• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sındy bebek evlendi...sarışın çıtırın gelinliği...aşkımızın dügün günü buyrun!......

super87

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
14.267
9
733
5 haziran dügün fotolarım....
dügünümüz herkesin dilinde kıslar...şıkır şıkır romanlar ..halayalar oynadık....
dügünü dügün gibi yaşadım valla..yandan yandan...
buyrun bakın gelinliğime.....darısı tüm sevenlere......opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ayy biz bugün çok sabırsızız valla çıldırtcaz en sonunda kısı kaydirigubbakcemile3yaa supercim sen bakma bize senin kadar biz de heyecanlıyız ya böle merak ediyoruz gelinliğini saçını makyajını

ayy biz bugün çok sabırsızız valla çıldırtcaz en sonunda kısı kaydirigubbakcemile3yaa supercim sen bakma bize senin kadar biz de heyecanlıyız ya böle merak ediyoruz gelinliğini saçını makyajını

önemli degil cnm foto eklenmeden yazmayın ama ..eklensinde bir ...

ben bu hafta bir varım bir yokum o yüzden biran önce herşey hakkında fikir sahibi olmak istiyorum kaydirigubbakcemile3 sanki bilince nolacaksa. benim düğünde umarım yağmur yağmaz :hulya:

:hulya: kaydirigubbakcemile3 bayılıorum şu örgü ören ifadeye yağmaz yağmaz merak etme Allah yoluna koymuştur sen takılma öle şeylere

Valla yetişemiyom size çok yoğunum nolur affedin beniii
Hastaları bekletiyom bunu yüklemek için kaydirigubbakcemile3
Yavaş yavaş yüklüyorum sakın yorum yazmayınnnnnnn hepsi bitmedenn

dscf0088q.jpg

Ben fotoğraf yüklemekten tebrikte edemedim kızı yaaa
Baskıda yavaştım yorumdada yavaş kalmıyım çooook güzel olmuşsun arkadaşımm
Maşalllahhhhhh maşşşallahhhh
Şimdi sıra evinin fotoğraflarında kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eveett sıra evin resimlerinde supercim bizden kurtuluş yok sana kaydirigubbakcemile3

Bana hiç bişe diyen yok mu yaaaa aşkolsun size :umursamaz:
Mailden kopyalıyorum programa yüklüyorum gelip forumda atıyorum ve onla uğraşırken hastaya gidip iğne yapıp geliyorum kaydirigubbakcemile3

Back
X