- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Tüh ya taktirmiyim o zaman bari ne geregi var ki.ben sinek kovucu falan da kullanamiyorum canim evde,malum zehirli kimyasallar.camlari da acmiyorum.oksijensizlikten olmem insallah.hoş 2 aydir ölmediysem :))CocoChanelmademoiselle Benımde sineklik var ama sivrisinek maalesef giriyordu .
Ben Sinekliğe sinkov sıkıyorum . Çok faydasını gördüm
Mor ışık iyi diyolar ona baksana ben alıcam eşimle konuştukta bır turlu gidip alamadık .Tüh ya taktirmiyim o zaman bari ne geregi var ki.ben sinek kovucu falan da kullanamiyorum canim evde,malum zehirli kimyasallar.camlari da acmiyorum.oksijensizlikten olmem insallah.hoş 2 aydir ölmediysem :))
Aldim canim mor ışık hic bir faydasını görmedim.A 101 den almıştım ise yaramıyor.sivrisinek gelip beni buluyor.kanimi emmekten karnı sismis artık.cok muzdaribimMor ışık iyi diyolar ona baksana ben alıcam eşimle konuştukta bır turlu gidip alamadık .
Eğer faydasını görürsem sana da önerırım.
aa ozaman hiç almıım bendeAldim canim mor ışık hic bir faydasını görmedim.A 101 den almıştım ise yaramıyor.sivrisinek gelip beni buluyor.kanimi emmekten karnı sismis artık.cok muzdaribim
Canım bisey sorcam,camı hic ama hic acmasam olmem dimiaa ozaman hiç almıım bende
Ben zaten 2 kedım oldugu için pencere falan açmıyorum .
Ama akşam eve gelınce mecbur bı hava değğişimi olsun dıye açıyorum . Orda da illa 1 2 tane giriyor
Onlar da hep eşimi ısıyolar
Hep evde değilsin değil mi ?Canım bisey sorcam,camı hic ama hic acmasam olmem dimibebisime birşey olmasinda
Amin cok sagol canim benim.buralar 50 derece o yuzden disariya cikmiyorum.4 5 gunde bir çıkıyorum.eşim izne geldi 5 günlüğüne.gidecek yine.hazir o gelmisken taktirayim mi demistim.o yuzden sordum.yani 4 5 gunde bir aliyorum oksijeni.klimasiz yasanmaz ki burda mecbur aciyorum gece gunduzHep evde değilsin değil mi ?
Her gun çık dışarıya 1 2 saat dolaş .
Al oksijenını ..
Evde de klima falan çok çalıştırma Allah muhafaza hasta olma .
Maşallah az kalmış doğuma rabbım hayırlı doğumlar versın . Sağlıkla sıhhatle evladınızı kucagınıza alın.
Eşin geldimi görevden ?
Aman çok dikkat et canım klimalı ortam çok çabuk hasta eder.Amin cok sagol canim benim.buralar 50 derece o yuzden disariya cikmiyorum.4 5 gunde bir çıkıyorum.eşim izne geldi 5 günlüğüne.gidecek yine.hazir o gelmisken taktirayim mi demistim.o yuzden sordum.yani 4 5 gunde bir aliyorum oksijeni.klimasiz yasanmaz ki burda mecbur aciyorum gece gunduz
Hemde nasil sicak balım,siirtte yaşıyorum benAman çok dikkat et canım klimalı ortam çok çabuk hasta eder.
Akşamlarıda mı çok sıcak .
Nerde oturuyodun sen ?
Geçiyor canim bir ara bazi nedenlerden dolayi farkli ildeydim sineklik vardi ama ne fayda gerci her taraf sinek kayniyordu her tarafimi yemislerdi neyse memlekete ailemin yanina dondum annem beni gorunceHemde nasil sicak balım,siirtte yaşıyorum ben
Sansimi denemeye karar verdim canim,insallah girmezler.vallahi evde katil varmiscasina korkuyorum sivrisinekten.en azindam bi deneyeyim dedim.olmazsa birdaha kışa aldar camlari acmam artik mecbur.buralardaki muhtarliklar falan anlamaz öyle konusmaktan canim.gelismemis bir sehirdeyim ne yazikki.ilaclamadan haberleri var mi o bile mechulGeçiyor canim bir ara bazi nedenlerden dolayi farkli ildeydim sineklik vardi ama ne fayda gerci her taraf sinek kayniyordu her tarafimi yemislerdi neyse memlekete ailemin yanina dondum annem beni gorunceayni bu ifade gibi olmustu butun vucudumu yediler kanlari cok cok hosuma gitti heralde ama ayni evde olan kardesimi 1 kere isirmadilar .
Ben de akdenizdeyim gunduz asiri sicak guneste 50 derece vardir, gölgede 45 civari,evim serin o konuda sikinti yok yalniz bulundugumuz yerde duzenli ilaclama yapiliyor ve ayriyeten site yonetimide ilaclama yaptiriyor sivrisinek yok,ilaclama yapılmıyorsa muhtarla iletisime gecin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?