"Sedef_79" Abla, düşüncelerin için çok teşekkür ederim... Hele hele buraya bayıldım:
"yasin cok genc oldugu icin cok isterim kilolarindan kurtulup özgürce giyinip davranabilen bir genc kizlik yasamani.."
Hakikaten de yavaş yavaş olsun ki kalıcı ve sağlıklı gitsinler. Gereken şey sadece "sabır". Bozmadan 2012 Eylül'üne kadar ne kadar gider acaba, çok merak ediyorum. :)
(vazgeçmezsem yazarım inşallah. :) )
senin yasindaki insanlarin acimasiz diyetler yapmasi cok saglikli degil canim, meyve ve sebze yemeklerini tüket,2-3 litre su ic, zaten abur cuburu kestim diyorsun, ve mutlaka hergün yürü, her mesafeyi degerlendir..cok kolay kilo verirsin ve sen bile buna inanamazsin eminimkii..
bak ben cok kati diyetler yaptim, zayiflama haplarinin en pahalisini kullandim, hatta bi dizi ameliyatlar bile gecirdim ama bu konuda tecrübe etmis bir insan olarak diyebilecegim tek sey cok gec saatlerde yemek yeme, yeterince sivi tüket ve buldugun her firsatta üsenmeyip hareket et, yürüüü yürüüüüüü yüürüüüüüüüü
ablam iki cocuk dogurdu arka arkaya ve 82 kiloya kadar cikti dogumdan sonraki dönemde,inanmayacaksin ama abur cubura cok düskün oldugu haldee, sadece porsiyonunu biraz kücülterek, aksamlari gec vakitte yemeyip, sadece günde yarim saat kosu bandinda yürüyerek 6 ayda 10 kilo verdi.. yani hicbirsey yapmadan verdi diyebiliriz, cünküü diyetsiz ve yarim saat yürümeye spor bile demem ben aslinda....
ama ablamdan sonra aklim basima geldiii, demekki bunun anahtar sözcügü harekett ve sabirr... lütfen diyeti basaramayip biraksan bile her firsatta adim at, bir adimi bile kardan say, mutlaka faydasini göreceksin, diyet yapmasan bile hergn en az bir saat yürüü