Sincan Koru Hastanesine giden var mı?

lares84

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
69
0
0
Ankara
Merhabalar.. 14+6 haftalık hamileyim.. Sincan Lokman Hekim hastanesinde tavsiye üzerine Günnur Altun a gidiyordum fakat 11. haftamda hastaneden ayrıldığını ve 15 haziranda Lina kadım sağlığı merkezinde göreve başlıyacağını öğrendim. Lina kadın sağlığı merkezinide burada araştırdığım kadarı ile tecrübesi olan arkadaşların şikayetleri olduğunu okudum. Evim Eryamanda bu yüzden yakın bir yere gideyim olurda acil bir durum olursa hemen ulaşabileyim diye.. 18 haziranda Sincandaki Koru hastanesinde Dr Seda Tamsoy dan randevu aldım.. Bu hastane ve doktora giden arkadaşlar varsa memnunlar mı? Yada kimi, nereyi önerirsiniz. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

sincandakine gitmedim ama balgattaki koru hastanesine gittim kesinlikle tavsiye ederim çok temiz çok ilgili personeli herşeyleri dört dörtlük hijyen derseniz mükemmel.

cevabın için teşekkür ederim bende bu gün sincandaki hastaneye gittim ve hem personelden hem dr dan memnun kaldım inş devamında da bir sıkıntı yaşamayız

cevabın için teşekkür ederim bende bu gün sincandaki hastaneye gittim ve hem personelden hem dr dan memnun kaldım inş devamında da bir sıkıntı yaşamayız
canım ya bende koru hastanesine seda hanıma gıtmek istiyorum araştırıyodum cok ii dediler eger bilgılerını paylaşırsan sevinirim sezaryancı bı doktormu ben normal dogum istıyorum sırf bu yuzden özele gıtmek istemıyorum cogu sezaryan yapıyorda ilgisi alakası nasıldı teşekkurler.

valla bende çok araştırdım ve ilk defa bu hafta gittim seda hanıma gittiğimde şansıma doğumdaydı yarım saat kadar bekledim fakat yoğun olmasına ve hemsiresinin hasta olmasına rağmen çok ilgili ve güler yüzlüydü çok memnun kaldım daha önce lokman hekime gidiyordum 2 doktor değiştirdim hiçbiri seda hanım gibi ilgili ve güler yüzlü değildi ben çok memnun kaldım hatta ben 2 li testimi lokman hekimde yaptırmıştım sonuçlarımı götürdüm kız kardeşim 2 ay önce doğum yaptı onun doktoru ona 2 li testte sorun yoksa 3 lüye gerek yok demiş seda hanımda 3 lü ve 4 lü testi zorunlu olmadıkça yaptırmıyormuş benden istemedi ama sen illaki yaptımak istersen yapalım dedi. anlıyacağın sırf para alınsın diye test yaptırmıyor. seda hanıma gitmeye devam edeceğim. Doğum konusunu hiç konuşmadım ama sen normal istedikten sonra problem yoksa normal yapar diye düşünüyorum. 20 temmuzda randevum var gittiğimde soracağım. çünkü bende normal düşünüyorum.

bende 10 haftalık hamıleyım sıncan koru ıle lokman hekım arasında kararsız kaldımm :44::44:

canım ya yeni gördüm cvp için teşekkür ederim daha gitmedim ben koruya sen gittıkce paylaşırsan sevinirim:)zekai tahir çayyolu polk.gidiyorum şimdilik.

canım sende subat annelerine gelsene hem ankaradaymıssın orada paylasım yaparız bekliyoru:)ne yaptın hangi hastaneye karar kıldın ya bu işler cok zormuş

cnm yaznini yeni gordum netim olmadigi icin srekli giremiyorum suan lokmna hekime basladim ama hala kararsizim

Hamile kalmadan önce Seda hanım a gidiyordum , çok memnundum.Hamilelik başlayınca farklı doktora geçtim taşınma mevzuları fln olunca.Koru hastanesinde doğum yapan arkadaşım oldu memnun olduğunu düşünüyorum :)

canım n yaptın koruya devam ediyormusun hala merak ettim k.i.b.:)

ben de koru da meltem hanıma gidiyorum kiloya çok takık üstelik sorduğum sorulara biraz sert yanıt veriyor çekinerek gidiyorum doktora değiştirsem mi bilemiyorum ama koru doğum konusunda çok övülüyor gönlüm korudan yana ama doktor konusunda kararsızım seda hanım nasıl?

Merhaba, bende Koruya gidiyorum, Seda hanımı da Meltem hanımı da denedim.hamileliğimin başlarından yaklaşık 18. haftama kadar seda hanıma gittim aslında çok memnundum, bana güven veren bi doktordu; fakat acil bi durumda hemen randevu alamadığım , görüşemediğim için son 2 muayenemde meltem hanıma gittim, dediğiniz gibi kiloya takık, sert yanıtlar veren biri gibi gelmedi bana, tam tersine seda hanıma kıyasla daha yumuşak bi doktor bence...en azından iki görüşmemde de bana güleryüzlü sıcak davrandı gayet açıklayıcı konuşuyordu ve randevu almak seda hanıma kıyasla çok daha kolay; ama baştan seda hanıma gittiğim için midir bilmem onun verdiği güveni bulamadım, şubatta randevum var ve tekrar seda hanımla devam etmeyi düşünüyorum

Koru balgatta Ümit beyi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…