Erkek arkadaşımla haftasonu sinemaya gideceğiz. O kadar uzun zamandır gitmiyoruz ki, kaç yıl olmuştur. Vizyondaki ve haftasonu gelecek filmlere baktığımda deliha, kayhan gibi “bana göre” iyi olmayan filmler var ve tabi animasyonlar.
Bir de “Özgürlüğün Elli Tonu” diye bir film var. Grinin Elli Tonu filminin devamı.. Fragmanı izledim epey nü sahneler var Açıkçası sevgiliyle böyle bir filme gitmek sanki abes olur gibi geldi. Önerebileceğiniz bir film var mı? Ya da siz olsanız sevgilinizle o filme gider miydiniz?
Abes olmaz zaten sevgiliyle gidiliyor genelde. Yalnız ergenler de geliyor sürekli ikiki kikiki yapılmasından, şapır şupur öpüşme seslerinden filmi izleyemiyorsunuz. Gerçi ben cidden sevmedim yani ilk filmine gittim sadece ama o kadar sıkıldım ki izlerken. Adamın BDSM'den anladığı poposuna 6 tane şaplak vurmak falan afedersiniz. Sonraki 2 filmi izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum. Belki netten izlerim bi ara ama onu bile vakit kaybı olarak görüyorum.
Sinema için film önerisi isterseniz önerilerim:
Tarihi, Oscarlık filmlerden hoşlanırsanız Darkest Hour (En Karanlık Saat)
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri filmini çok beğendim ama hüzünlü bir konusu var.
Türk filmi isterseniz Aile Arasında gülmek için fena değil ama çok beklentiyle gitmeyin. Yani gülüyorsunuz ama gül gül öldüm filmi de değil. Cebimdeki Yabancı'ya güzel diyorlar ama ben gitmedim bilemiyorum. Uyarlama film sonuçta o kadar iyi olmayabilir.
Sanatsal filmleri severseniz de Vincent Van Gogh'un hikayesini tablolarla anlatan Loving Vincent filmini öneririm, hala vizyonda.
Bunlarda en azından verdiğiniz paraya değer. Elli Ton serisine verilen paraya acıyorum.