• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sindiremediğim o şey ne?

miagoth

thus the heart will break and yet brokenly live on
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2022
476
1.514
63
23
Aldatıldığımı çok kötü, travmatik bir şekilde öğrendim sonrasında aylarca kapımda yattı elinde yüzükle gelip evlenme teklifi de etti yalvardı ama affetmedim. Egom tatmin oldu, kırılan özgüvenim yerine geldi evet ama hala o gün gözlerimin önünden gitmiyor ilk günki gibi canım acıyor. Aslında sevgi namına bir şey kalmadı içimde ve aldatılmanın benim değerimle ilgili olmadığını da biliyorum kendimi de suçlamıyorum ama o zaman sindiremediğim şey ne? 4 ay oldu neredeyse hala nefesim kesilecek kadar ağlama krizleri yaşıyorum ben neyi aşamadım? Sindiremediğim şeyi anlamıyorum evet sevilmedim, aldatıldım evet hiç hak etmedim ama oldu. Kabul ediyorum başka neyi kabul etmem lazım?

Olabilir 🙄 hayatımda bir geçiş dönemindeyim hiç olmadığı kadar boşluktayım belki de bunu böyle doldurmaya çalışıyorum istemsizce, teşekkür ederim
Sizi tebrik ederim♥️ Kalbimizi bu denli kıran kişiden kopmak maalesef zordur. Kırdığı ölçüde bağlılık vardır çünkü. Siz kopmayı başarmışsıniz gibi görünüyor, duygusal olarak tamamen kopmak biraz daha zaman alacak olsa da ilişkiyi bitirmek cesur bir davranış..Tüm bunlar da geçecek emin olun, ileriye bakın..Size bunu yapan adamı kabul etseydiniz, hayatınız boyunca aynı muameleye maruz kalacaktınız..Bunu düşündükçe rahatlarsınız belki..

Sizi tebrik ederim♥️ Kalbimizi bu denli kıran kişiden kopmak maalesef zordur. Kırdığı ölçüde bağlılık vardır çünkü. Siz kopmayı başarmışsıniz gibi görünüyor, duygusal olarak tamamen kopmak biraz daha zaman alacak olsa da ilişkiyi bitirmek cesur bir davranış..Tüm bunlar da geçecek emin olun, ileriye bakın..Size bunu yapan adamı kabul etseydiniz, hayatınız boyunca aynı muameleye maruz kalacaktınız..Bunu düşündükçe rahatlarsınız belki..
Kopmam çok zor oldu ama artık neden kopamadığımı altında yatan nedenleri de anlıyorum sadece artık kendime bunların bana yapılmasına izin verdiğim için çok üzülüyorum çünkü ben kimseyi bu kadar kırmazdım 😔 teşekkür ederim güzel cevabınız için 💗💗

Evet görünürde güzeldi ama artık o güzel günlerinde benim sayemde olduğunu biliyorum, çok yazık oldu diye düşünüyorum
Hayal kırıklığı, güven kırıklığı, hiç beklemediğin bir pisliği hazmetmek kolay değil. Duyguların hepsi birbirine karışmıştır, çok normal bu süreç.

Evet kafamda çizdiğim profil ve gerçek bambaşkaymış hatta ilişkimizi bile görmek istediğim şekilde görüyormuşum olduğu gibi değil artık duygular bitince her şeyi net görüyorum ve kendime kızıyorum
O zamanlar da hiç böyle bir şey düşünmediğimiz ve konduramadığımız için göremiyoruz maalesef
Sonradan fark ediyoruz herşeyi

Genelde herşey yolunda giderken de aldatıyorlar
Yada bize göre işte herşey yolunda gidiyor

Ya ne olursa olsun ben aldatmaya kılıf uydurmam uyduranıda siler atarım
Aldatmışsa bitmiştir, çünkü beni gözden çıkarmıştır

Onun karaktersizliği yüzünden kendinize kızmayın lütfen
Gururlu duruşunuzla övünmelisin bence

HATA affedilir ama YANLIŞ affedilmez
Çünkü yanlış bilerek hata bilmeyerek yapılır
O karaktersiz size yanlış yapmış

Geri kalan hayatnızda sağlık ve mutluluklar dilerim ♥️

O zamanlar da hiç böyle bir şey düşünmediğimiz ve konduramadığımız için göremiyoruz maalesef
Sonradan fark ediyoruz herşeyi

Genelde herşey yolunda giderken de aldatıyorlar
Yada bize göre işte herşey yolunda gidiyor

Ya ne olursa olsun ben aldatmaya kılıf uydurmam uyduranıda siler atarım
Aldatmışsa bitmiştir, çünkü beni gözden çıkarmıştır

Onun karaktersizliği yüzünden kendinize kızmayın lütfen
Gururlu duruşunuzla övünmelisin bence

HATA affedilir ama YANLIŞ affedilmez
Çünkü yanlış bilerek hata bilmeyerek yapılır
O karaktersiz size yanlış yapmış

Geri kalan hayatnızda sağlık ve mutluluklar dilerim ♥️
Çook teşekkür ederim 💗💗💗