çok güzel bir detay yakalamışsın ya , harikasın çok anlamlı
kız ben onu uyduruyo da olabilirim, hani lisede esebiyat dersinde serveti fünun da hoca bi şiir okurdu kim ne anladı derdi, parmak kaldırırdın sayardın sayardın bilmiş tavırlarla sonra otururdun hoca alakasız bişey söylerdi de g.t olurdun ya usulca, sen bu kritiğime katılmasaydın aynen onu yaşıycaktım işte :1ninca: bu arada değinmeden geçemiycem kaç gündür pump it modundasın aklıma bruce willis'in duşa girdiği sahneyi getirip abdesimi kaçırıyosun laelaelaelaelae
haklısın kuzum I am Sam tadı var Forrest Gump tadıda var ama Forrest çok daha süslü ve dolu dolu bir film . eğer izlemediysen Forrest Gump mutlaka izlemelisin benim hayatımın filmlerinden :)
canım katılıyorum küçük çocuk çok tatlı ve samimiydi.. karl'ın allright then demesi gerçekten kulaklara kazınır cinsten. filmin sonu az çok belliydi zaten karl o garaja taşındığından beri, yani kaçınılmaz sondu bi yerde ama başka türlü de bağlanamazdı heralde.. herkes izledikten sonra kafamızdaki sonu yazıp tartışırız diye düşündüm :1rolleyes:
kız neresini grand torino'ya benzettin de bakem :1ninca: sonu hakkında ben de muallaktayım aslına bakarsan ama dediğim gibi başka türlü ne olabilirdi ki CADIARZU prensesim forrest gump mükemmel bir film ama herşeyiyle tam bir gişe filmi olduğunu düşünüyorum o yüzden sling blade ile pek bir bağlantılarını da kuramadım açıkçası sen söyleyene kadar aklıma gelmemişti :kedi: forrest'ın dolu dolu olmasının sebebi içerdiği mesajlar bence (gerek siyasi gerek toplumsal) ama sling blade ahlak kavramını mesaj vermeden açıklamaya çalışmış bence, bir de "dead man walking" havası gördüm ben gamyoncuiremsu bir de filmin sonunda karl'ın mutfağa gidip fıstık ezmesi kavanozuna bıçağı sokuş şekline dikkat ettiniz mi, billy bob'un zekasının bi kanıtıydı bence
Kardeşim Siirt Eruhta o itlerin ilk karakol basıp asker şehit ettiği köyde öğretmendi
Köyün tamamı açık açık terörü destekliyordu
Taciz ateşine maruz kaldı
Evi taşlandı Takip edildi
Yolda durduruldu sözde kimlik sorgulaması yapıldı
1 Yıldır çekmediği kalmadı
Açılım barış dağdan inme hepsi palavra
Şimdi Irak sınırına gönderildi
Annem bi kaç ay önce beyin ameliyatı geçirdi
Ağlaya ağlaya beynine zarar veriyor
Aslında kafam dağılsın diye filmi seyretmeye çalışıyorum ama aklımı veremiyorum
Ya konunun dışına çıktım kusuruma bakmayın ama çok doluyum
izlemeyın nan forrest gump'ı,
ben koyacaktım onu anketıme :gitme:
korktugum sey basıma mı gelecek yoksam
yaaa kızlar çok üzülüyorum siz böyle altyazıda sorun yaşıyorum diyince filmin içine ediyodur eminim.. eğer hiçbir şekilde halledemiyorum derseniz, subtitle workshop programını indirip basitçe ayarlayabilirsiniz, filmin altyazısının çıkması gereken saniyeleri, ve son saniyleri yazıp senkronla diyorsunuz tüm yazıyı ayarlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?