canım ya bende koru hastanesine seda hanıma gıtmek istiyorum araştırıyodum cok ii dediler eger bilgılerını paylaşırsan sevinirim sezaryancı bı doktormu ben normal dogum istıyorum sırf bu yuzden özele gıtmek istemıyorum cogu sezaryan yapıyorda ilgisi alakası nasıldı teşekkurler.cevabın için teşekkür ederim bende bu gün sincandaki hastaneye gittim ve hem personelden hem dr dan memnun kaldım inş devamında da bir sıkıntı yaşamayız
canım ya bende koru hastanesine seda hanıma gıtmek istiyorum araştırıyodum cok ii dediler eger bilgılerını paylaşırsan sevinirim sezaryancı bı doktormu ben normal dogum istıyorum sırf bu yuzden özele gıtmek istemıyorum cogu sezaryan yapıyorda ilgisi alakası nasıldı teşekkurler.
canım sende subat annelerine gelsene hem ankaradaymıssın orada paylasım yaparız bekliyoru:)ne yaptın hangi hastaneye karar kıldın ya bu işler cok zormuşbende 10 haftalık hamıleyım sıncan koru ıle lokman hekım arasında kararsız kaldımm :44::44:
canım ya yeni gördüm cvp için teşekkür ederim daha gitmedim ben koruya sen gittıkce paylaşırsan sevinirim:)zekai tahir çayyolu polk.gidiyorum şimdilik.valla bende çok araştırdım ve ilk defa bu hafta gittim seda hanıma gittiğimde şansıma doğumdaydı yarım saat kadar bekledim fakat yoğun olmasına ve hemsiresinin hasta olmasına rağmen çok ilgili ve güler yüzlüydü çok memnun kaldım daha önce lokman hekime gidiyordum 2 doktor değiştirdim hiçbiri seda hanım gibi ilgili ve güler yüzlü değildi ben çok memnun kaldım hatta ben 2 li testimi lokman hekimde yaptırmıştım sonuçlarımı götürdüm kız kardeşim 2 ay önce doğum yaptı onun doktoru ona 2 li testte sorun yoksa 3 lüye gerek yok demiş seda hanımda 3 lü ve 4 lü testi zorunlu olmadıkça yaptırmıyormuş benden istemedi ama sen illaki yaptımak istersen yapalım dedi. anlıyacağın sırf para alınsın diye test yaptırmıyor. seda hanıma gitmeye devam edeceğim. Doğum konusunu hiç konuşmadım ama sen normal istedikten sonra problem yoksa normal yapar diye düşünüyorum. 20 temmuzda randevum var gittiğimde soracağım. çünkü bende normal düşünüyorum.
canım sende subat annelerine gelsene hem ankaradaymıssın orada paylasım yaparız bekliyoru:)ne yaptın hangi hastaneye karar kıldın ya bu işler cok zormuş
bende de kararsızlık devam canımcnm yaznini yeni gordum netim olmadigi icin srekli giremiyorum suan lokmna hekime basladim ama hala kararsizim
bende de kararsızlık devam canım
canım n yaptın koruya devam ediyormusun hala merak ettim k.i.b.:)valla bende çok araştırdım ve ilk defa bu hafta gittim seda hanıma gittiğimde şansıma doğumdaydı yarım saat kadar bekledim fakat yoğun olmasına ve hemsiresinin hasta olmasına rağmen çok ilgili ve güler yüzlüydü çok memnun kaldım daha önce lokman hekime gidiyordum 2 doktor değiştirdim hiçbiri seda hanım gibi ilgili ve güler yüzlü değildi ben çok memnun kaldım hatta ben 2 li testimi lokman hekimde yaptırmıştım sonuçlarımı götürdüm kız kardeşim 2 ay önce doğum yaptı onun doktoru ona 2 li testte sorun yoksa 3 lüye gerek yok demiş seda hanımda 3 lü ve 4 lü testi zorunlu olmadıkça yaptırmıyormuş benden istemedi ama sen illaki yaptımak istersen yapalım dedi. anlıyacağın sırf para alınsın diye test yaptırmıyor. seda hanıma gitmeye devam edeceğim. Doğum konusunu hiç konuşmadım ama sen normal istedikten sonra problem yoksa normal yapar diye düşünüyorum. 20 temmuzda randevum var gittiğimde soracağım. çünkü bende normal düşünüyorum.
ben suan lokman heklimde nezih hocaya gidiyorum canm sen hangisine devam ediyosun[/QUOTcanım koruya randevu aldım önumuzdeki hafta gidicem ilk defa bi bakalım merak ettim şimdilik devletteyim doğumu ya koru yada lokmanda yapmayı düşünüyorum allah kısmet ederse k.i.b. sende
canım n yaptın koruya devam ediyormusun hala merak ettim k.i.b.:)
ben suan lokman heklimde nezih hocaya gidiyorum canm sen hangisine devam ediyosun[/QUOTcanım koruya randevu aldım önumuzdeki hafta gidicem ilk defa bi bakalım merak ettim şimdilik devletteyim doğumu ya koru yada lokmanda yapmayı düşünüyorum allah kısmet ederse k.i.b. sende
Ben seda hanima gitmeye devam ediyorum cnm simdilik memnunum yalniz gecen hafta dogum yapan birinin annesi ile konustuk. Onlarda cok memnunlardi fakat normal dogum icin fazla beklemiyor sezeryana aliyor dedi benimde kafam karisti ama artik 30. haftadayim dr. degistirmem sanirim umarim benim normal dogum olur
bende seda hanıma başladım canım çok memnun kaldım doğumu orada düşünüyorum dediğin gibi sezaryan olmaz inşallah.senın doğum benden yakın paylaşırsan sevinirim doğum öncesi ve sonrasını msj da atabilirsin canım k.i.b.canım n yaptın koruya devam ediyormusun hala merak ettim k.i.b.:)
Ben seda hanima gitmeye devam ediyorum cnm simdilik memnunum yalniz gecen hafta dogum yapan birinin annesi ile konustuk. Onlarda cok memnunlardi fakat normal dogum icin fazla beklemiyor sezeryana aliyor dedi benimde kafam karisti ama artik 30. haftadayim dr. degistirmem sanirim umarim benim normal dogum olur
bende seda hanıma başladım canım çok memnun kaldım doğumu orada düşünüyorum dediğin gibi sezaryan olmaz inşallah.senın doğum benden yakın paylaşırsan sevinirim doğum öncesi ve sonrasını msj da atabilirsin canım k.i.b.
tamam canim yazarim umarim normal dogum olur ve bebislerimizi saglicakla kucagimiza aliriz sende kib :)
ben de koru da meltem hanıma gidiyorum kiloya çok takık üstelik sorduğum sorulara biraz sert yanıt veriyor çekinerek gidiyorum doktora değiştirsem mi bilemiyorum ama koru doğum konusunda çok övülüyor gönlüm korudan yana ama doktor konusunda kararsızımseda hanım nasıl?
ben de koru da meltem hanıma gidiyorum kiloya çok takık üstelik sorduğum sorulara biraz sert yanıt veriyor çekinerek gidiyorum doktora değiştirsem mi bilemiyorum ama koru doğum konusunda çok övülüyor gönlüm korudan yana ama doktor konusunda kararsızımseda hanım nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?