Sınavım,eşim,bebeğim

Ben sizi çok iyi anlıyorum.kpss çalıştığım dönemde çok stresliydim hiç takilmayacak şeyleri bile takar büyütürdüm.
Şu an zaten hassas bi dönemdesiniz
Ama eşiniz de diretiyorsa yapacak bişey yok gibi
Bunları şu an kafaniza takmamanizi tavsiye ederim sakin kafa ile sınava girmek çok önemli.
anladığınız için teşekkür ederim

Süre uzun vs de hiç bakmayan Kv de hem annesi hem babası bir yere giden 2 yaşındaki çocukları zorlanır

Girdiğim sınavlara da oğlumu götürdük

Yakın olana taksi ile gittim vs

Eşiniz sizi bırakıp dönsün siz çıkışta kendiniz gelin
aynen onuda düşündüm de eşyaları kime bırakacağım mağlum birşey almıyorlar içeri

Yerinizde olsam sinav yerine tek giderim,esiniz dediginiz gibi disarda belki cocuga sahip cikamayabilir ama evde idare eder.Sinav yerine otobus,metrobus vs.ile tek basiniza gidin derim,en rahati boyle olur

sınav uzak bi yerde okulu bile bilmiyoruz canım ve erken gidecegiz ondan yoksa keske o da gelmese
Neden işinizi şansa bırakıyorsunuz ki?
Önceden bi gidin görün öğrenin sınav yerinizi
Sonra da kendiniz o ikisi evdeyken gidin yani ben hep öyle yapardım neden çocuğu sürükleyesiniz ki?

Gerçi beni boşverin en doğrusu sizin yaptığınız öyle kıymetli olunuyor “ ay ben yapamam ay gidemem ay yolları bulamam “
Ben salak gibi kendimi bildim bileli “ yaparım yapabilirim neden yapamayım ki diye diye bir baktım tüm hayatın üç çocuğun ve daha bir sürü şeyin yükü omuzlarımda
Bence siz diretin sabahın köründe eşiniz de yavrunuzda kalksın dökülün yollara ciddiyim bak asla kinayeli yazmadım en doğrusu sizin yaptığınız

Hak veriyorum size sabah 7 den akşam 5 e çok uzun bir süre hem havalar sıcak yaşıda küçük belki gün içinde koşturmaktan yorulur uykusu gelir
Hem eşinize hem çocuğa yazık o kadar saat dışarda ama madem bu kadar istiyor baksın
Uzun bı sure olmasa sorun etmem zaten de baktık başka çare yok öyle olcak ams kesin ben sinir olacağım

Gerçi beni boşverin en doğrusu sizin yaptığınız öyle kıymetli olunuyor “ ay ben yapamam ay gidemem ay yolları bulamam “
Ben salak gibi kendimi bildim bileli “ yaparım yapabilirim neden yapamayım ki diye diye bir baktım tüm hayatın üç çocuğun ve daha bir sürü şeyin yükü omuzlarımda
Bence siz diretin sabahın köründe eşiniz de yavrunuzda kalksın dökülün yollara ciddiyim bak asla kinayeli yazmadım en doğrusu sizin yaptığınız
ay ben yapamam tarzı insanlardan olmadın hic bi zaman zaten 4 sene tek başıma uzak bir yerde okudum herşeyi kendim hallettim.sadece sınava geç kalmamak için mecbur araba ile girmek zorundayız 1 sn bile gecikmeyle almiyorlar

Merhaba arkadaşlar
Şuan o kadar sinirliyim ki konuscak kimse olmayinca buraya yazmak bana iyi geliyor.sinirimin sebebi su ; haftasonu bilen bilir kpss var .sınav bize 1 saati gecik uzak bir yerde.çok erken kalkacağız felan .oğlum var 2 yaşında.aşırı yaramaz.eşime dedim çocuğu bırakalım annenlere bütün gün sınavla geçecek çocuk ne düzgün yemek yiyecek ne de düzgün uyku uyuyacak.e bende stresli olacağım zaten çocuğada düşünmek istemıyorum.neymiş çocukta gelecekmiş.o idare edermiş.tamamda 1 saat değil ki bu sınav idare et.ki idare etmesi de zor bi cocuk.Yeni tatilden geldik mahvolduk.tatile mi gıttık dayak mı yedik belli1 değil neyse durum bu .bende kızdım.anlamadığım ailesini mi düşünüyor yorulmasınlar dıye yoksa güvenmiyor mu anlamıyorum.nereye gidersek çocuğu kimseye bırakmıyor.hepte sorun yssıyoruz.kavga edıyoruz.geriliyorum ben sınav gunu rahat olmak istiyorum benim için önemli bir sınav.bi akıl verin ben ne yapayım
Sorumlulugu kendi almis stres yapmana gerek yokki sen sinavina bak bi kac aylik bebek olur anlarim ama 2 yasindaymis zaten durur babasiyla Allah in izniyle sen sinawina adapte ol

