Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sinemada Ailemle İzleyebileceğim Bir Film Tavsiye Eder Misiniz?
valla vizyonda neler var bilmiyorum bu konuda yardımcı olamayacağım ama konuyu görünce aklıma geldi yazmak istedim
hakikaten artık anamız babamız kardeşimizle bir film izlemek ne zor hale geldi sürekli cinsellik öpüşme sahnelerinde ağzının içini gösteriyorlar nerdeyse
gerçekten nefret ediyorum ben bu durumdan yaa
burdan yetkililere sesleniyorum biraz edepli olun kardeşim bu nedir artık yahu =))
valla vizyonda neler var bilmiyorum bu konuda yardımcı olamayacağım ama konuyu görünce aklıma geldi yazmak istedim
hakikaten artık anamız babamız kardeşimizle bir film izlemek ne zor hale geldi sürekli cinsellik öpüşme sahnelerinde ağzının içini gösteriyorlar nerdeyse
gerçekten nefret ediyorum ben bu durumdan yaa
burdan yetkililere sesleniyorum biraz edepli olun kardeşim bu nedir artık yahu =))
Aynen öyle canım, rastgele gitsem eminim o tip sahneler çıkar, başıma geldi ordan biliyorum, annem kafamı kırar :)
Tek tük uygun film çıkıyor, onu da işte tavsiye üzerine bulup gitmemiz gerekiyor
Aynen öyle canım, rastgele gitsem eminim o tip sahneler çıkar, başıma geldi ordan biliyorum, annem kafamı kırar :)
Tek tük uygun film çıkıyor, onu da işte tavsiye üzerine bulup gitmemiz gerekiyor
o tip sahne olmasın diyorsan ancak animasyon filmine falan gitmeniz gerekecek =) muhakkak oluyor
ben bu yüzden çok uzun zamandır ailemle sinemaya gitmiyorum
tv de yine sansürlüyorlar falan bi derece ama sinemada iyice cılkı çıkıyor
işin zor umarım uygun bir film bulursun gidersiniz ailecek :)
o tip sahne olmasın diyorsan ancak animasyon filmine falan gitmeniz gerekecek =) muhakkak oluyor
ben bu yüzden çok uzun zamandır ailemle sinemaya gitmiyorum
tv de yine sansürlüyorlar falan bi derece ama sinemada iyice cılkı çıkıyor
işin zor umarım uygun bir film bulursun gidersiniz ailecek :)