burda sivrisinek olmuyo belediye, sürekli ilaçlama yaptığı için...
zaten klimalı odada yatıyorum yoksa başka türlü uyunmuyo, klimalı odada da zaten sivrisinek olmuyo
ama anlamadığım bazı geceler, vucudumun bi yerleri, 4-5 noktada olacak şekilde şişiyor, kaşıntıdan beni deli ediyor, sivri olamaz çünkü çok büyük şişlikler
evde böcekte yok, aradım taradım bişey bulamadım, sivri olmadığına eminim, nedir ne değildir merak içindeyim, hayalet böcük herhalde,ama insanın psikolojisini bozdukları kesin.
kaşınan yarlere fenistil diye bi krem sürüyorum o çok iyi geliyo, kremide buzdolabında saklıyorum, soğuk soğuk
bepanten gibi basit bi krem olduğundan adını yazmakta sakınca görmedim
Belki yediğiniz birşey dokunuyordur.
aynen eşimde böyle diyor ama, farklı bişey yediğim yokki, böcek gibi geliyor bana
tahtakusuru falan dediler ama hayatımda hiç tahtakurusu görmedim ya da ısırılmadım nasıl bişey bilemiyorum:26:
aynen eşimde böyle diyor ama, farklı bişey yediğim yokki, böcek gibi geliyor bana
tahtakusuru falan dediler ama hayatımda hiç tahtakurusu görmedim ya da ısırılmadım nasıl bişey bilemiyorum:26:
Öldürülmesede iğrenç kokuyorlar bide...
ya sinek sivrisinek artık onlara eyvallayım var da
bu gece saat 12 den sonra böyle kanatlı karıncalar gelıyo ucuyolarmı napioalr tamda ucamıoalr
eğer ısık açıksa gelıolar karanlıksa gelmıyorlar....evın ıcınde bissürü yerlerde ıyyy tiksiniyorum resmen
bı gece camalr acık ısıgıda acık unutmusum sabah kalktım bı baktım evın ıcıne sanki
kurum dökmüşsün 100 tane fln vardı sanırırm ölmüşler bide ya ben en çok onlardan tıksınıyorum
evde pek sıvrısınek yok görmedım karasınek gelıo camalr açıksa
bende acaba evde koku varda kokuya mı gelıoalr dıordm ama yok güzelce temızlıom mis gibi,
oluo ev gne gelıoalr bıde 5-6 karasınek evın ortasında dönmüomu ifliit oluyorum offf
ya sinek sivrisinek artık onlara eyvallayım var da
bu gece saat 12 den sonra böyle kanatlı karıncalar gelıyo ucuyolarmı napioalr tamda ucamıoalr
eğer ısık açıksa gelıolar karanlıksa gelmıyorlar....evın ıcınde bissürü yerlerde ıyyy tiksiniyorum resmen
bı gece camalr acık ısıgıda acık unutmusum sabah kalktım bı baktım evın ıcıne sanki
kurum dökmüşsün 100 tane fln vardı sanırırm ölmüşler bide ya ben en çok onlardan tıksınıyorum
evde pek sıvrısınek yok görmedım karasınek gelıo camalr açıksa
bende acaba evde koku varda kokuya mı gelıoalr dıordm ama yok güzelce temızlıom mis gibi,
oluo ev gne gelıoalr bıde 5-6 karasınek evın ortasında dönmüomu ifliit oluyorum offf
Geceleri işe çıkıyor onlarvalla o kadar aradım taradım odayı ilaçladım herhangi bi böcekte çıkmadı, en sonunda alerji olduğuna inanacağım herhalde
Yaptırmalısınız bence kim bilir ne mikrobu taşıyorlar ihmal etmeyin derim ben.ay canım bizimde merdiven boşluğunun penceresinin önünde onlarca arı ölüsü var, oraya ilaçlama falanda yapmadık, ne olur bu hayvanlara bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?