Sinema, tiyatro, konserde insanların davranışları

Şunu eklemem lazım. Baştan sona mikemmel bir deneyim yaşadığım konser salonu Bilkent Üniversitesi'ndekiydi. Birçok nedeni olabilir bunun... Öncelikle diğer salonlara göre daha merkeze uzak, Bilkent tarafındaki yaşam formu zaten apayrı bir de :)))) Alys Alys

Ankarada bir dönem bulundum, oradaki arkadaşlar da benzer şikayetlerde bulunuyorlardı, ama gerçekten salonlarda yer bulmak çok zordu, ben çok istememe rağmen bir türlü tiyatroya gidememiştim o dönem(bir 5 yıl öncesi sanırım)

İzmirde, İstanbul'da ve kocaelide yaşamadım ben dediğim gibi, gerçi kocaelide salonun çeyreği anca doku oluyor tiyatroda, sinemada zaten pek rahatsız olmuyorum.

Ankarada bir dönem bulundum, oradaki arkadaşlar da benzer şikayetlerde bulunuyorlardı, ama gerçekten salonlarda yer bulmak çok zordu, ben çok istememe rağmen bir türlü tiyatroya gidememiştim o dönem(bir 5 yıl öncesi sanırım)

İzmirde, İstanbul'da ve kocaelide yaşamadım ben dediğim gibi, gerçi kocaelide salonun çeyreği anca doku oluyor tiyatroda, sinemada zaten pek rahatsız olmuyorum.
Tiyatro için bilet bulmak hala çok zor.

Sinemada hafta içi 22 seansına gittik geçen ay. Boş yer çok azdı

sinemada patlamış mısıra sinirlenmek saçma değil mi

film yerine etrafa odaklanıyorsanız dikkat probleminiz ve obsesyonunuz olabilir

ben 3d beklediğim filmler dışında evde izliyorum sinema sektörünün gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum

tiyatro operada rahatsız olacak bir şey görmedim ben açıkçası

sinemada çok nadir telefon ekranı açan olursa gözümü alıyor o kadar

açıkçası konu bana pek samimi gelmedi. ay ne kadar da tiyatro opera gezen ve etraftan memnun olmayan bir hanımefendi dedirtmek için yazılmış gibi.

konuşacaksak sinemanın fahiş fiyatını tekelleşmesini, operanın yaygın olmamasını, tiyatronun yabancı eser canlandırılmasının yasaklı olmasını konuşalım.
Keşke mesajınızı görmeseydim. .Size ordan 'ay ne kadar da tiyatro opera gezen ve etraftan memnun olmayan bir hanımefendi' gibi görünüyorsam emin olun bu sizin içinizin kötülüğü.

Belki takintiliyimdir, abartiyorumdur diye açmıştım konuyu. Gereksiz mesajlar geleceğini de biliyordum ama bu kadar saygısız olmanın bir anlamı yok. Sanatsever bir kişi bu kadar saygısız olamaz.

İhtiyacım olan cevapları aldım. @Mune konuyu kapatırsan çok sevinirim.

Keşke mesajınızı görmeseydim. .Size ordan 'ay ne kadar da tiyatro opera gezen ve etraftan memnun olmayan bir hanımefendi' gibi görünüyorsam emin olun bu sizin içinizin kötülüğü.

Belki takintiliyimdir, abartiyorumdur diye açmıştım konuyu. Gereksiz mesajlar geleceğini de biliyordum ama bu kadar saygısız olmanın bir anlamı yok. Sanatsever bir kişi bu kadar saygısız olamaz.

İhtiyacım olan cevapları aldım. @Mune konuyu kapatırsan çok sevinirim.

hanfendi hiç de saygısızca yazmadım editöre beni banlatmak için bu kelimeleri kullanıyorsanız o onların bileceği iş, onların kararı bunu sizin ya da benim etkileyebileceğimizi sanmıyorum.

içim de kötü değildir, her daim objektif ve saygı çerçevesinde yorum yaparım.

beğenmediğiniz her yorumu saygısızca addetmeniz yanlış bir tavır, buraya iyi kötü her çeşit fikiri almak için konu açılıyor, ne olursa olsun konu sahibi haklı bulunsun ve ne derse evet denilsin diye değil.

"belki takıntılıyım abartıyorumdur diye açmıştım konuyu" demişsiniz. bakın tam olarak da mesajımda "film yerine etrafa odaklanıyorsanız dikkat probleminiz ve obsesyonunuz olabilir" yazmışım.

ki bu camiada yazdığım her mesaja iyi niyetle bakan herkes aslında kendince benim bakış açımdan farklı bir eleştiri görüp hayatına pozitif katkı sağlayabilir bu da o kişinin yararına olur. ki buna da yapıcı eleştiri denir.

neyse kendimi yeterince anlattığımı düşünüyorum anlamak isteyenler için. o yüzden daha fazla açıklamaya gerek yok kanımca.

Back
X