sinek küçük ama mide bulandırıyor

ASYA30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
2.837
1.307
198
2005 de evlenerek eşimin ailesine ait 3 katlı bir binaya gelin gittim üstkatta biz ortada kayınvalidemler en alttada kiracı vardı(YAKIN OTURMANININ SORUNLARINA BU KONUDA DEĞİNMİYECEĞİM)
eşimle gayet iyiyiz bir sorunumuz yok o dönmeler . ancak kiracının kocaya kaçan kızı peşinde bir kız bebekle birlikte baba evine geri dönüyor pek alımlı güzel filan değil ama cidden çok oynak baştan beri hiç hoşlanmadım birkaçkerede bizim camı dikizlerken yakaladım ama muhatap olmaya bile değer görmedim
neyse ben ne kadar uzak kalmaya çalışsamda bir bahane ile kapım çalınıyor hele bir tanesini hiç unatamıyorum (resmi olarak boşanmamış bu arada) benden rica ediyor eğer telefonum fotoğraf gönderebiliyorsa bir saatliğine ödünç alabilirmi? gayet kesin ve israra kapı açamayacak şekilde reddediyorum. ikinci bir defasında ise işe giderken postaya vermem için bir mektup uzatıyor(daha önce vukaatlı olduğundan ailesi kapı önüne çıkarmıyor tabiri caizse) bunuda reddeip bide güzel azarlıyorum uygun bişey olsa anne ne babana verebilrdin beni alet etme hem sen hala evli değilmisin.
3. ve son olay bardağı taşırıyor sabah işe gidicem bahçe kapısından çıkıyorum duvarının önünde tünemiş halde görüyorum bunu beni görünce irkiliyor AAAA SENMİYDİN ? sen kimi bekliyordun ? EŞİMİN İSMİNİ SÖYLEYEREK BUGÜN İŞE GİTMİYORMU? ne yapıcaksın gidiyorsa ? BİR ARKADAŞIM BANA EVKURDAN TELEFON ALMIŞ AROS KARGODA BEKLİYOR ALIP BANA GEWİTREBİLRMİ DİYE RİCA EDİCEKTİM.benim cinler tepeme çıkmış bak kızım değil sen eşimden ben rica etsem azarlar pezevenkmiyim ben diye bu işlerine bizi alet etme
ve kayınvalidemlerle konuşuyorum evden çıkarılmalarını istiyorum cidden rahatsız olmaya başladım çünki
ancak 8 senelik kiracıları olduğunu hiçbir şikayetlerinin olmadığını söylüyorlar (ben 5 senelik gelinleriyim)
olayı kapatıyorum ama bomba patlıyor
bir arkadaşına yandığı dert kulağıma kadar geliyor !!!benden önce eşimle evlenmek için ailesini filan araya koydurduğunu ama istenmediğini zamanla olabilecek birşeyken araya benim girdiğimi bu nedenle hayatının karardığını sonra yanlış bir karar alarak kocasına kaçtığını mutsuzluğunun tek nedennin ben olduğumu ve hergün beddua ettiğini ANLATMIŞ.
DUYAR DUYMAZ SOLUĞU KAYINVALİDEMLERDE ALDIM SİZ BİLİYORDUNUZDA BEN ŞİKAYETÇİ OLMAMA RAĞMEN NİYE HALA TUTTUNUZ BUNLARI BU EVDE BİRSÜRÜ ZIRVALAMA BİŞEY YOKTU DA KENDİ KENDİNE GELİN GÜVEY OLMUŞTUDA ... VS
sevgili kiracıları ile başbaşa bırakarak kırılan gururumla birlikte anneme gittim (işin aslı tam neydi hiç emin olamadım ama çevrede eski sevgili ve yeni eşin aynı evde görünmesi gibi iğrenç bir tablo vardı) kavgaların ardından zaten hiçte istemediğim o muhitten taşındık kayınvalidemler bunu bahane tuttuğumu ve oğullarını onlardan ayırdığımı söyleyerek benimle konuşmadılar (kiracıları hala evde)
şuan ben eşimin ailesi ile görüşmüyorum eşim se kızımıda alarak zaman zaman ailesinin yanına gidiyor neyseki bizim azgın dul ikinci kere biriyle kaçmış ama arada ailesinin yanına ziyarete geliyorlarmış karşılaşıyorlarmıdır diye AKLIMA GELİYORMU DİYE SORARSANIZ EVET ÇÜNKİ MİDEM ÇOK BULANDI :( ama ailenle görüşmede diyemem ki

Son düzenleme:
ben anlamadım eşinizle eskiden sevgililermiymiş ? bi de eşinizden hiç bahsetmemişsiniz. O ne diyor bu duruma ?
Kız bana biraz problemli geldi yani taşınmakla tabi iyi yapmışsınız umarım eşinizin ailesiyle de aranız düzelir.

Tasinmissiniz bitmis
Bos yere canınızı sikmayin .

Esinizin ailesinin gozunde de kiracılar kadar degeriniz yokmus...

