Anket Sınavlarda kopya çeker miydiniz?

SINAVLARDA KOPYA ÇEKERMİYDİNİZ

• Ankete Katılan
    155
cekerdımsırnaşık şey o kadar cok varkı kopya anım hocalar sınavda hep basımdalardı lısede okadar deıl ama unıversıtede butun derslerde kopya cekıodum cekmesem bıle hazırlıyordum kendımı daha rahat hıssetmek ıcın bazen bakmıodum bıle sınavlarda onum arkam hep dolu olurdu yardımcı olayım dıe kopya cekmede sınıfın ustadıydım tabıkı ıyı bırsey deıl ama sımdı aklıma gelınce guluoruma.s

oooooo kopyasız sınava girmezdim üniversitedeyken artık alışkanlık yapmıştı çekmesem bile hazırlardım

ohooo hemde ne kopya
abartıp sınavın oratsında tartıştıdığımı zamanlar vardı
ey gidi günler eyy

öööf hem de ne biçim valla bi öğretmen olarak utanıyorum ama çok pis kopya çekerdim hee

kopya=ben walla kopyayla haşır neşir olmuştum.bildiğim derslerde arkadaşlara verirdim.mesela edebiyat ve ingilizce.bu 2 derste benim oturduğum sırada baştan aşağı herkes aynısını yazıodu.vay be ne günlerdi

hayatımda 1 kere tarih dersinde cektim kopya. onun dısında ben kopya veren kişiydim. en uzun sınavım 20 dk sürerdi. geri kalan 20 dk da etrafdakilerin sorularını cevaplardım:Roflol:

çekmek istemiştim ama yüzüm kızardığı için hoca farketti yanıma geldi kopya çekmek istedin ama yapamadın biliyorum dedi bi türlü çekememiştim ve de asla kopya vermezdim başkalarına resmen kağıdın üzerine kapanıyodum bu yüzden sürekli arkadaşlarla tartışırdım oh ne güzel onlar çalışmadan girsin sınava çeksinler kopyayı:oklava: ben gece sabaha kadar uyumadan ders çalışıp sınava gireyim olacak iş değil

Kopyasiz sinavim gecmedi desem jeyyar Kullanmasam bile belki hafiza kaybina ugrarim diye mutlaka yanimda bulundururdum... 2 kere de yakalanmisligim var :mymeka:

Back
X