sinavi kacirdim

kafein_

13.09.2015
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
4.258
3.276
248
moralim cok bozuk bir haftadir bunu dusunuyorum.tam 3.kez aldigim dersin ikinci sinavini kacirdim.bu sefer cok saglam calisarak gidiyodum.nasil oldu anlamadim ama gelecek ay diye algilayip dha cok var dedim.sinav olmus bitmis tabi.ben iki gun sonra derse girdim.hoca sinav nasildi diyince sok oldum.hoca da bende birbirimize baktik nasi yani diye.off zaten kotu derslerim bi de bunun olmasi cok kotu oldu.
hoca rapor vermen gerek diyo.gecmis raporu doktorlar vermiyo tabiki.bunun baska bi apternatifi yokmu acaba rapordan baska.arkadasim tam 30 gunluk gecmis raporu almisti.ama iste ben bi gunluk bile alamiyorum.babamada soyleyemiyorum halletmesi icin sorumsuzluk yaptigimi dusunur diye.bilen birileri var mi o sinavin telefisine girmem gerek.bunun icinde bu hafta ici rappru teslim etmem gerek.yardimci olun lutfen..

Son düzenleme:
Sanırım rapordan başka çare yok... Ben de çok çalıştığım sınavın saat yüzünden vizesini kaçırmıştım hocaya yalvar yakar 'rapor olmadan olmaz' dedi.Okuduğum yerde de öğrenciler sınava girmemek için rapor alıyormuş yani oradaki hastane rapor vermedi.Madem öyle dedim yurt görevlisi abla vardı onun sayesinde 1 saatlik başka bir ilçenin hastanesinden rapor aldım. Aaay bir de deprem yüzünden herkes memleketine gitmişti ben mazeret sınavına girmek için evime gidememiştim Siz de tanıdığınız,sözü geçen bir büyükle gidin veriyorlar...

sen sinavin oldugu gun aldin muhtemelen canim.cunku benim gecmise yonelik rapor almam gerekiyo.yasal bisey degil yani doktorlar yanasmiyo.ogun ve 1 ay kadR sonrasi icin hic tereddut etmeden veririz sorun yok diyolar.ama gecmis raporu viraz sikintili

Aile hekiminize gidip durumu anlatsanız güzelce rica etseniz? Bence yalvar yakar bir şekilde halledebilirsiniz. Bol şans :)

Aile hekiminize gidip durumu anlatsanız güzelce rica etseniz? Bence yalvar yakar bir şekilde halledebilirsiniz. Bol şans :)

aile doktorum biraz dominant bi kadin.ehliyet icin saglik raporu almaya gitmistim 18 yasinda.ne bu acele diye bi guzel payladi beni.korkuyorum simdi ona gitmeye.dik bakislariyla annemmis gibi konuscak yine.buyuk ihtimallede kesin bi dille hayir diycek.hey Allahim ya.sanssizim gercekten.30 gun alanlar var ben bi gun alamiyorum ya saka gibi tesekkurler ilgin icin.

Son düzenleme:

bende rahatsızdım bı vızeye gırememıstım saglık ocagına gıttım baska bı cocuk geldı lıselıydı sanırım gecmıs gun ıcın rapor ıstedı doktor kızdı falan ama verdı rapor yanı ısrar edersen alırsın mutlaka sorun olacagını sanmıyorum

birde benim sinavin cumartesi gunuydu.aile doktoru saglik ocaginda duruyo.cumartesi acik oluyo mu acaba orasi.

sen sinavin oldugu gun aldin muhtemelen canim.cunku benim gecmise yonelik rapor almam gerekiyo.yasal bisey degil yani doktorlar yanasmiyo.ogun ve 1 ay kadR sonrasi icin hic tereddut etmeden veririz sorun yok diyolar.ama gecmis raporu viraz sikintili

Evet ben o gün almıştım hemen ama geçmişe yönelikte veriyorlar sıkıntılı olsa bile... Sadece tanıdığa bakıyor arada aracı olarak

Evet ben o gün almıştım hemen ama geçmişe yönelikte veriyorlar sıkıntılı olsa bile... Sadece tanıdığa bakıyor arada aracı olarak

Konu sahibi arkadas adina uzuldum ama Bildigim kadarıyla artik o iş olmuyor çünkü tüm sağlık ocaklari artik medula sistemi uzerinden çalıştığı için raporlar bugun ve sonrasi icin verilebiliyor. Pc uzerinden calismayan varsa da onda poliklinik defterinde gecmis tarihlerde kayit icin bos yer olmali ki o da çok zor bir ihtimal. Bunlarin hepsi bir sekilde halloldu diyelim bi denetleme esnasinda gecmise yonelik rapor verdigi tespit edilirse basina buyuk işler açılır hekimin, o yuzden hicbir hekim o ise cesaret edemez gibi geliyor..

Geçmişe yönelik rapor verilmiyor diye biliyorum lisede olmuş olsan ailenle gidip ailen dilekçe yazardı özürsüz devamsızlıgın özürlü devamsızlığa eklenebilirdi ama üniversitedesin heralde böyle birşey olmaz sizde.Siz yinede bir aile hekimine gidin şansınızı deneyin cumartesi günler aile hekimleri çalışmaz.

ne kadar sorumsuz insanlar var. lisede yazılı haftası cenazemiz vardı. çok yakınımızın. ben yazılılar var diye gitmedim. okula gitmiştim. insanın karakterinde olacak. böyle giderse çok şey kaçıracaksınız hayatınız boyunca.

Hıııı bunu bilmiyordum o zaman doğrudur...

bir öğrenci sınav tarihini nasıl bilmez,:44:büyük sorumsuzluk

aynı durum başıma gelmişti. özelde diş hekiminden geçmişe yönelik rapor aldım kabul edildi. sende dene ben o zaman izmirdeydim bütün diş hekimlerini gezdim çoğu yanaşmadı hatta azarlayan bile oldu ama en sonunda biri bana acıdı ve raporu verdi.

herkes istedigini yazabilir ama konuyu acan kisinin ruh halinide biraz dusunun bence yorum yazarken.cunku burasi bir derdim var bolumu.ikinciai sinav tarihlerine bakip takvimime kaydettim.bunu yaparken nasil oldugunu anlamadim kafam karismis olucakki gelecek aya kaydetmisim.sorumsuzluktan falab degil yani.ben buraya yardim istemek icin konu actim.suclamalara gerek yok.ben zaten yeterince rahatsizim

burdaki gecmis raporu veriyolar diyen arkadaslara sasirdim cunku bi uyeninde dedigi gibi doktorun basina cok buyuk isler acabilir.o yuzden hicbirisi boyle biseye yanasmiyo.tesekkurler ilgilenen herkese.

Son düzenleme:

siz klavye başından sorumsuzluğumu çok güzel çıkarmışsınız maşallah.benim buraya konu açmam size sorumsuzluğumu yargılama hakkını vermez.nerde duracığınızı bilin lütfen.heleki benim karakterimi siz böyle dilinize düşüremezsiniz....kaçırdıklarımsa sizi hiç ilgilendirmez.yazdıklarınıza dikkat edin isterseniz.

Son düzenleme:

sakin ol dostum bu ne hiddet? başka sorunların da var galiba.

bi disciyi aradik az once.disci raporlarinin gecirli olmadigini soylemis ama.acaba baska kurumlar icin mi boyle soyledi.sizinki kabul edildigine gore.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…