Sanırım ben sizin kadar sabır gösteremeyip kadının ailesiyle konuşur, hatta kavga çıkarıp huzursuz eder, bir şekilde oradan taşınmalarını sagladıktan sonra kendim taşınırdım.

Ayrıca eşinizin ailesine de pes doğrusu.
:50:

ben anlamadım eşinizle eskiden sevgililermiymiş ? bi de eşinizden hiç bahsetmemişsiniz. O ne diyor bu duruma ?
Kız bana biraz problemli geldi yani taşınmakla tabi iyi yapmışsınız umarım eşinizin ailesiyle de aranız düzelir.

eşim selam sabahın dışında bir diyaloglarının olmadığını ama arada kızın annesinin kahve vs yaparak eşimi davet ettiğini(eşim ailesinin yanında sigara içemiyorda gel burda iç filan diyormuş kapı önünde görünce ) sonrada kızı ile arasını yapmaya çalıştığını hatta yanlız kalmaları için fırsat oluşturduğunu eşim bu durumu farkedince bidaha evlerinede gitmediğini anlattı hukukları bundan ibaretmiş

[sıze=3]sanırım ben sizin kadar sabır gösteremeyip kadının ailesiyle konuşur, hatta kavga çıkarıp huzursuz eder, bir şekilde oradan taşınmalarını sagladıktan sonra kendim taşınırdım.

Ayrıca eşinizin ailesine de pes doğrusu.
[/sıze]
:50:

kendimi ne kadar zor tuttum anlatamam asıl nedeni böyle bir rezaletten sonra çıkacak dedikoduların iyice tatsızlaşmasıydı eminim yani öyle şeyler söylenirdiki suç üstü basmış bile denilirdi bu sefer hiç kaldıramazdım

eşiniz doğru soyluyor gıbı geldı bana

siz taşınmışsınız kızda tekrar kaçmış

konuyu okudum kötü bi durum ama onlar gitmese de siz taşınarak en büyük olayı gerçekleştirmişsiniz .şimdi kuşkulanıyorsanız taşınmayıp onların gitmesinde diretecektiniz hala huzursuzsanız o zaman taşınacaktınız ama dedim ya zaten gitmişsiniz boşverin artıkkk

siz taşınmışsınız kızda tekrar kaçmış

eşime inanıyorum aslında ama kadınlık damarı varya o müsade etmiyor asıl ağrıma giden çevreden duyulmuş olması rica etmeme rağmen evden çıkarılmayışları evet yeniden kaçtı ama orda kalırmı bilmem bi çocukta ondan yapar döner gibi geliyor bana :(

Eşinin ailesi gerçekten çok midesizmiş başka bişi demiycem

Ilginç .
Yüzsüzmüş baya ama taşınmışsınız çok şükür takmamaya çalış .

daha güzel, daha üsturuplu bir dille anlatsaydınız keşke..
evet sinek küçüktür ve mide bulandırır malesef..

Son düzenleme:
üslubunuz ne kadar çirkin. midem bulandı.

Ayrıca lütfen ilk mesajınızı düzenleyip p.. küfrünü ve azgın dul ifadesini kaldırın.:19:

Burada çok sayıda yaşı küçük üye var. Yazarken dikkatli olmak lazım.

Son düzenleme:
2 yaşımdan beri konuşmayı 5 yaşımdan beri de nerde nasıl konuşulacağını iyi biliyorum
hakedene hakkettiğinden fazla gerekene de gerekenden az konuşmadım
uzun bir süredir de konu takipi yapıyorum uslubumla ilgili bir sorun görmedim
tam tersi tepkileriniz nedensiz ve gereksiz olmuş

eşinizin böyle bir bayana değer sevgi vs vermeyeceği kesin, bu kadar üzmeyin kendinizi de eşinizi de cezalandırmayın, ama kayınvalidenizin yaptığı hiç hoş değil, sizi kaybetmeyi göze alıp kira gelirinden vazgeçememesi ilginç, belki de yakın arkadaş yakın komşu ilişkilerinden dolayı sizi evden çıkarıyorum demeyi göze alamamışlardır, bu arada o bayanında belli ki psikolojik problemleri var...

Kiz cok felaketmis daglara taslara yarabbim. Ama senin bi aileyi evden attirmakla ugrasman da cok yanlis. Sonucta ailesinin sucu yok adamlari evsiz barsiz birakip sikintiya sokturucaktin. Ailesiye konussan bence daha iyi olurdu. Zaten biliyorlar kizlarini.

Kiz cok felaketmis daglara taslara yarabbim. Ama senin bi aileyi evden attirmakla ugrasman da cok yanlis. Sonucta ailesinin sucu yok adamlari evsiz barsiz birakip sikintiya sokturucaktin. Ailesiye konussan bence daha iyi olurdu. Zaten biliyorlar kizlarini.

vicdani olarak bende kendimi muhakeme ettim.ama insanın içine kurt düştüğü zaman huzuru kaçtığı zaman başkasından önce kendi canı tatlı oluyor malesef

Back
X