sınavı kazanabilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

burcudeniz

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
332
739
303
İzmir
selam kızlar ben bu üyenin kardeşiyim uzun zamandır canımı sıkan hatta beni depresyona sokan bi konu var. Ben 20 yaşındayım ve lise mezunuyum bu sene sınava girmeyi her şeyden çok istiyorum fakat ne yazık ki bu sene sağlık problemlerimden ötürü hastanelerde yaşadım evdeykende çalışmaya hiç halim olmadı çok şükür şuan iyiyim ve bu sene lys 5 ten yani ingilizceden sınava girmek istiyorum. Sınava 4 ay kaldı ve ben en baştan çalışmaya başlıcam 4 ay boyunca çok sıkı çalışıcam fakat emin değilim bazı kişiler 4 ayda bişey yapamazsın diyor. Sizce dilden 4 ayda en az 360 puan civarı alabilir miyim? Olaya biraz gerçekçi yaklaşmak istiyorum o yüzden sordum

Temel varsa neden olmasın. Sıfırsan daha zor çünkü diğer ayların açığını kapatman lazım.

4 ay kısa değil ki 20 ders bile bitiyor, sen tek derse çalışacaksın.

Temel varsa neden olmasın. Sıfırsan daha zor çünkü diğer ayların açığını kapatman lazım.

Tamamen sıfır değilim ama çok da sağlam bir temelim var diyemem. :/

4 ay kısa değil ki 20 ders bile bitiyor, sen tek derse çalışacaksın.

Teşekkür ederim. Çevremdekiler de öyle diyor ama insan paniğe kapılıyor yine de.

Ben sağlık bilimlerine sıfır hazırlanmayla burslu girdim 4 ayda çalışan hayli hayli yapar

Ah ah tebrik ederim, darışı başıma. :)

Kızlar benim çalışma planım şöyle; 2 ayda bütün grameri bitireceğim ve sınava kadar 1500 kelime ezberleyeceğim. Kalan son 2 ayda ise sırf soru çözeceğim. Bu çalışma 360 puan almak için yeterli olur mu?

selam kızlar ben bu üyenin kardeşiyim uzun zamandır canımı sıkan hatta beni depresyona sokan bi konu var. Ben 20 yaşındayım ve lise mezunuyum bu sene sınava girmeyi her şeyden çok istiyorum fakat ne yazık ki bu sene sağlık problemlerimden ötürü hastanelerde yaşadım evdeykende çalışmaya hiç halim olmadı çok şükür şuan iyiyim ve bu sene lys 5 ten yani ingilizceden sınava girmek istiyorum. Sınava 4 ay kaldı ve ben en baştan çalışmaya başlıcam 4 ay boyunca çok sıkı çalışıcam fakat emin değilim bazı kişiler 4 ayda bişey yapamazsın diyor. Sizce dilden 4 ayda en az 360 puan civarı alabilir miyim? Olaya biraz gerçekçi yaklaşmak istiyorum o yüzden sordum
gerçekten uğraşırsan yaparsın
hayatnın odak noktası haline getirirsen yani eninde sonunda olur inşallah

4 ayda cok sey basarabilirsin canim...

Cok sagol canim insallah

gerçekten uğraşırsan yaparsın
hayatnın odak noktası haline getirirsen yani eninde sonunda olur inşallah

Umarim 4 ay yeterli gelir

Yapmak için uğraş yapamazsan bile seviyeni görmüş olursun. Başarılar :temizlik:

Umarim 4 ay yeterli gelir ama olmazsa bi daha zorlamam :(

Cok sıkı calisirsan neden olmasin?

Haklisin

Durum