Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

• Masumiyet

OY: 2 10,5%
  • Sling Blade

OY: 9 47,4%
  • Dom Za Vasanje

OY: 6 31,6%
  • One Flew Over the Cuckoo’s Nest

OY: 2 10,5%

• Ankete Katılan
    19
hay allahım kızlar ben indiremedim filmi yok yok presesesim senin dedigin uye oldum filmi indirmek için ama film hata verdi ...arkadasa soyledim onunla araştırdık bir tane bulduk onuda rapid. yogunlugundan indiremedim bizim buradakı dvd sordum onda da yok ...napcam kızlar offf sinir oldum

Canım ben link gönderebilirim ama alt yazı sorunu yaşıyorum
Halledebilirim diyorsan hemen sana tek link gönderebilirim

asıl ben atıcam prensesim resmen hayatımın bahtsızlığını yaşıyorum, ne güzel hayallerim vardı oysa ki herkes sorunsuzca izliycekti tartışıcaktık falan bana hep böyle oluyo işte bişeyi çok istersem beklersem mahfoluyo mafoldumben

Ben halimdem memnunum Malice hiç üzülme
Filmi o kadar beğendim ki çektiğim hiçbi sıkıntı keyfimi kaçırmadı
En son baktım olmuyor oturdum tek tek alt yazı yazdım kaydirigubbakcemile3

ayy cicilerimm ne iyisiniz opuyorumnanaktan prensesim doğru tabi konuştuk uzun uzun çok keyifliydi, sahrudcum geç olsun güç olmasın hayatım yaw kaydirigubbakcemile5

asıl ben atıcam prensesim resmen hayatımın bahtsızlığını yaşıyorum, ne güzel hayallerim vardı oysa ki herkes sorunsuzca izliycekti tartışıcaktık falan bana hep böyle oluyo işte bişeyi çok istersem beklersem mahfoluyo mafoldumben

malicem uzulme kuzum =( eninde sonunda hepimiz bulup izleyip yorumlarımızı yapacagız

liv indiriceksen benim verdiğim linkten indir çünlü sahrudda altyazı sorunu yaşıyor. yinede sen bilirsin. ben tam uyumlu altyazısıyla birlikte upload ettim tekrardan

Back
X