Bizim kimsemiz yok hep kendi başımızin çaresine bakarız sınavlara egitimlere ev bakmalara taşınmalara hep çocuklarımızla gideriz çok yoruluruz ama şükür herşeyin üstesinden geliriz içinizi rahat tutun bence sadece siz değil milyonlarca insan yaşıyor bunları eger bakmak isteseydi kv kendisi söylerdi ısrar ederdi bırakın diye ben kismeden bişey istemem onlar vermedikçe kendi ailemden bile.Sizde yoklarmış gibi düşünün eşinize güvenin hallolur herşey.Başarılar.

Bizim kimsemiz yok hep kendi başımızin çaresine bakarız sınavlara egitimlere ev bakmalara taşınmalara hep çocuklarımızla gideriz çok yoruluruz ama şükür herşeyin üstesinden geliriz içinizi rahat tutun bence sadece siz değil milyonlarca insan yaşıyor bunları eger bakmak isteseydi kv kendisi söylerdi ısrar ederdi bırakın diye ben kismeden bişey istemem onlar vermedikçe kendi ailemden bile.Sizde yoklarmış gibi düşünün eşinize güvenin hallolur herşey.Başarılar.
bizde şimdiye kadar öyleydik.5 dakika uzaklıkta olmasına rağmen herkes .ben de keske onun ailesi eşime deseydi biz bakarız diye esim hayır demezdi

Allah kolaylıkversin. O arada bir dinlenmenizve toplanmaniz gerekebilir
iste çocuk gelirse onunla ugrasacagim mecbur toplanamayacagim.ya benim esim bakarım der sma sınırlıdır orda kesin sinir olur beni sınava girdigime pişman eder derdim bu .

ay ben yapamam tarzı insanlardan olmadın hic bi zaman zaten 4 sene tek başıma uzak bir yerde okudum herşeyi kendim hallettim.sadece sınava geç kalmamak için mecbur araba ile girmek zorundayız 1 sn bile gecikmeyle almiyorlar
Bir de arabaniz varmis. Neden bu kadar taktiniz? Ben oglen 6 aylik bebegimi doyurup babasiyla sokaga gonderiyorum. Temizlik yapmak icin. Deterjanlardan rahatsiz olmasin hem de ben rahat yapayim diye. Yanina da mama bez yedek kiyafet falan gonderiyorum. 4 5 saat gelmiyorlar. Hic de aklim kalmiyor. Babasi sonucta. Bebek arabasinda geziyorlar. Sıkılırsa arabayla gezdiriyor.
Sizinki buyukmus bir de. En kotu yakin bir parkta oynatir. Uyursa bebek arabasinda ya da sizin arabanizda uyur. Bi kafeye giderler biseyler yer icerler. Cok takmissiniz. Sanki kundaktaki bebek mi? Bence sinava odaklanin.

Arkadaslar heralde kadin cocugunun babasiyla guvende oldugunu biliyor sknti o degil ki anladigim kadariyla adam yarim saat zor bakabilen bir tip olduğu ve cikinca burnundan getirecegi ki hakli zaten sabah stresli bir sekilde apar topar hazirlanma olayı vardir bir de cocukla eminim daha fazla skntiya girecegini dusunuyor
Ama bnce de madem esiniz aldigi sorumlulugu serin kanli olun nolursa olsun strese girmemeyecalisin ve arkadaslara katiliyorum belki kayinvalidenizden kaynakli bir sey olabilir birakmamadaki sebep eşiniz size soylemiyor da olabilir sonucta zor bir cocuksa sorumluluk almak istemeyebilirler

Back
X