Sinemada Ailemle İzleyebileceğim Bir Film Tavsiye Eder Misiniz?

pembeev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
276
-1
26
İstanbul
Kızlar merhaba,

Annem babam eşim kardeşim sinema aktivitesi yapıcaz fakat filmin küfürlü müstehcen olmaması önemle gerekiyor:)

Bana tavsiye edebileceğiniz film var mı şu anda sinemalarda gösterimde olan?

valla vizyonda neler var bilmiyorum bu konuda yardımcı olamayacağım ama konuyu görünce aklıma geldi yazmak istedim
hakikaten artık anamız babamız kardeşimizle bir film izlemek ne zor hale geldi sürekli cinsellik öpüşme sahnelerinde ağzının içini gösteriyorlar nerdeyse
gerçekten nefret ediyorum ben bu durumdan yaa
burdan yetkililere sesleniyorum biraz edepli olun kardeşim bu nedir artık yahu =))

valla vizyonda neler var bilmiyorum bu konuda yardımcı olamayacağım ama konuyu görünce aklıma geldi yazmak istedim
hakikaten artık anamız babamız kardeşimizle bir film izlemek ne zor hale geldi sürekli cinsellik öpüşme sahnelerinde ağzının içini gösteriyorlar nerdeyse
gerçekten nefret ediyorum ben bu durumdan yaa
burdan yetkililere sesleniyorum biraz edepli olun kardeşim bu nedir artık yahu =))

Aynen öyle canım, rastgele gitsem eminim o tip sahneler çıkar, başıma geldi ordan biliyorum, annem kafamı kırar :)
Tek tük uygun film çıkıyor, onu da işte tavsiye üzerine bulup gitmemiz gerekiyor

Aynen öyle canım, rastgele gitsem eminim o tip sahneler çıkar, başıma geldi ordan biliyorum, annem kafamı kırar :)
Tek tük uygun film çıkıyor, onu da işte tavsiye üzerine bulup gitmemiz gerekiyor

o tip sahne olmasın diyorsan ancak animasyon filmine falan gitmeniz gerekecek =) muhakkak oluyor
ben bu yüzden çok uzun zamandır ailemle sinemaya gitmiyorum
tv de yine sansürlüyorlar falan bi derece ama sinemada iyice cılkı çıkıyor
işin zor umarım uygun bir film bulursun gidersiniz ailecek :)

o tip sahne olmasın diyorsan ancak animasyon filmine falan gitmeniz gerekecek =) muhakkak oluyor
ben bu yüzden çok uzun zamandır ailemle sinemaya gitmiyorum
tv de yine sansürlüyorlar falan bi derece ama sinemada iyice cılkı çıkıyor
işin zor umarım uygun bir film bulursun gidersiniz ailecek :)

Teşekkür ederim.
Anca çizgi film diyorsun yani:)

Çizgi romandan uyarlama aksiyon ve fantastik türünde filmleri seviyorsan The Avengers ı tavsiye ederim.

Gerçi ben de daha izlemedim ama en kısa zamanda gitmeyi düşüniyorum.

Son düzenleme:
Çizgi romandan uyarlama aksiyon ve fantastik türünde filmleri seviyorsan The Avengers ı tavsiye ederim.

Gerçi ben de daha izlemedim ama en kısa zamanda gitmeyi düşüniyorum.

Yok canım tarzım değil pek, ben en iyisi evde sinema partisi vereyim, takarız bi dvd, bi de mısır patlatırız :)

açlık oyunları güzeldi. hatırladığım kadarıyla sadece bir tane öpüşme sahnesi vardı. hem büyüklere hem de küçüklere göre bir film bence

Back
X