Sinema günleri 1. hafta anketi aLLeGRia

Bu hafta hangi film izlensin?

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .

aLLeGRia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2007
9.565
14
0
Tekirdağ
ARKADAŞLAR ANKETE SADECE SİNEMA KULÜBÜNE KATILANLAR OY VERİRSE SEVİNİRİM
ÇÜNKÜ SEÇİLEN FİLMİ İZLEYİP YORUM YAPACAĞIZ
EĞER KULÜBE KATILMAK İSTERSENİZ İSMİNİZİ LİV85 ARKADAŞIMIZA YAZDIRABİLİRSİNİZ
BÖYLECE OYLAMAYA DA KATILABİLİRSİNİZ HEP BERABER İZLEYİP YORUM YAPARIZ

1-Reign Over Me (2007)

30m95ah.jpg

Tür:Dram
Film, üç kız çocuğunu ve karısını 11 Eylül saldırılarında kaybeden Charlie Fineman’in (Adam Sandler-Click, 50 Firs Dates) hikayesini anlatır. Charlie eski okul arkadaşı Alan Johnson’ın (Don Cheadle; Hotel Rwanda) yanına gidince tüm hayatı değişmeye başlar. Alan`ın hayatında her şeyi vardır: iyi bir iş, güzel ve iyi bir karısı ve güzel çocuklar... Alan`ın her şeyi olsa da nedense kendisini bazen mutsuz hissetmektedir. Charlie’nin gelmesiyle iki eski arkadaş dostluklarını pekiştirip, her şeyin iyiye gittiğini görürler ve garip maceralarla dolu hikaye başlar

2-The Uninvited (2009)

jhxxeq.jpg

Tür:DRam,Gerilim,Gizem,Korku,Psikolojik
Anna, annesinin ölümünden sonra kaldırıldığı psikiyatri kliniğinden eve geri dönmüştür. Ablası Alex (Arielle Kebbel) onun geri döndüğüne çok sevinmiştir. Tabi Anna’nın bilmediği bir şey vardır; o yokken babası bir kadınla nişanlanmıştır. Rachael adındaki bu kadının Anna’yı rahatsız eden gizemli bir yanı vardır. Eve geri döndükten sonra her şeyin iyiye gideceğini ümit eden Anna rüyalarında görmeye başladığı çocukların aslında birer hayalet olduklarını öğrendiğinde işler daha da kötüye gitmeye başlar. İki kız kardeş bir yandan Rachael’ın gerçekte kim olduğunu öğrenmeye çalışırken bir yandan da hayaletlerle dolu olan bu evde hayatta kalmaya çalışacaklardır

3-Leon (1994)

Leon-Movie-Poster-C10086463.jpeg

Tür:Aksiyon,Dram,Gerilim,Romantik,Suç
Mathilda, New York'ta yaşayan ailesi dağılmış 12 yaşında küçük bir kızdır. Ailesini sevmeyen Mathilda için en değerli varlığı küçük kardeşidir. Babası uyuşturucu işlerine bulaşınca mafya ailenin tüm bireylerini öldürür. O sırada alışverişte olan Mathilda ise olaydan kılpayı kurtulur ve Leon'un kaldığı daireye saklanır. Leon ise çok soğukkanlı bir katildir. Ancak Mathilda'ya karşı içten bir sevgi besler ve ona kol kanat gerer. Aslında babalık, arkadaşlık gibi kavramlar ona çok yabancıdır.

4-Requiem For A Dream (2000)

289648650_351b0310ab.jpg

Tür:Dram,Psikolojik,Suç
Sara Goldfarb, tv bağımlısı dul bir kadındır. Oğlu Harry ise kız arkadaşı güzel Marion ve uyuşturucu dağıtıcısı Tyrone'la takılan madde bağımlısı bir çocuktur. Sara, bir tv şovuna çıkmaya hak kazanır ve çok heyecanlıdır. Ödül olan kırmızı elbiseye girebilmek için kilo vermeye çalışır ve diyet haplarından kullanmaya başlar. Diğer yandan Harry ve arkadaşları, hiç durmadan eroin ve kokain kullanmaya devam etmektedirler. Bu bağımlılıklar zamanla aileyi bir felakete sürükleyecektir

