Sınavım,eşim,bebeğim

Babalara biraz fırsat vermek de lazım
Sonra ben yapamam bilemem diyip işin içinden çıkıyorlar halbuki bence baba çocuk zamanına da ihtiyaç var
Bir macera gibi düşün0n
Sizi bırakıp gitsin onlar
Sınav sonu da gelip alsınlar (sınav aynı binada ise)

atanmadan once bizde kizimla beraber giderdik hemde daha 3 aylikti.babasiyla disarda beklediler.aklimda hic kalmadi sonucta babasi yabanci biri degil.sizde takmayin

Sen sinava kendin git cocuga esin baksin evde. Zaten bakamaz annesine gider merak etme

Siz de bırakmayın bu devirde çocuğunuzu bi yere bence. Adam ne güzel bakarım demiş illa bırakalım diyeni de ilk kez duyuyorum. 3 4 saat oyalar bi şekilde siz sınava odaklanın

Niye eve çağırmıyorsunuz kv ve anneyi veya kız kardeş ben öyle yapmıştım kız kardeşim gelmişti bir gün öncesinden. Bu arada inş istediğiniz puanı alır istediğiniz gibi atanırsınız Allah gönlünüze göre versin. Lisans mevzunusunuz galiba kaç puan lazım bölümünüze göre

Merhaba arkadaşlar
Şuan o kadar sinirliyim ki konuscak kimse olmayinca buraya yazmak bana iyi geliyor.sinirimin sebebi su ; haftasonu bilen bilir kpss var .sınav bize 1 saati gecik uzak bir yerde.çok erken kalkacağız felan .oğlum var 2 yaşında.aşırı yaramaz.eşime dedim çocuğu bırakalım annenlere bütün gün sınavla geçecek çocuk ne düzgün yemek yiyecek ne de düzgün uyku uyuyacak.e bende stresli olacağım zaten çocuğada düşünmek istemıyorum.neymiş çocukta gelecekmiş.o idare edermiş.tamamda 1 saat değil ki bu sınav idare et.ki idare etmesi de zor bi cocuk.Yeni tatilden geldik mahvolduk.tatile mi gıttık dayak mı yedik belli1 değil neyse durum bu .bende kızdım.anlamadığım ailesini mi düşünüyor yorulmasınlar dıye yoksa güvenmiyor mu anlamıyorum.nereye gidersek çocuğu kimseye bırakmıyor.hepte sorun yssıyoruz.kavga edıyoruz.geriliyorum ben sınav gunu rahat olmak istiyorum benim için önemli bir sınav.bi akıl verin ben ne yapayım
Annesi belki bakmak istemiyordur. Surat yapıyordur ya da gönülsüzdür bu konuda. Ama bunu size yansıtmamak için söyleyemiyordur. Çocuğu annesine bırakmak istemediği zaman bu yüzden üstelemeyin, anlayış gösterin. Babası değil mi 3-4 saat idare edebilir.

Ben de ailemle yakın oturuyorum. Çocuğuma ben okuldayken annem bakıyor. Ama mümkün olduğunca önemli bir işim yoksa okul dışında anneme bırakmamaya dikkat ediyorum. Çünkü yoruluyor, bunalıyor. Çok da bakmaya istekli değil açıkcası. O yüzden işten gelip alıyorum hemen.

Niye eve çağırmıyorsunuz kv ve anneyi veya kız kardeş ben öyle yapmıştım kız kardeşim gelmişti bir gün öncesinden. Bu arada inş istediğiniz puanı alır istediğiniz gibi atanırsınız Allah gönlünüze göre versin. Lisans mevzunusunuz galiba kaç puan lazım bölümünüze göre
Ogretmenim canım ben daha alan sınavı var mülakat var

Arkadaşlar sorun çözüldü kv geldi bize ben bakarım dedi eşimde sorun yapmadı .zaten oğlum ona sarıldı hatta gitmek istedi onunla

Bence tam da olması gerektiği gibi, sen sinavdayken bir şekilde oyalar, gezdirir..
Ağlatacak değil ya.
Bakarım diyorsa bakar.
Bende çocuğumu kimseye bırakmak istemem.
İlla ki birakacaksak birbirimize bırakmaya çalışırız,son çare annaanne olur.
Bundan daha doğal birşey yok.

Bence tam da olması gerektiği gibi, sen sinavdayken bir şekilde oyalar, gezdirir..
Ağlatacak değil ya.
Bakarım diyorsa bakar.
Bende çocuğumu kimseye bırakmak istemem.
İlla ki birakacaksak birbirimize bırakmaya çalışırız,son çare annaanne olur.
Bundan daha doğal birşey yok.
canım bende öyle düşünüyorum da onun iyiliği için evde kalmadı daha iyi nerdeyse 10 saat arabada dışarda çok huysuz olur

Back
X