Sincan Lokman Hekim hakkında...

merabalar bende 5 haftalık hamileyim.ilk muayaneme cumartesi gidecem S.Arzu hanıma.bi arkadaşım tavsiye etti.ben çok memnundum dedi.1 defada onun kontrolünde yanında gitmiştim.görmüştüm yani hastaneyi doktorun ilgisini falan.şimdide bana kısmet oldu inşallah memnun kalırım bende.ilk defa muayaneye gidecem acaba doktora sormam gereken soru varmı kızlar?kese nin görünüp görünmediğinden başka?birde folik asit?ben sormadan söyler belki ama bazı doktorlar birşey söylemiyor?benim bebekle ilgili ayrıca sormam gereken birşey varmı acaba.

:çok üzgünüm:Benimde bugün Pakize hanıma randevum var. Vajinal kaşıntı için. Yeni de bebek düşünmeye başlamıştık. Korkuyorum umarım bişey çıkmaz. Gebeliğe engel midir değil midir bilemiyorum hayırlısı bakalım...

:çok üzgünüm:Benimde bugün Pakize hanıma randevum var. Vajinal kaşıntı için. Yeni de bebek düşünmeye başlamıştık. Korkuyorum umarım bişey çıkmaz. Gebeliğe engel midir değil midir bilemiyorum hayırlısı bakalım...

korkma canım sakin ol stres yapma bişey çıkmıycakkkk kaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar kızlar.bugün gittik keseyi gördüm 5 haftalıkmış daha o yüzden kesenin içini görmedik kalp atışınıda duymadık 15 gün sonra tekrargidecez.iç gebelik dedi.sağlıklı bir gebelikmiş.herşey yolundaymış.bu arada doktorumu çok beğendim.soracaklarımı kağıda yazmıştım.ben sormadan hepsini söyledi zaten.içim rahatladı valla.

kızlar ben de doğumumu lokman hekimde yapmaya karar vermek üzereyim.
bu dr.s.arzu hanım iyi herhalde.hafta içi hastaneyi gezip kararımı netleştireceğim kısmesengözlerimebaksanabtse.

Merhaba bende 5 haftalık hamileyim. Lokman Hekim hastanesine gitmeyi planlıyorum ama detaylı bir bilgi veren olmamış. Önerdiğiniz bir doktor var mı ilgi ve alaka nasıl lütfen giden arkadaşlar varsa ve ya halen giden arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim.

iyi akşamlar kızlar.bugün gittik keseyi gördüm 5 haftalıkmış daha o yüzden kesenin içini görmedik kalp atışınıda duymadık 15 gün sonra tekrargidecez.iç gebelik dedi.sağlıklı bir gebelikmiş.herşey yolundaymış.bu arada doktorumu çok beğendim.soracaklarımı kağıda yazmıştım.ben sormadan hepsini söyledi zaten.içim rahatladı valla.

hangi doktora gittiniz? :26:

7 haftalık hamileyken aşırı karın ağrısı yüzünden gece acil olarak gittim yaklaşık 1 saat abuk sabuk nedenlerle beklettiler beni acilde ve bi dr a bile ulaşamadım. danışmadaki bayan hamile olduğumu ve karnım ağrıdığını duyunca bana bi idrar kabı verdi örnek vermem için...evet danışmada kayıtları alan bayan yanlış duymadınız :) 70 tl da ücret talep etti, verdikleri kabı aynen iade ettim.... gece acil gelen hasta olduğu halde kılını kıpırdatmayan dr a da sevgilerimi iletip çıktım ordan.... Allah düşürmesin birdaha..sağlık bakanlığına da gerekli şikayeti yapmıştım zaten ama yinede uyarmak isterim, gündüz durumlar ne alemde bilemiyorum ama olurda gece doğuracak filan olursanız aman haaa gitmeyin koridorda beklerken doğum yapabilirsiniz:)

Back
X