evet tatlım süperler..sen uyurkeni çok büyük keyifle izlemiştim..
seven da aynı öyle..
tanrı kent için aynı şeyleri söyleyemeyceğim..yani önceden olsa izlerdim ama artık midem kaldırmıyor bu traz kanlı,kesmeli biçmeli filmleri..
zaten bu furya saw la başladı ve ilki gerçekten çok başarılıydı bence..
ama sonradan taklitleri çıktı ve saw seriside bozdu..alenen göstermeye başladılar sahneleri.sanki normal bir olaymış gibi izleyemedim bende..izleyemiyorum artık..içimdeki şefkat,merhamet duyguları ölecek,hissizleşeceğim gibi geliyor..
sen uyurken,seven,tanrıkent i izledim..
tanrıkent çok şiddet sahnesi barındırdığı için oyumu ona vermeyeceğim..
öldür.com da öyledir herhalde büyük ihtimal..önce mini bir araştırma yapacağım..eğer oda çok kan şiddet içeriyorsa seven a vereceğim oyumu..aradan uzun zaman geçti bir daha izlemek istiyorum
hımm yorumlara baktım polisye gerilimmiş severim öyle filmeri çoğu kişide beğenmiş..oyumu ona veriyorum..anketten çıkmasa bile izleyeceğim..
yaa ben hep sonradan görüorum anketleriii:uhm:
prensescimmm ellerine sağlık filmler çok güzel opuyorumnanaktan
ben tanrıkent ve seven izlemedim.. oyumu tanrıkentten yana kullanıcam, umarım o seçilir 2000den önce yapılan filmleri bulamıorum ben mafoldumben
öldür.coma veriyorum ben de
ilk çıktığı zamanlar dikkatimi çekmişti ama izlemek nasip olmadı
tanrıkent dışındakileri de izlemiştim canikom
filmlerin çok güzel her türden var ne güzel
saollasiinnn fistigimmm begenmene memnun oldummm cokkk opuyorumnanaktanYenı anketımz hayırlı olsun prensesfb ellerıne saglık... secımlerın de cok guzel olmus..
sen uyurken ın afısı cıkmamıs onu merak ettım netten bakıcam sımdı onun dısında seven ı ızledım, oldur com u ne zamandır ızlemek ıstıyordum ındırdım ızlemek fırsat olmadı..
oyumu hangısıne versem kararsız kaldım ama su fılmın bır kac sloganını okuduktan sonra tanrıkent ı merak ettım oyumu ona verdım gıttı
ohcanımadeysin arkadasın anketındekı fılmı ındırdım ama halen ızleyemedım o acıdan da mahcubum, ah vaktım olsada gunde pesı pesıne bır kac fılm ızlesem oncekı gıbı :) ama sımdılık benım sıpadan musade yok...
umarım bu ıkı fılmıde ızleme fırsatı bulabılırım vakıt kaybetmeden..
o zaman seven a de verme canım :)) seven ın da cok ustaca sahnelerı var psikolojik gerilim adına...
ama cok basarılı bır fılmdı...
hayrlı olsun yeni anketimiz. güzel tercihler tatlım seven ve tanrıkent süper olmuş malesef üçünü izledim sen uyurkeni izlemediğim için kurallar gereği oyumu ona verdim ama gönlüm tanrıkent ve sevndan yana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?