• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sindiremediğim o şey ne?

miagoth

thus the heart will break and yet brokenly live on
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2022
476
1.514
63
23
Aldatıldığımı çok kötü, travmatik bir şekilde öğrendim sonrasında aylarca kapımda yattı elinde yüzükle gelip evlenme teklifi de etti yalvardı ama affetmedim. Egom tatmin oldu, kırılan özgüvenim yerine geldi evet ama hala o gün gözlerimin önünden gitmiyor ilk günki gibi canım acıyor. Aslında sevgi namına bir şey kalmadı içimde ve aldatılmanın benim değerimle ilgili olmadığını da biliyorum kendimi de suçlamıyorum ama o zaman sindiremediğim şey ne? 4 ay oldu neredeyse hala nefesim kesilecek kadar ağlama krizleri yaşıyorum ben neyi aşamadım? Sindiremediğim şeyi anlamıyorum evet sevilmedim, aldatıldım evet hiç hak etmedim ama oldu. Kabul ediyorum başka neyi kabul etmem lazım?

Görünüşte konuyu bitirmiş gibi duruyorsunuz.
Bazı insanların duygusal yükünü indirmek için yükselip ağlayarak rahatlayacakları olumsuz konulara ihtiyacı vardır. Öyle bir yapınız varsa ara ara bir meseleye sarılıp onu ağlamak için kullanırsınız.
Olabilir 🙄 hayatımda bir geçiş dönemindeyim hiç olmadığı kadar boşluktayım belki de bunu böyle doldurmaya çalışıyorum istemsizce, teşekkür ederim

Bunu da kabul ettiğimi düşünüyorum aslında en azından artık insanların davranışlarına kılıf bulmamayı öğrendim. Bilmiyorum belki de sadece kalbim kırıktır
Olabilir belkide atamadınız öfkeyi içinizden hızlıca kendınızı korumaya alıp hayata devam ettiğiniz için

muhtemelen hala içinizde bir yerlerde “bana bunu nasıl yapar” diye düsünüyorsunuzdur. her insanın acıyla baş erme yöntemi farklı, siz de ağlayarak atıyorsunuzdur. her şey gönlünüzce olsun.

Olabilir belkide atamadınız öfkeyi içinizden hızlıca kendınızı korumaya alıp hayata devam ettiğiniz için
Evet ben de bunu diyecektim bazen zihnimizin yaşadığımız kötü olayları sindirmeye ve unutmaya ihtiyacı oluyor. Zamanla düzelecek ve daha iyi hissedecek inşallah

muhtemelen hala içinizde bir yerlerde “bana bunu nasıl yapar” diye düsünüyorsunuzdur. her insanın acıyla baş erme yöntemi farklı, siz de ağlayarak atıyorsunuzdur. her şey gönlünüzce olsun.
Çok teşekkür ederim 🥹 kalbimin gerçekten kırık olduğunu bile kimseye belli edemediğim için buraya yazmak da iyi geldi

içinize sinmeyen sey haketmediğiniz bir sekilde size saygısızlık yapılması. herkes için kaldırması zor, unutması ve atlatması güç bir durum. öz saygısı yüksek bir insan kolay kolay bunu kabullenemez. bu bir süreç ama

Aldatılan kadinlarin çogunda 'ben bunu hak etmedim' düşüncesi oluyor, verdiğimiz emeklerle, kırılan hayallere üzülüyoruz...
Ben eski nişanlimdan en çok benden insanlara olan güvenimi aldığı için nefret etmiştim.

Aldatılmanin sevilmemekle alakası yok ki adamın hamurunda varsa aşkından ölse de macera arıyor. Kendiniz de demişsiniz benimle alakası yok diye. Nasıl yakaladınız bilmiyorum ama belli ki gözünüzün önünden gitmeyecek kadar travma yaratmış.

