telefona geliyormuş o da telefonu caldirmis bugün Canim Erzurum Atatürk Üniversitesi açık ogretimi Genişletmek için tıkla... aaa canım yaa baktım şimdi ona ordaki cep nosuna baska bir no yazsa olmaz mı acaba gelmez mi şifre tüh ya olacak iş değil mazeret gösterse olur mu acaba büroya gtseydi dicem oda olmaz off umarım bi şekilde halleder
KilicBaligi ✯✯✯ Albay ✯✯✯ Kayıtlı Üye 2 Eylül 2007 17.020 12.642 823 21 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi egecell #14 defnehannn .!.: Atatürk Üniversitesi açık öğretim sınavı Şifresini unutmuş şifre de telefona geliyormuş o da telefonu caldirmis bugün Canim Erzurum Atatürk Üniversitesi açık ogretimi Genişletmek için tıkla... Kartı çıkarttırsaydı bari, başka bir telefona takar alırdı mesajı. Bilemedim şimdi...
defnehannn .!.: Atatürk Üniversitesi açık öğretim sınavı Şifresini unutmuş şifre de telefona geliyormuş o da telefonu caldirmis bugün Canim Erzurum Atatürk Üniversitesi açık ogretimi Genişletmek için tıkla... Kartı çıkarttırsaydı bari, başka bir telefona takar alırdı mesajı. Bilemedim şimdi...