sınavsız geçişle ilgili

Hopefulnursee

Ervah-ı ezel...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
506
487
27
arkadaşlar malum tercih zamanı ben meslek lisesi çıkışlıyım sınavsız geçiş hakkımı kullanacagım. diploma puanım 80 . ben neye göre tercih yapıcam yani puanım kaç oluyo nerden ögrenicem puanla mı tercih yapıcam yine. arkadaşlarım falan hiç bilmiyoruz rehber hocamız da telefonları açmıyor bilen varsa aydınlatsa çok iyi olur .

arkadaşlar malum tercih zamanı ben meslek lisesi çıkışlıyım sınavsız geçiş hakkımı kullanacagım. diploma puanım 80 . ben neye göre tercih yapıcam yani puanım kaç oluyo nerden ögrenicem puanla mı tercih yapıcam yine. arkadaşlarım falan hiç bilmiyoruz rehber hocamız da telefonları açmıyor bilen varsa aydınlatsa çok iyi olur .

Hangi bolumsun. Ben kullanmistim gene uni tercihi gibi istedigin sizin bolumun 2 yilliklarini yazcan

Bu kadar kendi alaninizda.bilgisiz olmayın. En yakindaki dershaneye gidip rehber hocasından bilgi isteyin
Saniyorum 4 veya 5 ile carpiyodun o puani oyle ortaya bi puan çıkıyordu.

Diploma puanı yüksek olanın öncelik hakkı var. Geçişin olan 2 yıllık bölümleri istediğin sıraya göre yazmalisin. Hayırlı olsun

Bu kadar kendi alaninizda.bilgisiz olmayın. En yakindaki dershaneye gidip rehber hocasından bilgi isteyin

Sinav sonuc kagidi gibi bisi var onda yaziyo olmasi lazim degismediyse ben 2012 de kullanmistim

Sinav sonuc belgenizde diploma notunun yaninda yazar ortaogretim basari puani diye.o puanla tercih yaparsiniz sinavsiz gecis icin kizkardesim o sekilde yapmisti.

kendi alanımdan kaç defa mezun oldum sanki tabi ki bilgim olmuycak burayada bilgi almak için açtım zaten

kendi alanımdan kaç defa mezun oldum sanki tabi ki bilgim olmuycak burayada bilgi almak için açtım zaten

Biz de 1 kere mezun olduk ama yillar onceden arastirmis yolumuzu belirlemistik. Sizi elestirmedim zamaniniz cok kisa ve ogrenmeniz gereken cok sey var. Bir an once ise koyulun diye soyledim

diploma puanını 5le çarpıcaksın o puanla da tercih yapıcaksın.. arkadas haklı ama bunları önceden arastırmalıydın sona bırakırsan elin ayagına dolaşır

Biz de 1 kere mezun olduk ama yillar onceden arastirmis yolumuzu belirlemistik. Sizi elestirmedim zamaniniz cok kisa ve ogrenmeniz gereken cok sey var. Bir an once ise koyulun diye soyledim
bende gecen yıldan beri gidecegim bölümü arastrdm burda sordugum tercihi nasıl yapıcagım. 6 gün bence yeterli vakit 5 dk kala konu acmadım sonuçta . koyulmasam burda ,işim olmaz.

onu anladım sagolunda. 6 gün var daha tercihin kapanmasına bu son gün demek mi Allah aşkına ?
son gün olmasına gerek yok zaten ben öyle birsey demedim.. tercih zaten zorlu bi süreç sen bunu kendine iyice zorlastırıyosun yani ben seni düsündügümden söylüyorum sonuçta bana birsey olmuyacak

son gün olmasına gerek yok zaten ben öyle birsey demedim.. tercih zaten zorlu bi süreç sen bunu kendine iyice zorlastırıyosun yani ben seni düsündügümden söylüyorum sonuçta bana birsey olmuyacak
son günlere bıraktgmı söylemediysnz arkadaşa niye hak verdiniz merak ettim :KK51:neyse bayan teşekkürler

son günlere bıraktgmı söylemediysnz arkadaşa niye hak verdiniz merak ettim :KK51:neyse bayan teşekkürler
sorun son gün meselesi degil çünkü isterse 15 gün olsun tercihlere bu birseyi degistirmez.. benim anladıgım arkadas aylar önceden okulda rehber hocanla konusma imkanın oldugunda arastırmaya baslaman gerektigini söylemeye çalısmıs bende ona hak verdim.. neyse hakkında hayırlısı olur ins.

X