sınavdan yüksek puan almak

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.540
248
arkadaşlar yarın mesleğimle ilgili bi sınavım var ve ben çok umutsuzum çok yüksek puan almam gerekiyor rakiplerim zorlu.

eğer istediğim gibi olmazsa devam edeceğim ders çalışmaya ailem vs destekçi ama sanki hiç başaramayacakmışım o puanları alamayacakmışım gibi geliyor. kendimi tam veremiyorum o yüzden çalışmalara. içimden bi ses yarın olmayacak diyor o yüzden yarın akşam devam edeceğim çalışmaya sanırım :(

mucize hikayelerine ihtiyacım var. var mı benim de imkansız bir sınavlarım vardı ama yaptım başardım ettim diyen?

Yeterince çalıştığınıza inanıyorsanız artık şu saatten sonra yapılacak en önemli ve tek şey heyecanı yenip sakince kafanızı tam vererek sınava girmek.

stress yapma. herseyin hayirlisi bunu unutma.

ben hayatimin sinavina yarin ögrenirim yarin ögrenirim diye girdim. son gün sinav haftasi kitablari söyle bi actim dedim kizim sen malsin bu zamana kadar nerdeydin. bugün calissan dünyayi mi kurtarcan gittim yattim.

sinava girdim bi hafta boyunca hepsini bi sekil hallettim.

2011 de oldu bunlar - 2020de hala o stress arada rüyalarima girer.

B bloker :super: herkes aynı şeyleri hissediyor sonunda herşey olacağına varır kasma kendini başarılı olacağına inan al gel

ne sinavi olduguna ve benim ne kadar calistigima bagli.soyle de bisey var bu gece uzulseniz de stres yapsaniz bisey degismeyecek.en iyisi kendinize guvenin az stresle girerseniz ve nasibinizde varsa kesin olur

Bir arkadaşım klinik çook kolaydı hepsini yaptım temel de fena değildi dedi. Ben de girdim sınava o klinik nasıl çok kolay olabilir ya. Anlamadım derecelik bir öğrenci de değildi. Som zamanlarda çalıştı. Moralim çok bozuldu, benim baya kötü o zaman

Bir arkadaşım klinik çook kolaydı hepsini yaptım temel de fena değildi dedi. Ben de girdim sınava o klinik nasıl çok kolay olabilir ya. Anlamadım derecelik bir öğrenci de değildi. Som zamanlarda çalıştı. Moralim çok bozuldu, benim baya kötü o zaman

valla herkes hayvan gibi çalışıyor 😞

ben de mutsuzum sonuçlarım kötü. baktın mı cevaplara

Ben doktor olup da boşta kalanı duymadım. İllaki başarırsın sen 6 yıl ne zorluklar gördün. ❤️ Kolay mı tıp okumak🤩 Basaracaksin inşaallah 🥰

canım ya çok sağol :) illa ki insan bi yere girer istese ben de girerim aldığım puanlarla ama istediğim yere yetmiyor puanım sıkıntı o :) bakalım önümüzdeki maçlara bakacağız ehehe :p

Doktor insan çalışmaya alışıktır.mutlaka başarırsınız.çalışmadım diyenlere inanmayın.en çok onlar çalışıyor.benim bugün 7 saat çalışmam gereken bir sınavım var yarın ama daha 1 saat anca çalışabildim:KK43:

Doktor insan çalışmaya alışıktır.mutlaka başarırsınız.çalışmadım diyenlere inanmayın.en çok onlar çalışıyor.benim bugün 7 saat çalışmam gereken bir sınavım var yarın ama daha 1 saat anca çalışabildim:KK43:

kesinlikle artık kimseye güvenmiyorum.

zaten çok yaşadım soruyorum şu kitaba baktın mı yok diyor sonra bi itiraf 12 tekrar etmiş yuh.

hani yalan atılır da bu kadar da atılır mı 🤣

Ben de bir mülakata hazırlanıyorum ama kısmet galiba bu işler. Arkadaşım hiç çalışmadan geçmişti ben de çalışıp kalmıştım. Çalışıp kendimizi rahatlatalım.

Ben de bir mülakata hazırlanıyorum ama kısmet galiba bu işler. Arkadaşım hiç çalışmadan geçmişti ben de çalışıp kalmıştım. Çalışıp kendimizi rahatlatalım.

çalışmadan geçtiğine hiç inamadım nedense 🙄

aynen deli gibi çalışmak en güzeli en azından tamam dersin. ama imkansız gibi gelince göze insan çalışası gelmiyor.

E esmergizmo , ben de bir kurumun sınavına gireceğim. dayısı olanların nerelere geldiği malum, benim de moralim bozuk ama şansımı deneyeceğim. en azından elimden geleni yaptım diyeceğim. ne yazık ki sistemi düzeltemiyoruz.

Back
X