Sincan Lokman Hekim hakkında...

dilek_83

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
507
2
296
42
Ankara
Arkadaşlar Sincan'daki Lokman Hekime giden varmı aranızda? Ben doğum için bir hastane arıyorum ve hastaneyi gezdim geçen hafta, çok hoşuma gitti, fakat doktorlarla görüşemedim.
Hastane ve doktorlarından memnun musunuz? Hangi doktoru tavsiye edersiniz? Yardımlarınız için teşekkürler! :nazar:

canım ben geçenlerde oğlumu götürdüm oraya, doktorun ve çalışanların ilgisi çok güzel ayrıca temiz bir hastane. ama doğum bölümünü bilmiyorum.

Çok teşekkür ederim canım, hastaneyi gezmek için gittiğimizde de çok güzel ilgilendiler ve geröekten çok temiz bir hastane.
Umarım Kadın Doğum bölümünü ve özellikle de doktorlarını bilen birini bulabilirim:)

canım daha dün ordaydım muayne oldum.. ilk defa hemde çok mmnun kaldım. tabi doğum nasıldır bilmiyorum. çok temiz bi hastane...ilgililerde ayrıca

canım bende etlik lokman hekim hastanesinde elif hanıma muayene oluyorum ve doktorumdan memnunum.muayenelerim sırasında gözlemlediğim kadarıyla hastaneye doğum için gelen hastaların sayısı çok.temiz ve hastalarıyla ilgilenen bi hastane. benim dogumuma daha çok var ama bir aksilik olmazsa bende düşünüyorum.

teşekkür ederim canım bilgilerin için ama benim sincanı seçmemin nedeni evimize yakın olması. etlik çok uzak bize. Bu nedenle sincandaki doktorlar ile ilgili bilgilere ihtiyacım var.
Allah hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı da nasşp eder inşallah

benim de acilen sincan lokman hekim hastanesi hakkında bilgi almam lazım.
evime yakın olduğundan eğer iyiyse bu hastaneyi tercih edecem.araştırma hastanesi diye bugün hacettepeden gün alayım dedim ama 2009 ocak ayına kadar randevular doluymuş. ama özeline gidersek 150 ytl verip pazartesiye bulabiliyoruz.

Arkadaşlar Sincan'daki Lokman Hekime giden varmı aranızda? Ben doğum için bir hastane arıyorum ve hastaneyi gezdim geçen hafta, çok hoşuma gitti, fakat doktorlarla görüşemedim.
Hastane ve doktorlarından memnun musunuz? Hangi doktoru tavsiye edersiniz? Yardımlarınız için teşekkürler! :nazar:

arkadaşım hastahane ve doktorlar hakkında bilgi alabilirsin lokman hekimin sitesinde herşey mevcut sanırım doktorlar hakkında bilgi alınabiliyo çünkü ben bi göz atmıştım bi bak istersen.... hastahane çok temiz ve hastalarına karşı güzel davranılıyo bilmiyorum ben memnun kaldım oğlumu götürmüştüm ben oturdum hemşireler ilgilendiler tavsiye ederim ufak yer değil iş bilmezleri almazlar işe heralde :oklava::oklava: kolay gelsin....

canım internettede çok az bilgi var ama benim ve diğer arkadaşların asıl merak ettiklerin doktor hakkında internette kendisinin verdiği bilgiler değil. "çok asabiyim, sinirliyim, hiç sabrim yoktur..." gibi bilgileri yazmazlar demi oraya :))))
Doktorlara gidip bizzat deneyimleyen yokmu yaaa:( ?
Hastaneyi gezdim ve gerçekten çok güzel ama doktorları nasıl yaaaa??????

canım bende etliğe gittim
sincanda şu aralar çok beğenilen adı çok anılan bi dr var
DR İBRAHİM SEKÜ
hem fiyat olarakda uygun bi hastane kesinlikle tavsiye ederim

Canım SSKlıysan muayenesi 10 ytl miş. Randevu ile çalışıyorlar. İnternet sayfasından telefon numarasını alıp randevu alabilirsin. Gidersen biize de haber ver nasıl diye:)
Ben daha 1 ay sonra oraya başlayacağım çünkü

arkadaşlar konuya çoktandır cvp yazılmamış yeni konu da açmak istemedim

dilek_83 sincan lokman hekimde mi yaptın doğumunu ya da doğumunu ve gebelik takiplerini orda yaptıran arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi hangi doktora gittiniz memnun kaldınız mı
:uhm:

Ben etlikteki lokman hekime elif hanıma gitmeye başladım.Gerçi çok dolu geçen hafta randevu aldım telefondan ta ağustosun sonuna verdiler randevuyu.O sürede ise geçici olarak gittiğim başak tıp ta ümmü gülsüm doktor var birde.Allah nasip ederde o günlere çıkarsak doğumu da etlikte elif hanımla yapmak istiyorum.

diğer bölümlerde okuduklarımdan anladığım kadarıyla etlik çok yoğun oluyor sanırım inşallah sağlıkla dünyaya getirirsin bebeğini megryann

sincan lokman hekime giden var mııııı?

diğer bölümlerde okuduklarımdan anladığım kadarıyla etlik çok yoğun oluyor sanırım inşallah sağlıkla dünyaya getirirsin bebeğini megryann

sincan lokman hekime giden var mııııı?

Amin canım sağol Allah isteyen herkese nasip etsin.Ben daha önce sincan lokman hekimede gittim orasıda yoğundu randevuları falan ama acilden girmiştim şule hanım bakmıştı.İyi bir doktora benziyordu ama ben yinede elif hanımın tecrübesinin daha fazla olduğuna inanıyorum ....

Amin canım sağol Allah isteyen herkese nasip etsin.Ben daha önce sincan lokman hekimede gittim orasıda yoğundu randevuları falan ama acilden girmiştim şule hanım bakmıştı.İyi bir doktora benziyordu ama ben yinede elif hanımın tecrübesinin daha fazla olduğuna inanıyorum ....

Yoğunluk nedeniyle sincan lokman hekime geçtim.Nasipse sanırım doğumda orda olacak.Rabbim sağlıcakla,sancısız ve kolay doğum nasip etsin inş.
Bu arada bu süre içerisinde lokman hekimde doğum yapan oldumu ?Bizimle bilgilerini paylaşacak birileri varmı?

Back
X