Not:Arkadaşlar anketi dün akşam açacaktım ama internet bağlantım gitti o nedenle iş yerine geldiğim gibi açtım.
Gecikme için kusura bakmayın.
Anketin süresi 1 gündür

Son düzenleme:
ilk oyu ben verdim hihoyyyt çok güzel filmler seçmişsin izlemediğim bi tane vardı ona verdim sositososito

cnm cok hos filmler secmıssın anket için tesekkurler opuyorumnanaktan

ilk 3 filmi izlemıstim ..."Leon" u oldukca uzun zaman once seyretmıstım cokta fazla birsey hatırlıyor degilim tekrardan izlesem fena olmaz

ıçlerinde izlemedigim "Requiem For A Dream" var onu trailer a bakıp oyumu kullanacagım =)

requem for a dreami çok severim, ilk filmide izlememiştim. ama sevdiğim flme oyumu verdim=)))uzun zaman oldu izlemeyeli izlemiş olurum hem

aLLeGRia canım çok güzel seçimler yapmışsın. The Uninvited , Requem For A Dream ve Leonu izlemiştim bu yüzden oyumu Reign Over Me verdim :) mrk ediyorum eminim güzel bir filmdir.

aLLeGRia , hiç birini izlememişim ben bunların, kararsız kaldım, Leon cok meşhur , merak ettiğim bir filmdi, ama oyumu "Requiem For A Dream " den yana kullanıyorum...e çünkü kadınla ortak noktamız var, kilo vermek istiyo garibim kaydirigubbakcemile3

aLLeGRia , hiç birini izlememişim ben bunların, kararsız kaldım, Leon cok meşhur , merak ettiğim bir filmdi, ama oyumu "Requiem For A Dream " den yana kullanıyorum...e çünkü kadınla ortak noktamız var, kilo vermek istiyo garibim kaydirigubbakcemile3
o kadın manyak ama yaf sakın hekaydirigubbakcemile3

kızlar peki bu filmleri rahatlıkla indirebileceğimiz site ismi biliyomusunuz ?
öhöm:jeyyar: biz film indirmiyoruz biliyosunuz yasak arkadaşlar alıyoruz öyle izliyoruz değilmi????
:utangac:

iltifatlarınız için teşekkür ederim canlarım opuyorumnanaktan
ben de oyumu requiem for a dreame verdim bunların hepsini izledim ama requiem for a dream i rahat izleyememiştim bazı sahnelerde sevgilim gözümü kapattırmıştı kaydirigubbakcemile3
o nedenle tekrar izlemek isterim

o kadın manyak ama yaf sakın hekaydirigubbakcemile3

öhöm:jeyyar: biz film indirmiyoruz biliyosunuz yasak arkadaşlar alıyoruz öyle izliyoruz değilmi????
:utangac:

hehe valla bizim evde suçu kardeşim işliyo film arşivi oldukça kabarıktır
ben de ondan otlanıyorum o nedenle masumum :kedi:kaydirigubbakcemile3

ben de oyumu requiem for a dreame verdim bunların hepsini izledim ama requiem for a dream i rahat izleyememiştim bazı sahnelerde sevgilim gözümü kapattırmıştı kaydirigubbakcemile3
ya evet o parti sahnesinde bende kardeşime izletmemiştim e bende izlemedim:sinifsinif:
çok kötü sahneler var gercekten hazırlıklı olun ama film süper

kızlar peki bu filmleri rahatlıkla indirebileceğimiz site ismi biliyomusunuz ?

ben seçilen filmi yükleyeceğim paylaşım forumuma. istersen adresini vereyim canım. bu arada türkçe dublajlı izlemek isteyen olursa ayrıyetten türkçe dublajlısınıda yükleyebilirm kızlar? ama tabi dublajlı izlemeyi tasvip etmiyorum o ayrı :D

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
sinema gunlerini kotu emellerine alet ediyosun demek ki kaydirigubbakcemile3

Back
X