Anket Sınavlarda kopya çeker miydiniz?

SINAVLARDA KOPYA ÇEKERMİYDİNİZ

• Ankete Katılan
    155
Gerektiğinde çekerdim,sınavda defter açmada üstüme yoktur :jeyyar:
İlköğretimde,lisede yaptım ama üniversitede hiç çekmedim... nazar mı deydi ne...
yok yok uslandım artık ondandır :nazar:

Lise sonu resmen kopya ile bitirdim denebilir...Birde üstüne teşekkür almıştım:utangac:

Çok az çektim!!!!
Zorlanığım bir derste. Hayatımda 2 kere çektim yalnızca.(Pişman değilim.):F

üniversiteye gidene kadar bir kere bile kopye çekmedim ama üniversitede acayip geliştirdim kendimi bu yönde

bi öğretmen adayı olarak itiraf ediyorum; evettt!!! çook çektim ama şuan 3.sınıftayım ve nerdeyse 2 yıldır cekmıyorum artık...akıllandım ;)

kopya cekmedim ama kopya verdim,vermeninde cekmek kadar yanlis oldugunu 0 alinca anladim:roflol:

kopyanın kitabını yazarım vallahi..
kopya hazırlamaya harcadığım zamanı çalışmaya ayırmamam ayrı bir saçmalık kopya bende bir adrenalin heyecan zevk durumuydu :))

off kopya ve ben super bı ıkılıydık=D

Son düzenleyen: Moderatör:
genellikle matematik derslerinda cekerdim nefret ediyorum matematikten

kopya olmadan sınava girdiğimde kendimi eksik hissediyorum sanki o beni tamamlıyor :jeyyar: ama o kadar gereksiz ezber bilgi var ki neyapayım yani :P
işte düşünün liseden beri her sınavda çektiysem şimdi ünv 3deyim yakalandığım 2-3dür onlarda da gözüne baka baka çekmek zorunda kalmıştım zaten başımda dikiliyorlardı ama kağıdım flan alınmadı hiçbir zaman çok şükür delikafadulden
bir öğretmen adayı olarak kendimi kınıyorum :sinifsinif:

kopya konusunda çok yeteneksizdim, çekemedim hiç.. kopya hazırlamaya harcadığı süreyi ders çalışmaya harcamayanlarada şaşırmışımdır hep.

çekerdim keşke çekmeseydim keşke çalışkan bir öğreci olsaydım

Back
X