- Konu Sahibi Morsardunya
Cocuklari disarda idare etmek evden daha kolay. Bi park vs
O tamam da iki sınav arasında iki yaşındaki bir Bebekle uğraşmak zor
Zira annesi geldi yemek yedirsin modu başlayacak
Zaten sıcak vs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocuklari disarda idare etmek evden daha kolay. Bi park vs
Annesi belki bakmak istemiyordur. Surat yapıyordur ya da gönülsüzdür bu konuda. Ama bunu size yansıtmamak için söyleyemiyordur. Çocuğu annesine bırakmak istemediği zaman bu yüzden üstelemeyin, anlayış gösterin. Babası değil mi 3-4 saat idare edebilir.Merhaba arkadaşlar
Şuan o kadar sinirliyim ki konuscak kimse olmayinca buraya yazmak bana iyi geliyor.sinirimin sebebi su ; haftasonu bilen bilir kpss var .sınav bize 1 saati gecik uzak bir yerde.çok erken kalkacağız felan .oğlum var 2 yaşında.aşırı yaramaz.eşime dedim çocuğu bırakalım annenlere bütün gün sınavla geçecek çocuk ne düzgün yemek yiyecek ne de düzgün uyku uyuyacak.e bende stresli olacağım zaten çocuğada düşünmek istemıyorum.neymiş çocukta gelecekmiş.o idare edermiş.tamamda 1 saat değil ki bu sınav idare et.ki idare etmesi de zor bi cocuk.Yeni tatilden geldik mahvolduk.tatile mi gıttık dayak mı yedik belli1 değil neyse durum bu .bende kızdım.anlamadığım ailesini mi düşünüyor yorulmasınlar dıye yoksa güvenmiyor mu anlamıyorum.nereye gidersek çocuğu kimseye bırakmıyor.hepte sorun yssıyoruz.kavga edıyoruz.geriliyorum ben sınav gunu rahat olmak istiyorum benim için önemli bir sınav.bi akıl verin ben ne yapayım
kalmadı ama onu seviyor kalacağını düşünüyorumÇocuk daha önce saatlerce babaannede kaldı mı?
Ogretmenim canım ben daha alan sınavı var mülakat varNiye eve çağırmıyorsunuz kv ve anneyi veya kız kardeş ben öyle yapmıştım kız kardeşim gelmişti bir gün öncesinden. Bu arada inş istediğiniz puanı alır istediğiniz gibi atanırsınız Allah gönlünüze göre versin. Lisans mevzunusunuz galiba kaç puan lazım bölümünüze göre
Ne güzel. Darısı isteyen herkese. Başarılar diliyorumOgretmenim canım ben daha alan sınavı var mülakat var
O tamam da iki sınav arasında iki yaşındaki bir Bebekle uğraşmak zor
Zira annesi geldi yemek yedirsin modu başlayacak
Zaten sıcak vs
[/QUOTE
Aklimdakileri ne guzel özetliyorsunuzne güzel bir uyesiniz
![]()
aynen amin canım inşallah pek calisamadim çocuktan ama şansımızı deneyecegizNe güzel. Darısı isteyen herkese. Başarılar diliyorum
sınıf öğretmenliğiBranşınizi merak ettim![]()
canım bende öyle düşünüyorum da onun iyiliği için evde kalmadı daha iyi nerdeyse 10 saat arabada dışarda çok huysuz olurBence tam da olması gerektiği gibi, sen sinavdayken bir şekilde oyalar, gezdirir..
Ağlatacak değil ya.
Bakarım diyorsa bakar.
Bende çocuğumu kimseye bırakmak istemem.
İlla ki birakacaksak birbirimize bırakmaya çalışırız,son çare annaanne olur.
Bundan daha doğal birşey yok.
Allah yardımcınız olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.sınıf öğretmenliği
inşallah canımAllah yardımcınız olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.