- 28 Eylül 2011
- 1.126
- 74
- 363
- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
-
Merhaba kk kuzucukları.
Ben üni 2. sınıftayım Türk Dili Edebiyatı okuyorum. Fakat zaten istemeye istemeye gittiğim bölümden iyice soğudum ve bu sene sınava tekrar hazırlandım.
Şimdilik iyi gidiyor belki bilenlerınız vardır üni sınavına sayılı günler kaldı.
Fakat etraftan cok kafamı karıstıranlar var ve bu beni deli etme aşamasına getırdı.
Ben şuan 22 yaşındayım. İstediğim bölüm 4 senelik bir bölüm Basın Yayın.
Mezun oldugunda 25-26 yasında olacaksın hayata gec atılacaksın işte ne aman evleneceksın de çocuk sahıbı olacaksın ne gerek var diye söylenıp duranlar var etrafımda.
Resmen son bıkac haftadır beynımı yıyorum sizce de geç bir yaş mı üniye girmek için ya da mezun olmak için ? Bu ileride bana sıkıntı yapar mı
İstedıgım bölümü okumak ıstıyorum resmen bütün hevesımı yerle bir edıyorlar ya.
Bu durumu yaşayan var mı aranızda düşünmekten günlük hayatta yaptıgım işe kendımı veremez oldum off yardım edin
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz ? Evet ben de dıyorum sızın bıldıgınız gıbı eskısı gıbı millet 20lerinde evlenmıyor ki artık onlar eskıdeydı yanı ama kımseye anlatamıyosun biri çıkıyor bütün moralını yerle bir ediyor.
Merhaba kk kuzucukları.
Ben üni 2. sınıftayım Türk Dili Edebiyatı okuyorum. Fakat zaten istemeye istemeye gittiğim bölümden iyice soğudum ve bu sene sınava tekrar hazırlandım.
Şimdilik iyi gidiyor belki bilenlerınız vardır üni sınavına sayılı günler kaldı.
Fakat etraftan cok kafamı karıstıranlar var ve bu beni deli etme aşamasına getırdı.
Ben şuan 22 yaşındayım. İstediğim bölüm 4 senelik bir bölüm Basın Yayın.
Mezun oldugunda 25-26 yasında olacaksın hayata gec atılacaksın işte ne aman evleneceksın de çocuk sahıbı olacaksın ne gerek var diye söylenıp duranlar var etrafımda.
Resmen son bıkac haftadır beynımı yıyorum sizce de geç bir yaş mı üniye girmek için ya da mezun olmak için ? Bu ileride bana sıkıntı yapar mı
İstedıgım bölümü okumak ıstıyorum resmen bütün hevesımı yerle bir edıyorlar ya.
Bu durumu yaşayan var mı aranızda düşünmekten günlük hayatta yaptıgım işe kendımı veremez oldum off yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?