• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük pedsiz bir hayat mümkün mü?

Çok ciddi bir şekilde merak ettiğim bir konu var. Ben günlük pedsiz hayatını idame ettirebilen bir insan değilim. Yani benim iç çamaşırım sentetikte olsa pamuklu da olsa ben mutlaka günlük ped takmak zorundayım.. yani öyle hissediyorum çünkü akıntım çok oluyor ve o ıslaklık beni mahvediyor ama bir çok kişiden vajina bölgesinin buna uygun olmadığı konusunda yazı okudum (pamuk için de kullanılmamalı deniyor). Ama günlük ped takmazsam iç çamaşırım da inanılmaz akıntı oluyor. Bu işi çözebilen bir hemcinsim var mı?
Bence normal değil sürekli günlük ped koymam ben adeti bitikten sonra koyuyorum Oda bi kaç gün boyunca tek tük kan damladığı için

Bana da doktor günlük ped kullanmayacaksın, çamaşırını değiştireceksin dedi de evde zaten sık sık değiştiriyorum günde 4-5 bile oluyor, peki dışarıda nasıl değiştireyim, akıntı dediğin tam çamaşırını yeniledikten sonra bile gelebiliyor, e bu yüzden yoğun akıntılı dönemlerde mecburen ped kullanıyorum o da rahatsız ediyor, hiç sevmiyorum. Aslında yanlardan çözmeli artık bikini gibi ipli mi olur nasıl olursa o şekilde iç çamaşırları üretilse dışarıda da gir wcye değiştir kolayca.

Tam pamuklu çamaşır kullanın. Benntek tek etikette oran okuyorum. Nioli suyu sıkıp ütüleyen çamaşırlarınızı.
Birde fark etmeden üşüyor olabilir misiniz. Ben üşüdüğüm an akıntım tetiklenir asla ayaklarımı ve belimi soğuk bırakmam.
Günlük ped bizim vajina yapımıza uygun gelmiyor bana. Oda sürekli nemli kalıyor.

Bu kadar akıntı olması hiç normal değil. Belli dönemde 3-4 gün akıntı olur yumurtlama dönemi ama sonrası öncesi olmaz. Bunun için doktora gitmelisiniz.
Ben hiç kullanmıyorum günlük ped çünkü tamamen kuru yani öyle bir akıntı ıslaklık olmuyor.

Konu çok eski ama tekrar canlanmış diye yazıyorum. Bazılarımızın vücudu daha toleranslı oluyor herhalde. Ben yıllardır günlük ped kullanıyorum. Ne akıntım çoğaldı ne de çok üşütmediğim sürece iye yaşadım.

Konu çok eski ama tekrar canlanmış diye yazıyorum. Bazılarımızın vücudu daha toleranslı oluyor herhalde. Ben yıllardır günlük ped kullanıyorum. Ne akıntım çoğaldı ne de çok üşütmediğim sürece iye yaşadım.
Kesinlikle 👍 2010 da akıntı problemi yaşadığım için kullanmaya başlamıştım.Doktora gidip akıntı problemini hallettim ama günlük ped kullanmak alışkanlık haline geldiği için bırakamadım.10 yıldan fazladır kullanıyorum.Dediğiniz gibi ne akıntım arttı ne bişey.Maşallah 🧿 diyeyim üşüttüğümde belki biraz olur onun dışında hiç akıntım olmaz.Tarım kredi de organik pamuklu günlük pedler var çok güzel.

Ben her gün iç çamaşırımj değişiyorum . Dışarı çıkacaksam muhakkak vücudumu yıkayıp yeni iç çamaşırı giyerim.kendimi böyle daha iyi hissediyorum. Günlük pedler çok zararlı. İç çamaşırı sayısını arttirmayi deneyin.iciniz rahat etmeyecekse doktora görünün ama bence anormal birsye yok. Herkesin fizyolojisi farklı

Back
X