Sinema Derdi:))

Filmin açık saçıklığını geçtim de, sinemada filmden etkilenip mercimekli fırına vermeye başlayanlar da olabilir

Ben olsam gitmem. Beğendiğiniz film yoksa gelecek filmlere bakıp 1 hafta daha bekleyebilirsiniz.

Geçen nisanliniz kuyumcuda çalışacak diye kıskanan arkadastiniz.
Özgürlüğün elli tonunu nasıl izleyeceksiniz.
Aile Arasında filmine gidin gayet kaliteli bir komedi

Ben bir kaç defa filmin ilk 20 dakikasın da çıkanları hatırlıyorum. Eğer uymazsa çıkarsınız yani .
Öpüşüyorlarmış gene iyi başka şeyler olmamış allahtan.

Şimdi baktım aile arasında hala vizyonda, epey salonda oynuyor.

Ona gidin, fena değildi. Komedi en azından.

Merhaba,
Paramparca adli film var. Fatih Akın'ın ödüllü filmi. Gittim ve beğendim. Bir de hala vizyonda midir bilmiyorum ama İşe Yarar Bir Şey de oldukça güzeldi

Gülse Birsel'in filmine git en iyisi..
Aile komedisi
İzlemeyen bir ben varım zaten o filmi..

Elli ton filmi serinin üçüncü filmi. Olaya tamamen fransız kalabilirsiniz. Ben kızımla şu animasyon filmi Coco ya gittim. Bence çok güzeldi. Sonunda baya da ağladım zaten. Bence o film büyüklere hitap ediyor.

o filme hayatta gitmezdim
gerilim filmi felan yok mu hiç?
yada hafif korku da olur.
animasyona bile razıyım ama o film
bu arada benim eşim animasyon fimleri çok sever.:))
grinin elli tonunu ve karanlığın elli tonunu tek başıma izledim ben

Abes olmaz zaten sevgiliyle gidiliyor genelde. Yalnız ergenler de geliyor sürekli ikiki kikiki yapılmasından, şapır şupur öpüşme seslerinden filmi izleyemiyorsunuz. Gerçi ben cidden sevmedim yani ilk filmine gittim sadece ama o kadar sıkıldım ki izlerken. Adamın BDSM'den anladığı poposuna 6 tane şaplak vurmak falan afedersiniz. Sonraki 2 filmi izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum. Belki netten izlerim bi ara ama onu bile vakit kaybı olarak görüyorum.

Sinema için film önerisi isterseniz önerilerim:
Tarihi, Oscarlık filmlerden hoşlanırsanız Darkest Hour (En Karanlık Saat)
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri filmini çok beğendim ama hüzünlü bir konusu var.
Türk filmi isterseniz Aile Arasında gülmek için fena değil ama çok beklentiyle gitmeyin. Yani gülüyorsunuz ama gül gül öldüm filmi de değil. Cebimdeki Yabancı'ya güzel diyorlar ama ben gitmedim bilemiyorum. Uyarlama film sonuçta o kadar iyi olmayabilir.
Sanatsal filmleri severseniz de Vincent Van Gogh'un hikayesini tablolarla anlatan Loving Vincent filmini öneririm, hala vizyonda.

Bunlarda en azından verdiğiniz paraya değer. Elli Ton serisine verilen paraya acıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…