Sinema Derdi:))

Leyla-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
1.061
2.164
48
Erkek arkadaşımla haftasonu sinemaya gideceğiz. O kadar uzun zamandır gitmiyoruz ki, kaç yıl olmuştur. Vizyondaki ve haftasonu gelecek filmlere baktığımda deliha, kayhan gibi “bana göre” iyi olmayan filmler var ve tabi animasyonlar.

Bir de “Özgürlüğün Elli Tonu” diye bir film var. Grinin Elli Tonu filminin devamı.. Fragmanı izledim epey nü sahneler var:KK48: :KK23:Açıkçası sevgiliyle böyle bir filme gitmek sanki abes olur gibi geldi. Önerebileceğiniz bir film var mı? Ya da siz olsanız sevgilinizle o filme gider miydiniz? Hoppa

Sanırım bol miktarda Türk filmi olan bi hafta.
Gülse Birsel varsa gidebilirsiniz.
Diğerlerini ben de tercih etmem.

Cebimdeki yabancı filmini merak ediyorum ona gideceğim öncelikle. Sonra da kocamı kapıp özgürlüğün elli tonu diyeceğiz :KK8:

Erkek arkadaşımla haftasonu sinemaya gideceğiz. O kadar uzun zamandır gitmiyoruz ki, kaç yıl olmuştur. Vizyondaki ve haftasonu gelecek filmlere baktığımda deliha, kayhan gibi “bana göre” iyi olmayan filmler var ve tabi animasyonlar.

Bir de “Özgürlüğün Elli Tonu” diye bir film var. Grinin Elli Tonu filminin devamı.. Fragmanı izledim epey nü sahneler var:KK48: :KK23:Açıkçası sevgiliyle böyle bir filme gitmek sanki abes olur gibi geldi. Önerebileceğiniz bir film var mı? Ya da siz olsanız sevgilinizle o filme gider miydiniz? Hoppa
Git kız nolcak:KK70:Askerden geldi çocuk ama tehlikeliiii....Olmazzzzz vazgeçtim gitme:olamaz::KK70:

Cebimdeki yabancı filmini merak ediyorum ona gideceğim öncelikle. Sonra da kocamı kapıp özgürlüğün elli tonu diyeceğiz :KK8:

Erkek arkadaşım arkadaşlarıyla cebimdeki yabancıya gittiler, çok beğenmemiş. Pişman oldum dedi. Tabi ki zevkler çok farklı olabilir:)) hi hi:KK48: eşle izlemek çok çok daha mantıklı sanki :KK23:

Erkek arkadaşım arkadaşlarıyla cebimdeki yabancıya gittiler, çok beğenmemiş. Pişman oldum dedi. Tabi ki zevkler çok farklı olabilir:)) hi hi:KK48: eşle izlemek çok çok daha mantıklı sanki :KK23:
Yaa ben de olumlu yorumlar duyduğum için merak etmiştim ama hevesim kaçtı şimdi :KK14:

ee sevgilinle gitmeyip kimle gideceksin ki.
Ben diğer iki bölümüne sevgilimle gittim yeni filme de sevgilimle gidicem. Güzel oluyor:oops:

Aile arasında filmi kalkmadıysa ona gidebilirsiniz. Ben çok beğenmiştim. Ben sevgilimle özgürlüğün elli tonuna falan gitmezdim herhalde utanırdım :KK70:

ee sevgilinle gitmeyip kimle gideceksin ki.
Ben diğer iki bölümüne sevgilimle gittim yeni filme de sevgilimle gidicem. Güzel oluyor:oops:

Gerçekten mi?:)) Çok utanırım gibi geliyor. Arkadaşıma bahsettim de “kötü şeyler olabilir, grinin elli tonuna gitmiştim herkes öpüşüyordu” dedi. Öyle bir ortamda da çok rahatsız olurum. Tabi arkadaşım sallamadıysa:)))

Ben gidelim dedim biletler ön satışta yazıyordu geçen hafta galiba. Evde izleriz dedi,daha iyi :KK45:

Back
X