kesinlikle sincan lokman hekimi tavsiye ederim bene tlikte otuuryorum burdaki lokman hekim sincanın 2katı para alıyor yer bakımındanmış çok saçma bir sebep ama öle üstelik çok fazla yoğun oluyor hamileliğimin başında etlik lokman hekimde acil bakmadılar bile randevusuz olmaz eddiler hiçbir sosyal güvenlik olmaksızın muyene olursanız 100tl veririsiniz özel dedi bende sincana gittim hem çok iyi ilgilendiler hemde odaları çok iyi arkadşımda orda doğum yaptı normal doğum çok memun kaldı odaları çok temzi odalrında banyo tuvalet duş yerleri var üstelik etlik lokman hekim fiyatının yarısı masrafı çıktı kesinlikle orayı öneririm benim evime çok uzak o yüzden gidemiyorum ama sizlere öneririm muayen ücretleride nson sgk ya 12tl fark alıyorlardı yeni yılda zam geldimi bilmiyorum
benim evimde oraya yakın.şuan etlik zübeyde hanıma gidiyorum ve bu benim için çok zor oluyor artı öyle pek ilgilenmiyorlar tabi ben özeline gitmiyorum orda.eğer gerçekten sincan lokman hekim iyi ise oraya başlamayı düşünüyorum hem evime yakın hem temiz.orada doğum yapan bir arkadaşımız varsa bizi aydınlatırsa çok sevinirim..
Ben şu ana kadar muayene olduğum için sadece o konuda fikir verebilirim.Evet çok şükür şimdiye dek bir sorun yaşamadım inş. bundan sonrada yaşamam memnun ayrılırım hastaneden.Fakat doğum yapanlar varsa ve bilgilendirirlerse daha iyi olur.Nasipse doğumu orda düşünüyorum ama hiç bir fikrim yok bu konuda.
:sinifsinif:
arkadaşım peki tahlillerde falan ek ücret alıyorlar mı birde doğum da ücretli oluyor değilmi?
güncel....................
arkadaşım ben bugün başladım sincan lokman hekime sordum tahlillerde falan ücret almıyolarmış fakat ayrıntılı ultrasonda 72 tl alıolarmış bana öyle sölediler ben arzu hanıma gidiyorum sen hangi doktora gidiyorsun?
arkadaşlar eğer hamileliğiniz riskliyse hacette univ özelde sinan beksaç hoca var çok iyi tavsiye ederim benim kanımda pıhtılaşma var be ona gidiyorum çok iyi ilgileniyolar
.........................................
merhaba arkadasım ben de sıncan lokman hekım de pakıze hanıma gıdıyorum benım baslangıcda uzun sure kanamam oldugu ıcın batıkent bılgı hastanesını bırakıp sıncan lokman hekıme devam ettım memnunum cok sukur daha oncekı ıkı dogumumuda buyuk dogumda sunı sancı ıle yaptıgım ıcın bu hastane bana cennet gıbı gelıyor sabah 9 da randevu alıyorum 10 da evde oluyorum yalnız ınsallah normal dogum olurda epıduralmı yoksa normal mı dıye tedırgın oluyorum sunı sancının acısını dusundukce dogum gozumde buyuyor ama sunı sancı olmadan normal bır dogumu belkı de kaldırabılırım dıye dusunuyorum o zaman epıdurale gerek kalmaz dıyorum sonucda rısk rısktır Allah hepımızın yardımcımız olsun
arkadaslar sıncan lokman hekımde epıdural normal dogum yapmıs bır akrabam cok tavsıye edıyor cok memnun kalmıs haberınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?