Böyle üzüntünün pik yaptığı hassas dönemlerinizde sizinle barışmak için iletişime geçebileceği her yerden engelleyin. Zaten retro da varmış aman diyeyim

Aldatılan kadinlarin çogunda 'ben bunu hak etmedim' düşüncesi oluyor, verdiğimiz emeklerle, kırılan hayallere üzülüyoruz...
Ben eski nişanlimdan en çok benden insanlara olan güvenimi aldığı için nefret etmiştim.
Biliyor musunuz nefret bile etmiyorum aslında o da böyle biriymiş diyorum artık yine kötü bir dileğim yok ona karşı. Ama artık bende kimseye kolay kolay güvenemem bu da en kötü kısmı sanırım size de çok geçmiş olsun umarım daha iyisinizdir

Aldatıldığımı çok kötü, travmatik bir şekilde öğrendim sonrasında aylarca kapımda yattı elinde yüzükle gelip evlenme teklifi de etti yalvardı ama affetmedim. Egom tatmin oldu, kırılan özgüvenim yerine geldi evet ama hala o gün gözlerimin önünden gitmiyor ilk günki gibi canım acıyor. Aslında sevgi namına bir şey kalmadı içimde ve aldatılmanın benim değerimle ilgili olmadığını da biliyorum kendimi de suçlamıyorum ama o zaman sindiremediğim şey ne? 4 ay oldu neredeyse hala nefesim kesilecek kadar ağlama krizleri yaşıyorum ben neyi aşamadım? Sindiremediğim şeyi anlamıyorum evet sevilmedim, aldatıldım evet hiç hak etmedim ama oldu. Kabul ediyorum başka neyi kabul etmem lazım?
Sen kabullenmişsin ve kafanda bitirmişsin zaten.
Acının devam etmesi onunla ilgili değil sana yapılanları kendine yedirememenle ilgili. Dört ay böyle bir şey için çok kısa bir süreç. Aldatılmak kolay bir şey değil üzülmen normal.Ama öyle bir karaktersiz için değmez bile. Kafanı başka şeylere ver meşguliyetin olsun.
Onları hayatının merkezine alma düşünmemeye çalış,Zamanla bu duygular zaten hafifler.💗😶

Aldatılmanin sevilmemekle alakası yok ki adamın hamurunda varsa aşkından ölse de macera arıyor. Kendiniz de demişsiniz benimle alakası yok diye. Nasıl yakaladınız bilmiyorum ama belli ki gözünüzün önünden gitmeyecek kadar travma yaratmış.

Böyle üzüntünün pik yaptığı hassas dönemlerinizde sizinle barışmak için iletişime geçebileceği her yerden engelleyin. Zaten retro da varmış aman diyeyim
Telefon numarama kadar değiştim ilk başlarda irademe güvenemediğim için. Fallarda da bir dönüş görünüyordu demek retrodanmış düşman g*tüne 😂

Olabilir 🙄 hayatımda bir geçiş dönemindeyim hiç olmadığı kadar boşluktayım belki de bunu böyle doldurmaya çalışıyorum istemsizce, teşekkür ederim
Uzun uzun kendine acıyıp yerinde saymıyorsa insan, dozunda ağlamak bence iyi birşey. İçe atılanlar birazda dışarı dökülmeli. Ağlamak büsbütün zayıflık değildir. Sizde konuyu duygusal bir tarafından tutmuyorsunuz. Bir süre öfkeyi diri tutmakta iyidir. Yeterki acıya sarılıp orada kalmayın.

Biliyor musunuz nefret bile etmiyorum aslında o da böyle biriymiş diyorum artık yine kötü bir dileğim yok ona karşı. Ama artık bende kimseye kolay kolay güvenemem bu da en kötü kısmı sanırım size de çok geçmiş olsun umarım daha iyisinizdir
Aldatilmamin üstünden 11 sene geçti. Sizin durumunuzda en azından kapina gelmiş, af dilemiş; bir nebze içiniz soğumuştur diye umuyorum. Benimki aldattığı kişi ile evlendi 😅
O olaylardan 1 sene sonra eşimle sevgili olduk, 9 seneye yakındır evliyim. Evli, mutlu, çocuklu diyebiliriz 🥰
Size de çok geçmiş olsun, hayat hep güzellikler getirsin ❤️

Back
X